"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 38

• 52 832
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря за посрещането, момичета! Не можем да получим информацията, която искаме от форума, но утре мамашите няма да закъснеят. Те са нашето КГБ! Виждам, че се вълнувате за представянето на нашите птички, но ако някой иска, до като чакаме нещо повече от ТЕМА, нека да коментираме Джан и Санем и големия срив, който се получи в техните отнишения. Толкова красива любов, а какво стана накрая! Изчетох всичко, което споделихте за Джан и Санем, изгледах за n-ти път всички серии и виждайки как се разделят на края, единственото, което ми идва е въпроса: Защо?

# 646
# 647
Защо ли? Заради новото начало за нас и тях Whistling

# 648
Ееех, няма да го гледам този епизод 39-ти. Нямах възможност на онлайна, а сега нямам сили нито руски, нито с бг превода да го гледам. Подхващам го отук-оттам, но не мога. Мразя, когато хората се обичат, а се разделят, защото не се разбират, защото гледат нещата от различни ъгли, защото не се изслушват, защото се отказват  - всеки убеден, че е прав. И всеки хваща света. Сякаш има шанс да избяга от себе си. Ох.

# 649
Защо ли? Заради новото начало за нас и тях Whistling

Рестарт за дизито...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
Алекс, точно рестарт Peace

Джан в геджето днес

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-can-yamani-uzen-durum

Не знам дали е редно да съм аз Thinking, но 39 еп с бг превод

https://www.youtube.com/watch?v=gq8irJWwnwU

Благодаря за труда! bouquet

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 22:43 от Slawena

# 651

Благодарности и от мен за екипа по превода!:kissing_heart:Purple Heart

# 652
  • София
Сори за закъснението - слагам и другите два линка

https://cloudvideo.tv/nhyr1zurdsth
https://www.vbox7.com/play:8cbb4c5579

# 653
Защо ли? Заради новото начало за нас и тях :whi
Мисля за любимата ни птичка Джан. Виждаме, че е импулсивен, с железни принципи, но и точно той беше патицата, която маха с крила, за да не замръзне леда! Обичаше толкова дълбоко, истински, красиво! И толкова много чакаше Санем да му разкаже за истинските си чувства, чакаше тази Любов и доверие от Санем! А  другата ни мила птичка Санем? Обичаше със силата на първата си любов, много дълбоко, всеотдайно... Но не повярва на Джан, не му се довери. Слушаше съветите  и мненията на Айхан, Осман, сестра си, родителите си, дори Ийт и Емре... Къде остана Джан, нейната истинска любов?!  Лъжеше го, защото бе наивна да вярва на Емре и интригите му. Но дори когато разбра истината, не се доверяваше на човека, когото наричаше свой любим. Мило момиче, нима Джан не се разкри пред теб? Той сложи света  краката ти! Защо не намери думи, за да изразиш това, което чувстваш? Аз   все още търся корените на това недоверие...

# 654
Хиляди благодарности за превода на 39 епизод!

# 655
Stuck Out Tongue Winking Eye

Спокойна нощ!:sparkles:Nature Last Quarter Moon With Face

# 656
  • Варна
нека да коментираме Джан и Санем и големия срив, който се получи в техните отношения. Толкова красива любов, а какво стана накрая! Изчетох всичко, което споделихте за Джан и Санем, изгледах за n-ти път всички серии и виждайки как се разделят на края, единственото, което ми идва е въпроса: Защо?

Защо ли? Ами защото Санем не слуша!  Peace
   Ако беше послушала Джан и не бяха вдигнали ципа на роклАта - щяха да забравят всичките недоразумения помежду си!  luvbed

Хареса ми втория фраг на 40-ти епизод!  newsm53
   Хареса ми визията на птиченцата!  newsm53
   Хареса ми и това, че вече ще има кой да им помага за връзката, че досега всички само им пречеха /някои съзнателно, други - не, но резултатът е същия/.  Peace

Благодаря на Алекс-Аси и на целия екип, който отново ни зарадва с превод!

# 657
  • Stara Zagora
Лека вечер и благодаря за всичко! 🤗🕊 ❤

И наш Тарзан отблизо 😂🤗🕊

Утре ще напиша 2-рия фрагман приятна спокойна нощ и от мен! ❤🕊🌹

# 658
Планет, ако не беше вдигнал ципа Джан, вместо Ново начало щяхме да гледаме Девет месеца и още щуротии Rolling Eyes

# 659
  • Варна
Планет, ако не беше вдигнал ципа Джан, вместо Ново начало щяхме да гледаме Девет месеца и още щуротии Rolling Eyes

Шака! Шака!  Peace

Нали сложих намигване!  Embarassed

А  другата ни мила птичка Санем?  Мило момиче, нима Джан не се разкри пред теб? Той сложи света  краката ти! Защо не намери думи, за да изразиш това, което чувстваш? Аз   все още търся корените на това недоверие...

Струва ми се, че трябва да намерим отговора в книгата й!  newsm78
    А аз съм напълно съгласна с теб!  Peace И мисля, че вината за това развитие на връзката им е изцяло на Санем!  newsm43 След всички грешки, които направи от наивност и неопитност, тя продължаваше да мечтае, че животът й ще е като приказка и тя ще бъде принцеса! Имаше редкия шанс да срещне принца, но направи всичко възможно да го прогони!  newsm12
    Но може би трябваше да преминат през всичко това, за да осъзнаят какво са имали и какво са загубили?!  ooooh!
    Много, много отдавна бях писала по този въпрос /преди 6 месеца, или повече? newsm78/ , че трябва да се разделят напълно и след време да започне всичко отначало, но този път начисто, без лъжи!  Peace

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 00:00 от Planet

Общи условия

Активация на акаунт