Женени от пръв поглед < II сезон > тема 9 /22.04 - 28.04/

• 61 685
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 75
Направих си труда да видя екипа на предаването, в края на видеото. Не видях името на Калина Паскалева, тук някой пусна "партенка".
Като изключим редакторките, екипът на предаването е предимно от мъже, за мен напълно непознати. Людмил Лазаров и Петър Дяков са режисьори/вторият и на Сървайвър/
https://www.cinefish.bg/Lyudmil-Lazarov-Ludmil-Lazarov-ac54190.html
https://www.168chasa.bg/article/4281223
Ще се поровя за миналия сезон, екипът мачмейкъри беше друг, имаше и сексолог, също и свещеник. И всеки си имаше място и роля в предаването. Този сезон наистина е заснет за седмица сякаш, съшит с "бели конци". Добре, че открих този форум...

Бънди, благодаря за музикалния поздрав! Хубава песен, готини политически ангажирани мъже, и рев като в джунглата. Simple Smile
Не съм пускала партенки, приятелката на Ивана, която пишеше  ми беше казала, че Калина Паскалева е главен сценарист. Била е на сватбата и се държала мило. Не разбирам защо би ме излъгала и да ползва точно нейното име..
Всъщност сценарист не видях в летящите надписи, може би е в "сянка".

# 76
  • Брюксел / София
Кръчми е едно, дискотеки и клубове - друго. Важно е човек да си вземе от живота това, от което има нужда в подходящото време, за да се избегнат ситуации на неадекватно поведение. То не че има нещо лошо в неадекватното поведение, ама все пак...

# 77
Аз се извинявам за подвеждането, не знам защо съм запомнила сценарист, редактор е. Явно така съм го запомнила.
Ето прилагам и доказателства. От тема 1
https://m.bg-mamma.com/?topic=855551.270

# 78
  • Варна
Много сериозно приемате предаването. Според мен, то е само за забавление. Хвърляйте енергията си за градивни неща, а с предаването се забавлявайте, иначе ще ви излязат бръчки по лицето от много мислене. 😁😁
Ми ние се забавляваме. Да си видяла да се тръшнем и роним сълзи, че чак на психотерапевти да ходим. Явно не разбираш от майтап, щом си го приела така.
[/quote]

Някъде да съм написала, че роните сълзи и имате нужда от психотерапевт ?

Малко по-спокойно с филмите, не се вълнувай, че се притеснявам за теб. 😁

# 79
  • София
Не споря. Просто двамата са били на съвсем различен етап от живота. Тъпото е, че Светла наистина си падна по него. А пък и той даде сериозна заявка, че си пада по нея. Но..... случва се да не се получи

# 80
Лейди,не си го разказвала,поне аз не си спомням.Абсолютно допускам такива думи от Стефан,той дори брака не е приемал насериозно.Мислел е ще си хойкат двамата по кръчмите и ще е един вечен купон,защото те на медената седмица си прекараха много весело.Но когато започне истинският живот,нещата са други.Няма лошо да е купонджия човек,но това е до време,след една определена възраст е патология Simple SmileСветлето е работеща жена,спортистка изживя купона на почивката и после нормално си влиза в работното русло.С Георги можеха повече да ѝ се получат нещата,макар че аз не го харесвах много .

# 81
Не харесвам всяко шумно място, с гадно осветление, където хората отиват,за да се напият. 
(уточних заради думата кръчма - самата дума не е важна)

Много лошо са ги съчетали. Не знам кой реши, че противоположностите се привличат. Хората преди всичко трябва да имат общи вкусове и интереси.

# 82
  • София
Аз пък Георги го харесвах най-много от всички. Слаб, висок, симпатичен, интелигентен, образован, финансово стабилен мъж. Харесваше ми, че имаше вече изградена представа за това какво търси в една жена и не правеше компромис. Гергана също я харесвах много. Но просто не бяха един за друг. Макар, че два пъти гледах първи сезон, но така и не разбрах какво точно се случи между тях - в един момент много се харесваха и привличаха, а във следващия имаше огромна стена помежду им. Явно се е случило нещо зад кадър, което си остана скрито. Но при всички положения първи сезон беше много, много по-добър от тази простотия, която ни пробутват в момента

# 83
Георги се оправи без помощта на специалисти. Аз не харесвах поведението му, но той по принцип не би трябвало да има проблем да си намери жена - не е грозен, агресивен, беден или налудничав, само малко дразнещ, но и това сигурно е било провокирано от ситуациите в предаването.

# 84
И на мен Георги ми харесваше, изглеждаше ми свестен мъж.
Просто Гергана не беше неговият човек.

# 85
  • Обран бостан ;)
Бънди, благодаря за музикалния поздрав! Хубава песен, готини политически ангажирани мъже, и рев като в джунглата. Simple Smile

Радвам се, че сте го видели защото вече го няма.

Какво стана с фоторепортажите ?

Скрит текст:
Добре е да знаем

Защитени сме само тогава, когато фотографирането е станало без наше знание или въпреки, че изрично сме се противопоставили. Когато знаем, че сме обект на подобни действия, но не се противопоставя изрично (например виждаме, че ни заснемат или филмират, но не възразяваме), се предполага, че сме съгласни.

Кога е необходимо получаване на предварителното ни съгласие

Без значение дали някой ни снима – за личната си колекция или защото има намерение да прави фотоизложба или филм, е необходимо да получи предварителното ни съгласие.

http://personal-lawoffice.eu/2015/%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B … 0%B8%D0%BC%D0%B0/

# 86
И на мен ми беше симпатичен,интелигентен и всички други неща ,които сте изброили,но много кисел беше.Може и от Гергана да е било провокирано това поведение,но това ми е останало в паметта ,че беше недоволен често.

# 87
Ами, Мишето не е мъж за една жена, явно:) Бъзикам се. Може просто наистина да не са им се получили нещата. Жалко, но няма лошо, животът продължава, а на нас ни остава да видим кое се е оказало препъникамъка при тях.
Фанито ги прокле, сигурно от това ще да е.

# 88
Не можеш да забраниш на някого да ти снима къщата.
А за другото - неотдавна спорих в една друга тема и не ми се занимава. Ако някой иска - да се съди, не е забранено Wink

# 89
  • Пловдив
Светла аз също много я харесвах, но преди няколко месеца я гледах в "Семейни войни", направо не я познах. Надула е джуките ужасно много, стоеше и неестествено, и като че ли май имаше връзка с едното момче от отбора. Но не съм много сигурна, защото по скоро предаването ми беше за фон.

Общи условия

Активация на акаунт