София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 447
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
здравейте и от мен бъдещи мами и аз съм в борово на кръстовището на гоце делчев и българия

# 196
Iana Mitrova Grinning Най сетне някой в борово,аз живея по нагоре в района около БИЛА.Не ходя на работа и ако имаш желание и време за кафе аз съм навита.

# 197
# 198
Има ли мами от Павлово?Мами аз съм от скоро тук и не познавам квартала и доста страдам определно Cry
Ще се радвам да се запозная с мами от квартала.
И ако има такива които четат тук нека да си пишем и да се видим  Hug

# 199
Има ли мами от Павлово?Мами аз съм от скоро тук и не познавам квартала и доста страдам определно Cry
Ще се радвам да се запозная с мами от квартала.
И ако има такива които четат тук нека да си пишем и да се видим  Hug
Здравей,
и аз съм в същото положение като теб. Съвсем наскоро се преместихме в Бъкстон, по новото разделение на Сф се води Манастирски ливади запад. По Иван сусанин, къдетео живея се стига до кръговото на Павлово. Не ми е много познат района за разходки, та ходя в Южния парк или Градинката на Хиподрума, зад ритуалната. Ще се радвам да се запозная с други мами в района и да си пушем тук, макар и рядко да се вясяват съседите в темичката Wink

Имам питане: къде в този район http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8881e110cd0ea83902ee01c2498a1b … ame=&size=3x3 има Химическо чистене

доскоро  Laughing

# 200
  • София
Има ето тук в един магазин за бельо,води се базар Витоша http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8881e110cd0ea83902ee01c2498a1b … mp;Map10_11.y=184,

както и тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8881e110cd0ea83902ee01c2498a1b … amp;Map9_11.y=149.

# 201
  • welcome to the Jungle
Иначе сбирките на част от тук пишещите ги правим в "площадката на СДС-то" това е до клуб на СДС, което ще рече на ул. Вихрен (свързва бул. Бъкстон и пазарчето на Павлово), в близост до бл.160.

Там между 10 и 13 ч. има бебешко-детска навалица  Mr. Green.

Между другото, Антониаст, време ви е да се запишете за детска кухня ( която е много близо до въпросната площадка), защото сега записващите се им излиза зер февруари-март  Peace, а нашите мъници ще започнат да я ползват от април.

omnipresent, предполагам, че живееш съвсем наблизо до нас. Пиши ми на лични да се видим и да се поразходим заедно  Peace.

# 202
  • София
Омни, химическо има и точно до нас, а се оказа, че си много близо до мен. Като каза преди Манастирски ливади изобщо не се сетих къде е това. Аз и не знаех. Сега, като показа картата
видях. Аз съм точно до Историческия музей. Ако искаш може да се видим. Ще ти напиша и цените на химическото. Малко по- късно, че чакам да си дойде мъжа ми.
Едно въпросче към другите мами за кухнята, може ли да се преместя тук, ако вече съм записана на кухня в друг район?

# 203
Мами, аз съм от улица "Пирин" - Ман.ливади, запад. И аз ходя в Южния парк, но ми се ще и да се запозная с мами и в района...

# 204
# 205
Здравейте! И аз съм от кв. Борово, живея на Родопски извор - близо до Ена  Grinning От август месец и аз си оставам вкъщи , пишете!  Sunglasses

# 206
  • Sofia
някой от района на 132 училище, ст.Славия, конна база Хана Аспарух?!?!

# 207
ЗДРАВЕИТЕ ОТ МЕН
ПЪРВО МАЛКО ЗА МЕН.НИЕ ЖИВЕЕМ НА НЕВЕСТИНА СКАЛА НАД "ЛУЧАНО".ТАКА ЧЕ РОДОПСКИ ИЗВОР НИ Е МНОГО БЛИЗКО И ЩЕ СЕ РАДВАМ НЯКОЙ ДЕН ДА ИЗЛЕЗЕМ ЗАЕДНО.АЗ САМ В КРАЯ НА 3 МЕСЕЦ.ТЕРМИНА МИ Е ЯНУАРИ.НО НЕ ХОДЯ НА РАБОТА И ЧЕСНО КАЗАНО НЯМАМЕ ПОЗНАТИ В РАЙОНА.И ПОНЯКОГА СЕ СДУХВАМ У ДОМА.ТОВА Е ЗА МЕН.ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ПИШЕТЕ.

# 208
Здравейте, момичета!

Наскоро намерих този подфорум и реших да се представя. Живея на ул. "Родопски извор" до "Лучано".
Видях, че има и други мами от околността. Пишете ако искате да се видим за разходка.

# 209
А аз искам да попитам за църквата в района, къде е? И как се казва?
Някой да ми каже телефон?

Общи условия

Активация на акаунт