Правилно се е държал фонданът.
Докато е на студено, стои добре и единствено задната страна - тази, в близост до гърба на хладилника, се овлажнява. Когато обаче се извади на по-висока температура, настъпва трагедията
Ако има време да се остави тортата навън за известно време, нещата се оправят, а и в много случаи тортата е по-вкусна когато температурата на съдържанието ѝ се покачи с някой друг градус
От сърце ти пожелавам нов повод и удоволствие от новия проект!
Яна, като всяко нещо - проба, грешка и опит.
Най-добре би изглеждал велурът върху равна повърхност. За целта обаче тя трябва да е и съвсем гладка. Специалните ефекти, обратно на очакванията, не прикриват някои дребни недостатъци, а само ги подчертават.
Продължавай, не се отказвай!:blossom:
Една детска торта от мен: