"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 38

• 52 828
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Планет, с два диоптъра съм и пак не съм видяла ooooh!, но шаката я схванах Wink

Ммм, втория пост-цитат не е мой Whistling

Отивам да гледам епизода, лека

# 661
  • Варна

Ммм, втория пост-цитат не е мой Whistling

Извинявай! Peace И аз малко се учудих, но го взех от поста на neorum, където излиза, като твой цитат!  Peace
  Ще се опитам да го коригирам! 

# 662
Планет, не е проблем Hug, просто не е мой стил на изразяване.

Джан да не е бил на Галапагос да брои костенурки и да снима разни хвъркати Whistling

# 663
  • Варна

Славе   Hug  Коригирах го!  Peace

Където и да е ходил Джан, всички са припадали след него - и жените и костенурките и хвъркатите!  ooooh!

Джан наистина може да има прекрасно бъдеще в киното!
    Не са много артистите с неговите данни, в световен мащаб!  Peace

# 664
Добро утроо! Hug Hug Hug

Честит 1-ви май!!!
Честит ни нов месец!

Днес РД има майката на Джан-Гюлдем!Да е жива и здрава! bouquet
Снимката е пусната от втория й съпруг!

Приятен празничен ден! Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover bouquet

# 665
🐥Добър ден , птичета!🐥

Честит празник!💐🍀🌹

Честит рожден ден и на мама Гюлдем , много здраве и да се радва на успехи на прекрасния си син , както в киното , така и в живота!🎂🍷

Мортеза Атабаки продължава да ни радва с изключителни снимки.👏👏

Феновете са разочаровани от снощната церемония, даже са обидени , че след толкова упорито гласуване , не са възнаградени с нищо от дизито...😡

Явно ги четат, защото за днес са обещали изненада.🤔

Прекрасен празничен ден , момичета!😘

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 11:12 от alex_94

# 666
  • Stara Zagora
Добър ден! 🕊🤗☀

Ранобудна птичка 40/2
Леля: След като ти си тръгна агенцията затвори всички работници си тръгнаха. Баща ти за да покрие дълговоте продаде къщата Джан.
Азис бей: Каквото и да сме направили то е за да намерим Джан.
Леля: Не за нищо беше година усилие.
Джан: Дойдох до Истанбул за да видя баща си.
Дерен: Ако имаше начин да съберем Санем и Джан...
Азис бей: Мислите ли че има начин да върнем Джан тук?!
Леля: Има вариант как да съберем Джан и Санем.
Джей Джей: Как да кажа много е сложно ...
Музо: Джан е пристигнал!
Джей Джей: Джан дойде!
Мевкибе: Джан е пристигнал!
Нихат: Джан е пристигнал? Защо е тук?
Джей Джей: Г-н Джан няма да ви позволя да си тръгнете.

Успешен ден! 💚🌸🤗

# 667
Аз пък се радвам, че стана така, имам предвид ситуацията с Ийт. И се надявам, когато Санем научи, че я е лъгал "нейният, прекрасен и непреднамерен, само приятел който е много загрижен за нея"  Ийт да й светне крушката, че Джан не е толкова лош и ревнив, колкото го мисли тя. Целият свят видя, че оня плужек е обсебен от нея, само тя не разбра! Джан също ще се убеди каква змия е неговата майчица (не че не знае, де)
Хубаво са казали хората, каквото сам си направиш никой не може да ти направи!
Добре го измислиха с това падане, ще има интрига около него сега. Да видим, дали няма да му проработи все пак съвестта на онзи гущер Ийт. Поне да има доблестта да си признае.

# 668
Изгледах 38. Благодаря Ви момичета за превода 😘

# 669
Малко препратки. Joy

# 670
Зевс се завърна...😜 ...плужекът ще си го получи за това , че една година заедно  с люспестата лъжат и притискат Санем да се чувства отговорна за “парализата” му!🤛

# 671
нека да коментираме Джан и Санем и големия срив, който се получи в техните отношения. Толкова красива любов, а какво стана накрая! Изчетох всичко, което споделихте за Джан и Санем, изгледах за n-ти път всички серии и виждайки как се разделят на края, единственото, което ми идва е въпроса: Защо?

Защо ли? Ами защото Санем не слуша!  Peace
   Ако беше послушала Джан и не бяха вдигнали ципа на роклАта - щяха да забравят всичките недоразумения помежду си!  luvbed

Хареса ми втория фраг на 40-ти епизод!  newsm53
   Хареса ми визията на птиченцата!  newsm53
   Хареса ми и това, че вече ще има кой да им помага за връзката, че досега всички само им пречеха /някои съзнателно, други - не, но резултатът е същия/.  Peace

Благодаря на Алекс-Аси и на целия екип, който отново ни зарадва с превод!

нека да коментираме Джан и Санем и големия срив, който се получи в техните отношения. Толкова красива любов, а какво стана накрая! Изчетох всичко, което споделихте за Джан и Санем, изгледах за n-ти път всички серии и виждайки как се разделят на края, единственото, което ми идва е въпроса: Защо?

Защо ли? Ами защото Санем не слуша!  Peace
   Ако беше послушала Джан и не бяха вдигнали ципа на роклАта - щяха да забравят всичките недоразумения помежду си!  luvbed

Хареса ми втория фраг на 40-ти епизод!  newsm53
   Хареса ми визията на птиченцата!  newsm53
   Хареса ми и това, че вече ще има кой да им помага за връзката, че досега всички само им пречеха /някои съзнателно, други - не, но резултатът е същия/.  Peace

Благодаря на Алекс-Аси и на целия екип, който отново ни зарадва с превод!

# 672
Добър ден, момичета.
И Джанко се отчете с честитка и благодарност към мама🙂

# 673
Sparkling Heart Мили пиленца, добре, че ви има! Това, което мислят Planet и DariVale за нашите птички, е проекция и на моите мисли. Санем не повярва на любимия си, а на човека, който я ласкае и лъже - вярно, че е много наивна. Но тя е расла в семейство, в което няма лъжи и интриги. Там всичко е открито и тя си мисли, че всички хора са добри. Сега се сблъсква с реалния свят, където има  измами, интриги, коварство и лъжи. А Джан! Той я следваше навсякъде, пазеше я, закриляше я, с толкова много обич! Прощаваше всичките й лудости, правеше толкова много жертви за нея! Накрая какво й каза: " Санем, когато се разстройваш, аз се разбивам на парчета... Никога не пускай ръката ми!" Какво повече можеше да направи момчето, освен да махне с ръка и да замине?!  Не защото го искаше, а беше принуден и нямаше да може да гледа как любимото му момиче пропада с глупавата си наивност. Санем му отне всички оръжия, с които можеше да я предпазва! Но най много го болеше от това, че единствената му любов не иска да му вярва! А не можеше да я накара да разбере, че не е виновен за дневника, за това, че прави всичко възможно за нея да следва мечтите си. Джан наистина не заслужаваше това!!! Замина с болката си и скри голямата си любов в сърцето. За да може да живее, трябваше да бъде далеч от всичко и всички! Санем го обвини, че бяга и не се бори за любовта им. Но съвсем не е така, защото дори нарушавайки железните си принципи, отново остана сам. Нито майка му се промени, нито Санем! Толкова ми е мъчно, когато се унищожава нещо красиво и истинско!!!:sparkling_heart:
Спирам, че стана дълго. Целувки на всички и честит празник!

# 674
  • Stara Zagora
neorum Хош Гелдин Джанъм HugHug
Много целувки и от нашата Демет ❤🤗☀

Общи условия

Активация на акаунт