София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 477
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Ами, част от групата се срещнахме вече. Ако искате можем пак да организираме.
Даааа!!! Срещнахме се и беше много хубаво! Хайда пак! Ама ако успеем да се съберем повече хора????

Иначе Лови, ако  ни искате можем да се видим пак с бебоците някой ден!!!!!

Хайде, кажете кога и къде. И ние с Алекс сме на линия.  bowuu

# 241
ЕХОООООО
КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ?АЗ СЪМ НА ЛИНИЯ АКО НЯКОЙ ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА СРЕЩА ДА ПИШЕ.ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН

# 242
И аз съм на линия само да кажете кога и къдеSimple Smile Hug

# 243
  • София
Сутрин или след обяд предпочитате? Аз ще се организирам спрямо вас. Ако искате и утре може да се видим. В ляво от поликлиниката ( 20-та) има кафе. Искате ли там?
vessinka, Как да не ви искаме?! Чакам с нетърпение. Може и по- често да се срещаме.
inchetoto, не съм капризен човек, но те прекалиха. Отдавна не съм зимала от държаната, но когтато взимах с Дани бях много доволна. Пак даваха нишесте, но винаги имаше настърган плод в него и беше много вкусно. Толкова ли им пречи?
Кухни има на 20-та поликлиника и на Павлово. Бележки искат и в двете кухни. Само в Хер бебе не ми искаха. Там храната беше добра, но на мен ми я носеха за 5 лв купона, защото пресичало Околовръстното Flutter

# 244
...но на мен ми я носеха за 5 лв купона, защото пресичало Околовръстното Flutter
Joy  Joy  Joy
Аз предпочитам следобяд, но както се уговорим. Кафето не го знам, но ще се ориентирам.  Simple Smile

# 245
Аз мога и утре, а пък в петък сме на док в 20-та п-ка и ако се разберем на кафето там примерно около 16.30 ще ми е съвсем удобно!!!!

Ама не се съобразявайте с мен!!!!

Ин4ето и Лови - ако искате за да се разкарвате само вие да се видим някъде по-близо да вас???? Някъде около голямото Фантастико има ли кафе? Аз все ще дойда!

# 246
От къде идваш?

# 247
от Красно село

# 248
Значи ти определяш правилата!  Grinning

# 249
  • София

Къде си на Красно село, че и аз съм в тоз вилает? Ако решите нещо, може да тръгнем заедно оттук Peace

# 250
Значи ти определяш правилата!  Grinning

LaughingАААААА Що да съм аз Simple Smile!!! Щото съм от "селото" ли????Както на всички ни е удобно!

Ама ако сте навити за петък примерно към 16.30 на кафето на 20-та п-ка????

Къде си на Красно село, че и аз съм в тоз вилает? Ако решите нещо, може да тръгнем заедно оттук Peace

Здрасти, на ул. Дебър сме, ама от другата страна на Дойран, не откъм детската градина! Повечето хора тук го смятат за Борово, всеки път спорим с таксиметровите шофьори!

Наистина ще мие приятно да се видим, че ние с Мони почти никой не познаваме от района и все сами се разхождаме!

# 251
о.к. Аз съм със синя количка - триколка, Jane. Ще отида по-рано предполагам, че съм с племенницата и нея не я свърта на едно място. Ако ме познаете - свирнете.
До петък.  Hug

# 252
Добре значи в петък в 16.30 и аз мога да дойда по рано.

# 253
  • София
И аз може да се появя със Стела, стига да е хубаво времето Peace

# 254
Добре значи в петък в 16.30 и аз мога да дойда по рано.
С дъщеричката ти сме родени на една и съща дата - астрални близнаци, с гоооляма разлика.  Laughing
Ще си правя актуална справка с колко месеца и дни остарявам+моите години.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт