Женени от пръв поглед < II сезон > тема 9 /22.04 - 28.04/

• 61 679
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е, то по време на пътуване енергията е друга. Нищо общо с битовизмите в нормалното ежедневие.

# 61
На мен най-тъжно ми беше за Светлето, след това за Наско. И двамата бяха много свестни и ако забелязахте, единствено те са се съгласили да кажат по няколко думи в началото на този сезон. Светлето не беше на себе си, когато трябваше да обяснява в ефир защо са се разделили.

# 62
  • София
На мен най-тъжно ми беше за Светлето, след това за Наско. И двамата бяха много свестни и ако забелязахте, единствено те са се съгласили да кажат по няколко думи в началото на този сезон. Светлето не беше на себе си, когато трябваше да обяснява в ефир защо са се разделили.
Къде това? В първия епизод ли?

# 63
Ако питаш къде Светлето е обяснявала защо да се разделили - това беше след края на първи сезон. Иначе Светлето и Наско съвсем в началото на първи епизод казаха по няколко думи. Даже Наско каза, че би участвал и втори път. А същевременно някой тук писа, че си имал жена до себе си.

# 64
Преди малко се чух с една приятелка от Пловдив и се заговорихме за предаването. Та тя има регистрация в twoo и каза, че е видяла участника Михаил, че има профил в този сайт и че редовно бил онлайн. И докато си говорим вика "Чакай да си вляза в профила и да го видя" ... ами бил е - това преди около 20-30 мин. днес.

# 65
Направих си труда да видя екипа на предаването, в края на видеото. Не видях името на Калина Паскалева, тук някой пусна "партенка".
Като изключим редакторките, екипът на предаването е предимно от мъже, за мен напълно непознати. Людмил Лазаров и Петър Дяков са режисьори/вторият и на Сървайвър/
https://www.cinefish.bg/Lyudmil-Lazarov-Ludmil-Lazarov-ac54190.html
https://www.168chasa.bg/article/4281223
Ще се поровя за миналия сезон, екипът мачмейкъри беше друг, имаше и сексолог, също и свещеник. И всеки си имаше място и роля в предаването. Този сезон наистина е заснет за седмица сякаш, съшит с "бели конци". Добре, че открих този форум...

Бънди, благодаря за музикалния поздрав! Хубава песен, готини политически ангажирани мъже, и рев като в джунглата. Simple Smile

# 66
milittana, да. И Светлана, и Атанас бяха много земни и добри. Надявам се, че днес са щастливи.

Иначе аз имах предвид, че съжалявам за тях като двойка. За мен те бяха с най-големи шансове за положително развитие, въпреки че на моменти Георги се показваше като опериран от чувство за хумор. А то си е важно. Simple Smile 

# 67
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Преди малко се чух с една приятелка от Пловдив и се заговорихме за предаването. Та тя има регистрация в twoo и каза, че е видяла участника Михаил, че има профил в този сайт и че редовно бил онлайн. И докато си говорим вика "Чакай да си вляза в профила и да го видя" ... ами бил е - това преди около 20-30 мин. днес.
Хм, не съм изненадана. От самото начало съм на мнение, че нито една двойка няма да я бъде.

# 68
Направих си труда да видя екипа на предаването, в края на видеото. Не видях името на Калина Паскалева, тук някой пусна "партенка".
Като изключим редакторките, екипът на предаването е предимно от мъже, за мен напълно непознати. Людмил Лазаров и Петър Дяков са режисьори/вторият и на Сървайвър/
https://www.cinefish.bg/Lyudmil-Lazarov-Ludmil-Lazarov-ac54190.html
https://www.168chasa.bg/article/4281223
Ще се поровя за миналия сезон, екипът мачмейкъри беше друг, имаше и сексолог, също и свещеник. И всеки си имаше място и роля в предаването. Този сезон наистина е заснет за седмица сякаш, съшит с "бели конци". Добре, че открих този форум...

Бънди, благодаря за музикалния поздрав! Хубава песен, готини политически ангажирани мъже, и рев като в джунглата. Simple Smile
Не съм пускала партенки, приятелката на Ивана, която пишеше  ми беше казала, че Калина Паскалева е главен сценарист. Била е на сватбата и се държала мило. Не разбирам защо би ме излъгала и да ползва точно нейното име..

# 69
  • Брюксел / София
Ами, Мишето не е мъж за една жена, явно:) Бъзикам се. Може просто наистина да не са им се получили нещата. Жалко, но няма лошо, животът продължава, а на нас ни остава да видим кое се е оказало препъникамъка при тях.

# 70
Сега ме подсетихте и мен за миналият сезон.Май по този свещеник си паднахме някои GrinningГолям смях беше и тогава.
Наистина Светлана и Атанас бяха най-стойностни.Жалко ,че на никой не му се получи.Май и тук вървят натам нещата,но пък пак е доста весело.

# 71
Да, свещеникът тук най-много го одобрихме. Този сезон няма такава фигура, но пък имаме гещалт и астролог. И е по-скучно според мен.

# 72
  • София
Скоро се заговорих с една позната, която се оказа, че е в една компания със Стефан от първи сезон. И я поразпитах защо са се разделили със Светла. Тя ми каза, че той си бил по купона и бил голям веселяк, а Светла била голяма сухарка. Само стояла на масите в кръчмите и дискотеките, и сумтяла, че иска да си ходи. А пък на него му се живеело. Даже веднъж, след като пак му казала нещо, той се обърнал към нея с думите "А бе ти какво ми даваш зор - да не си ми жена." После се усетил какво е казал и добавил "Добре де, жена си ми, ама не истинска, така че.....". На мен ми стана много тъпо. Ясно е защо на моята позната Светла й се е видяла сухарка - тя е на 20+ години. Но Светла си беше супер готина, улегнала и позитивна жена, която явно вече е преминала етапа с обикалянето по кръчмите по цели нощи. Ама Стефчо си е бил бохем и хич не е бил готов за женене. Да му се чуди човек защо е е записал тогава в това предаване.

п.п. Не помня дали съм ви го разказвала - ако се повтарям се извинявам, но в последно време съм много отнесена от вихъра Simple Smile

# 73
Не всеки обича да ходи по кръчми и това не означава, че не е активен. Аз мразя и не бих могла да имам абсолютно нищо общо с такъв тип човек, независимо какви качества има.

# 74
  • На морето!
И аз харесвах Светето от миналия сезон, от този никой не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт