The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 362
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
В кои физически магазини ги има?

# 661
  • Асеновград
В кои физически магазини ги има?

Зависи в кой град сте, но в повечето големи градове се предлага в Дъглас и бюти зоун, за други физически магазини не знам.

# 662
  • София
Намелението важи и онлайн.

То хубаво, но да ги пуснат и в сайта, защото Дъглас имам на повече от 100км.

# 663
Минавам да отбележа, че Cleanser-ът е мега зле. Като крем се маже, нищо не сваля, дори фдт, за спиралата да не говорим. Недостатъчно плъзгане, никакво емулсифиране, за нищо не става. Пробвах го само веднъж, ще му дам още 1-2 шанса и ще видя какво ще го правя.

# 664
Аз за него четох много противоречиви мнения или на много доволни или на много недоволни.

# 665
Аз фдт не ползвам, но scualane cleanser премахва "до шушка" спирала, очна линия, молив за очи. Правя това, което е описано на кутията на продукта: изсипвам малко количество в едната длан, разтърквам добре между двете длани, докато придобие вид на олио, след което масажирам цялото лице (включително и очите) - всичко това със сухи ръце и сухо лице и измивам.
ПП: Забравих да напиша, че съм със суха кожа и от него не получавам изсушаване и опъване на кожата, както от повечето продукти за измиване на лице, които съм ползвала до момента.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:25 от dea76

# 666
Момичета.... ползвам Argilerine и Matrixyl...всеки ден от 3 месеца, като 2 пъти на седмица си обработвам лицето с дермаролер преди да намажа серума... И ефект никакъв...
Някакви съвети?

# 667
Аз за него четох много противоречиви мнения или на много доволни или на много недоволни.

И аз, а съм върл фен на марката - имам 10-12 техни продукта, като от някои съм вече на втора опаковка, от други на четвърта дори. Затова реших да пробвам.
Ще направя и това, което написа dea76, защото аз на някакъв етап сложих вода, точно защото иначе нищо не ставаше. Може аз да съм сгрешила, ще пиша пак Simple Smile

# 668
  • София
Момичета.... ползвам Argilerine и Matrixyl...всеки ден от 3 месеца, като 2 пъти на седмица си обработвам лицето с дермаролер преди да намажа серума... И ефект никакъв...
Някакви съвети?

Аз също не видях ефект от Aргилерина, въпреки че залагах големи надежди да ми заглади мимическите бръчки на челото. Прочетох негативни мнения за него и го спрях. Е момента ползвам Алфа арбутин, шипково масло и Natural moisturizing factors, които се отразяват добре на кожата ми. Иска ми се да включа витамин Ц в рутината, но все още проучвам в каква форма да е.

# 669
Има и продукт Витамин Ц (Absorbic acid) + Алфа Арбутин.

# 670
Здравейте. Имам масло от марула, EUK 134, ХК, NMF и Caffeine Solution 5%+ EGCG. Кое след кое слагам? И кое сутрин, кое вечер? Нещо не мога да се ориентирам добре.

# 671
И двете вечер. Маслото най-накрая.

# 672
И двете вечер. Маслото най-накрая.

Кои двете? Те са четири. Изключвам кофеина. За него ми е ясно. В каква последователност?

# 673
Оп, полузаспала съм, как изтървах две думи, не знам.
Четох, че всъщност е хубаво първо кожата да се хидратира преди да се сложи серум, затова аз бих ги ползвала по следния начин:
Сутрин след почистване на лицето хидратирам, след което слагам  EUK 34 (може и да се смесят двете), после задължително слънцезащита.
Вечер почистване, хидратиране, околоочен и масло.
Пише, че околоочния може и сутрин, но според мен като за начало само вечер, че може да изсуши кожата. ХК хиалуронова киселина ли трябва да значи? Тя е на водна основа, така че се слага преди хидратиращия крем сутрин и вечер.

# 674
  • Варна
Да си повторя въпросите с надежда някой да ме посъветва, защото въпреки, че четох в сайта на DECIEM както и темите тук не ми се изяснява положението

..............................
 Не мога да напасна употребата на продуктите като честота-кое колко пъти в седмицата.
Сутрин обикновено ползвам:
1-Аргирелин;
2-EUK 134 0.1%;
3-Natural Moisturizing Factors + HA.
4-Слънце защита
Вечер
- един път в седмицата-Lactic Acid;
- един път седмично- Вит.С  пудра смесен с Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%,
- другите 5 вечери от седмицата-Granactive Retinoid 2% Emulsion. След киселините вечер слагам или Bepanthen  или  Eucerin с урея, след ретиноида нищо-което не съм сигурна че е правилно.

Много харесвам етерични масла и искам да ги включа в рутината, но не знам след кой продукт и кога. Бихте ли ме посъветвали?

Поръчала съм си и микроролер и Дарсунвал,с кои продукти мога  да ги ползвам?

Бих искала да си взема и  Niacinamide, неговото място къде е в рутината?
Въобще ще спирам времето  Joy

Благодаря, предварително Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт