София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 475
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
inchetoto, къде на Пирин живееш? Аз живея на Мур (съвсем близо до ъгъла с Ге. Стефа Тошев). Има ли някой друг наблизо?
Зад магазин "Зара"  Simple Smile . Не сме далече.
За среща и аз съм навита.  Peace

# 226
  • София
И аз съм навита за среща - само, че мога единствено в събота и неделя.

# 227
  • София
Искате ли в събота в 10.30 в Лучано? Там има повече катерушки за по- големите деца. И масички. Ако не, дайте предложения. Аз не познавам много добре района.

# 228
 PeaceЧудесно!!!! И мястото и часа са ми удобни! Поне засега ще дойдем. Моето мишле в събота има два повода за празнуване - имен ден  и мини РД (ставаме на 8 м.) и това ще е супер начин да започнем празнично деня!!!
Ако искате да се преброим пак в петък примерно кои последно ще ходим!
Много ще се радвам да се запознаем! Simple Smile

# 229
Здравейте отново момичета!

Благодаря ви за инфо-то за църквата!

Ако някой се интересува от детегледачка, това е линк към темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=218237.msg4816552#msg4816552

# 230
  • София
Аз съм навита за среща, но ще съм сама, защото моето чудовище все още е командировано при свекървата и смятам да я прибера чак в неделя вечер.

# 231
Аз съм навита за среща, но ще съм сама, защото моето чудовище все още е командировано при свекървата и смятам да я прибера чак в неделя вечер.

Ние заминаваме утре извън София. Мога чак във вторник. Ако някой иска тогава - да пише.  Grinning
 Hug

# 232
последно ще има ли среща утре????? newsm78 newsm78 newsm78

# 233
Момичета, какво става със срещата?  Tired

# 234
Мами, бихте ли ми казали къде има детски кухни в нашият район и кои са добри? Искам спешно да запиша бебето на кухня, а и знам ,че се чака един месец май след записването!

# 235
Здравейте момичета.Аз също съм близо до градинката при СДС-то ние живеем на бул.Пушкин и ако се срещате ще се радвам да се видим и запознаем Hug

# 236
  • София
Момичета, какво става със срещата?  Tired
Ами, част от групата се срещнахме вече. Ако искате можем пак да организираме.
Мами, бихте ли ми казали къде има детски кухни в нашият район и кои са добри? Искам спешно да запиша бебето на кухня, а и знам ,че се чака един месец май след записването!
Чака се много повече. Аз се записах още Февруари и реда ми ще дойде чак Октомври. Това е за държавната. Иначе има частна  читалището при 5-то У-ще. Не съм много очарована от разнообразието, но нямам друг избор.  За две седмици десертът е само нишесте и само два пъти грис. Супата е рядка, само второто става. Цената е 2,80 на купон. На 5. 09. второто беше загоряло. На 6 бяха почивка, иначе се бях засилила да го връщам и да...

# 237
Аз съм за среща само кажете кога и в колко часа ще дойда с най голямо удоволствие? Simple Smile

# 238
Ами, част от групата се срещнахме вече. Ако искате можем пак да организираме.
Даааа!!! Срещнахме се и беше много хубаво! Хайда пак! Ама ако успеем да се съберем повече хора????

Иначе Лови, ако  ни искате можем да се видим пак с бебоците някой ден!!!!!

# 239
Чака се много повече. Аз се записах още Февруари и реда ми ще дойде чак Октомври. Това е за държавната. Иначе има частна  читалището при 5-то У-ще. Не съм много очарована от разнообразието, но нямам друг избор.  За две седмици десертът е само нишесте и само два пъти грис. Супата е рядка, само второто става. Цената е 2,80 на купон. На 5. 09. второто беше загоряло. На 6 бяха почивка, иначе се бях засилила да го връщам и да...
Направо се отчаях. А къде е държавната кухня? То ако от три неща, само едното става за ядене, по-добре да готвя аз. Все ще докарам по-разнообразно меню.  Crossing Arms
А по принцип на колко месеца ги записват в тези кухни - и в държ., и в частната? И трябва ли ми бележка от педиатъра?
Благодаря ти за отговора.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт