Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 162
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!

След доста чудене реших, че е време да допълня моя Xiaomi първо поколение с миещ Ilife W400, който в момента е на разпродажба за 352 лв. на Алито при този търговец. Като дойде от Испания и го пробваме, ще пиша.

Откак за първи път писах за Xiaomi в далечната 12-та тема, конкуренцията за иновативни роботи май се е прехвърлила почти изцяло на китайска територия. Ако сега пазарувах за първи път, щях да съм много затруднена да реша коя машина "2 в 1" е по-добра: Deebot Ozmo 930/950 мият по-добре от Roborock според тези два клипа на английски и на немски; Viomi V2 даже е "вътрешна" конкуренция от екосистемата на Xiaomi, за него особено ми харесва, че миенето е отделна функция и има голям резервоар за вода. Hobot имат миячка с подвижни части, които търкат пода, но за нея отзивите са смесени.

За такива като мен, които имат добър прахосмучещ робот, интересен освен Ilife W400 може да се окаже и специализираният мияч с подвижни части Xiaomi SWDK
А в по-футуристичните категории - за онези, които могат да ги изчакат, попадат
разпознаването на предмети
от бъдещите топ модели на Deebot и комби машината Narwal, която ще има два големи резервоара за чиста и мръсна вода в базата и сама ще си изпира и суши моповете.

В какви хубави времена живеем  Simple Smile

В уплътняването пише да има по метър от трите страни на базата, а аз имам по 75 см. от страни и 85 за пред него... Вашите по колко см. свободно пространство имат?
Нямаш проблем, Xiaomi са изключително маневрени още от първия модел. Моят е на ново място и се провира през нещо като екстремен паркур с по 2-3 см. от двете страни; отпред има много място. 1-2 пъти сме имали проблеми, но те бяха заради провиснала жица, която допълнително му стесняваше "коридора".

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 11:51 от AnMary

# 496
  • Русе
Alipazar, не ми допаднаха публикуваните роботи  Sad

Искам миещ с два контейнера, четка като хората а не някакви шантави парцали (може би като на стандартните  newsm78 ), както и да има моп на дупето за да подсушава  Mr. Green Скромни изисквания  Joy

# 497
Здравейте ,

за робот Cleanmaxx 2 в 1 какво ще кажете , косми дали ще събира и килим късокосмет може ли да почиства ?

# 498
Много нормални изисквания. Аз ги споделям, но производителите май не  Rolling Eyes . Освен това искам прилична навигация, да маха - а не да маже - мръсотията, да не оставя локви по пода и да не си полива зарядното. Но понеже след 5 години чакане вече ми се налага, взех каквото има с два резервоара. Може пък и да се окаже удачно, ще видим.

# 499
Здравейте, момичета! Чета усилено, защото искам да си взема роботче! Ще видим с ММ как ще се разберем по въпроса с бюджета, но това е отделен въпрос. Simple Smile
Имам питане относно първото поколение на Шаоми, тъй като май натам съм се ориентирала. Колко е високо роботчето? Имам голама холна гарнитура, която е доста повдигната на крачета, но се чудя дали ще може да минава машинката отдолу, че там си се събира прах доста.

# 500
В момента Сайоми втора генерация с моп в Али е на разпродажба на добра цена.
Има и оригинални консумативи, също на ниски цени.

Има и добра оферта за първа генерация, доставка от Полша, 2.63 долара е доставката

<a href="http://s.click.aliexpress.com/e/4EBwRRG4"  … ner 1S </a>

# 501
Не е валиден адреса който сте копирали

# 502
# 503
За първа и втора генерация на Xiaomi мисля че 9,5-10 см височина на мебелите минават безпроблемно

# 504
Момичета, може ли да ме ориентирате amazon.es  как доставят роботчетата до България - с локален куриер тип Speedy или Bg posts...?

Ако попълните своя адрес, когато си правите поръчката, от амазон ще ви доставят робота с техен куриер (работят с няколко) и вие нямате ангажимент или избор към бг куриети. Вторият вариант е да ползвате бг превозвач (фирма, която ще ви достави робота до дома) - в този случай попълвате адреса на превозвача си в Испания и амазон им го доставят на тях и те на вас.

# 505

Това добра цена ли е? Излиза ми 295.22 USD, което трябва да е около 520 лв.

# 506
Здравейте, момичета! Чета усилено, защото искам да си взема роботче! Ще видим с ММ как ще се разберем по въпроса с бюджета, но това е отделен въпрос. Simple Smile
Имам питане относно първото поколение на Шаоми, тъй като май натам съм се ориентирала. Колко е високо роботчето? Имам голама холна гарнитура, която е доста повдигната на крачета, но се чудя дали ще може да минава машинката отдолу, че там си се събира прах доста.

Довечера ще измеря с точност, ако не си намерила инфо в техн. параметри. Аз го имам от няма и седмица.
Този, от тук и на тази цена -
https://www.technopolis.bg/bg//Malki-elektrouredi/Prahosmukachki … %3Abrand%3AXIAOMI
А, 9,6 см пише.

# 507
Скрит текст:

Довечера ще измеря с точност, ако не си намерила инфо в техн. параметри. Аз го имам от няма и седмица.
Този, от тук и на тази цена -
https://www.technopolis.bg/bg//Malki-elektrouredi/Prahosmukachki … %3Abrand%3AXIAOMI
А, 9,6 см пише.

Да, да, видях го от линка в алито. Ще минава. 10.5 см ми е разстоянието.

Скрит текст:
Здравейте!

След доста чудене реших, че е време да допълня моя Xiaomi първо поколение с миещ Ilife W400, който в момента е на разпродажба за 352 лв. на Алито при този търговец. Като дойде от Испания и го пробваме, ще пиша.

Откак за първи път писах за Xiaomi в далечната 12-та тема, конкуренцията за иновативни роботи май се е прехвърлила почти изцяло на китайска територия. Ако сега пазарувах за първи път, щях да съм много затруднена да реша коя машина "2 в 1" е по-добра: Deebot Ozmo 930/950 мият по-добре от Roborock според тези два клипа на английски и на немски; Viomi V2 даже е "вътрешна" конкуренция от екосистемата на Xiaomi, за него особено ми харесва, че миенето е отделна функция и има голям резервоар за вода. Hobot имат миячка с подвижни части, които търкат пода, но за нея отзивите са смесени.

За такива като мен, които имат добър прахосмучещ робот, интересен освен Ilife W400 може да се окаже и специализираният мияч с подвижни части Xiaomi SWDK
А в по-футуристичните категории - за онези, които могат да ги изчакат, попадат
разпознаването на предмети
от бъдещите топ модели на Deebot и комби машината Narwal, която ще има два големи резервоара за чиста и мръсна вода в базата и сама ще си изпира и суши моповете.

В какви хубави времена живеем  Simple Smile

В уплътняването пише да има по метър от трите страни на базата, а аз имам по 75 см. от страни и 85 за пред него... Вашите по колко см. свободно пространство имат?
Нямаш проблем, Xiaomi са изключително маневрени още от първия модел. Моят е на ново място и се провира през нещо като екстремен паркур с по 2-3 см. от двете страни; отпред има много място. 1-2 пъти сме имали проблеми, но те бяха заради провиснала жица, която допълнително му стесняваше "коридора".

Това Viomi v2 има ли го някой? Впечатления?

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 17:31 от AnMary

# 508
Колебая се между 1 и 2 ген.Шайоми. Заслужава ли си разликата в цената само заради мопа? Знам, че е не е като истински моп, но има ли разлика след минаването с него?
П.П.  Приемам предложения и за друго роботи с подобни параметри.

# 509
  • В полите на Витоша :)
Хора, които има 2-ра генерация, споделят, че при ежедневно пускане на мокрото почистване, прахоляка по мебелите намалява значително след 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт