Ако знаете руски език, ето ви любимите ТУРСКИ СЕРИАЛИ :

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/201

Въобще, различен е сериалът от повечето турски. Хем като че ли разказва нещо съвсем житейски обикновено, хем е зареден с динамика на чувствата и действието. Мрачен квартал - светли личности! И разбира се - прекрасна игра на Йозге, малките и на всички!!! За мен изключението като избор на актьор е на Джанер Джиндорук. Така и не ми пасна от началото до края. В "Мразовито" играе ролята на психопат и се представя много добре. А тук в "Жена" - тцъ и ... тцъ. Не го възприех нито като любимия съпруг и баща, нито като грешника... Но ... сигурно причината е в мен.

И аз съм така.
И аз като тебе, Нина, не гледах "Мразовито" защото не ми се гледаше Джанер, въпреки че уважавам работата на Хилял Сарал. 

А аз си падам по исторически, политически, криминални и подобни.

Та го отложиха и него, като много други. И аз го чакам с голям интерес. И много се надявам и него да го закупи някоя от големите интернет платформи.
"Язовир" ли се превежда буквално ?
Може да сме пораснали, но някога сме били принцеси, феи, пирати, вълшебници. 

Тези от вас, които изгледаха двете серии на "Baraj"- какво ще кажете? Можете ли да приемете нашия Ариф в този нов вид?
Допадна ли ви самия проект? Аз, както казах, харесах сериала и мисля да го следя, доколкото мога. 

Препоръчани теми