Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 774
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте дами, беzславно иzчеzнахме zа няколко дни, че котарака иzяде кабела на модема и ме остави беz връzка със света гадината му ниедна Twisted Evil...много сте иzписали, еййййй Party
НА ВСИЧКИ МИНИ РОЖДЕННИЧЕТА ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО...на мамките им дупе да им е яко  bouquet Mr. Green...
Нашата кифла в неделя се преобърна от корем на гръб. Бях я оставила на пода в детската и така си хлопна китарката в паркета, че я чух преz 3 врати Sick...не и допадна упражнението и не го е повторила...иначе zъби нямаме, последните вечери zаради жегите я zавивам само с чаршаф, а не в спалното чувалче и се видях в приклЮчение_направо луднах по 150 пъти да се zавиваме и отвиваме нощем #Crazy...да не говорим, че от няколко седмици zапочна да си провира крачетата преz решетката и като спи стърчат 2 крайника и само внимавам да не я сритам докато ставам zа 149тото zавиване Crazy...новото 20 е, че zапочна да хвърля каквото намери от кревата и съответно всичко попада върху мен или баща и...сутрин се събуждам простреляна с дрънкалки, гриzалки, кучета, 4 биберона и неzнам още какво...вчера каzах на мъжо, че като проходи почваме да работим zа второ бебе, та поне след 4_5 години да са си компания, че иначе ще трябва да викаме zаради мен ония лЮбеzните чичковци дето подряват бели риzки с дълги ръкави Tired Mr. Green Crazy...
иначе zа гладенето, гладя само zа естетика....докато беше майка ми тук(първите 4 седмици) смогвах, но след това не.
Косопада, при мен премина доста леко преz 3тия месец, но пък аz докато бременеех първите 3 месеца бях доста оплешивяла.
Стерилиzацията и у нас вече я няма никаква, само мия с препарат пластмасите...неzнам ама като гледам като се пльосне диването на корем, че обира всички космалаци от zемята не виждам много смисъл от варене Sick.
Ние още не сме се zахранили, караме си на кърма, водата я плЮем с пренебрежение и така...zа сега е 6520гр., zа дължина нямам идея, че си иzгубих метъра(или котарака го е сматракосал и него Confused Close), но така или иначе другият месец като минем на преглед ще да я иzмерят...
хайде лек ден на всички и ДОБРЕ ДОШЛИ на новите мами Hug

Хриси, честита ви половин годинка...още 200 по толкова  bouquet...Алекс да порасне галантен и мил като татко си(бтв. страхотен жест е това с телефона....т.е. жеста zа телефона съм сигурна, че е страхотен Peace )

# 226
  • sofia
Здравейте на всички, ето ме и мен. От протеста се каня да пиша и все нещо ме спира. Първо нямахме интернет, а после като се изпоразболяхме всички-каката много ни уплаши, после аз, таткото и за съжаление и бебко дава признаци за болест. Педито каза, че е летен вирус с повръщане и разстройство, но аз все се съмнявам, че може и от чешмяната вода да е. А при малкия сигурно и зъбките си казват своето-вече боцка едно горно зъбче, а три ги чакаме тези дни, само дето заради болестите и зъбките пето денонощие почти не съм спала, та се появява онова усещане, като че не ходя, ами плувам и все си ме носи на една страна Simple Smile
на протеста се запознах с мишленце и мъничките сладки мишленца, специални поздрави за хиперактивната мама...

# 227
  • Варна
ЧЕСТИТ МИНИДЕН РОЖДЕН НА АДАША АЛЕКС!
[/color]

ООоооооо, surfline, това със завиването се е направо малък ужас. И при нас е така, особено след като юнакът реши,че по корем си му е по-готино да спи. Врътки наляво, надясно, главата забита, дупета се възнасят... Екстри!  Joy А онези чичковци с белите резки скоро могат компания за ежедневното кафе да станат!  newsm62 smile3534
lika, слънце, какво се извиняваш за постингиге!? То такъв урожай е балсам за очите ни! Айде, мол`ти са! smile3521
Ние утре се стягаме за път. С мъжот отиваме на сватбе в Плевен и децата ще се радват на грижите на двете си баби тук у дома. Ммммм, много интересно ще е . А аз лелея, че това откъсване ще ми се отрази добре!
desi], ще те послушам, мила. Макар че дупето върви към оправяне.  newsm10

# 228
  • Варна
Ох, имам едно малко притеснение и въпрос. Миналия месец на 12 ми дойде за 1-ви път след раждането. Нормално ли е вторият път сега да се бави? Т.е. да не е регулиран цикълът още и... или се заблуждавам. Нямам време да се ровя в билиотеката.  newsm78

# 229
Здравейте мамички!
Честити 6-ти месец на Ники вчера и честито днес на Алекс!    bouquet

И Бояна много взе да се отвива през нощта и много ритаааа  Close направо виждам звездички, а в леглото си не ще да спи.... А от 2 дни и тя вече спи по корем, много е сладка Heart Eyes

sea woman нормално е да не се е регулирал цикъла да. Но ако се съмняваш един тест винаги може да направиш.

Gushanka ми аз мислех да го свалям вече нивото на кошарата, но Бояна не ще и да си помирише леглото от известно време насам  Rolling Eyes А Криско щом е такава фурия направо задължително.

# 230
  • Madrid
Честита половин годинка на Алекс!Да е жив и здрав малкия мъж!!!

Просто не съм спала,не знам вече,това будене на час просто ми взема тока CrazyВсички казват,че са зъби,ама това какво ме топли като откакто се е родил не съм спала нормално smile3514Първо колики-уж ще минат,да,ама после зъби,кризи на растежа...има и спокойни деца,при които не е толкова натоварващо,спят си и това е!То така има човек сили и през деня.Е,то аз вече съм свикнала,ама все пак CloseВече нямам търение да се прибера в България и да поспяяяя! Praynig
Абе то ясно,че децата са различни,,ама моето  това неспане ще ме побърка!
Съжалявам,че така,ама просто вече много ми дойде Blush
Мишленце,в тази връзка да те питам-приучи ли малкия да спи през ноща?ако изобщо става насила,което ме съмнявяако да,кажи и аз да пробвам Hugто аз май само на челна стойка още не съм опитвала smile3507
Хайде милички,ще гледам да не пускам такива отчаяни постинги и да съм силна и търпелива мама,но понягога нали знаете,какво да ви обяснявам ConfusedЩе взема да отида на басейн,та от слънцето да ми светне  Nature Sunny
Цунки по муцунки newsm08
Щях да пропусна-Sea woman,нармално е да не ти е регулиран цикъла след раждането,споко! newsm10

# 231
Честито на Алекс и от нас  newsm51,да расте здрав и весел и да радва мама и тате
Ох, имам едно малко притеснение и въпрос. Миналия месец на 12 ми дойде за 1-ви път след раждането. Нормално ли е вторият път сега да се бави? Т.е. да не е регулиран цикълът още и... или се заблуждавам. Нямам време да се ровя в билиотеката.  newsm78
до колкото знам на майките които кърмят им идва чак след като спрат,така че мисля че е нормално

# 232
  • София/Овча купел 2
Абе то нормално,нормално,ама я си направи един тест за твое успокоение.Аз нали се успокоявах,че е нормално и то.........Дано всичко да е ок при теб Praynig.

# 233

о нормално е....на мен ми варира от 38 до 45 дни Mr. Green...но ако имаш опасения и след 2_3 дни не ти дойде по_добре се тествай Sunglasses.

# 234
Днес бяхме на консултация и лекарката каза че все още му е рано да седи,започваме да се учим другият месец като сме на 7 месеца,а до тогава само легнали.Според мен е малко прекалено чак другият месец.Вие какво мислите?

# 235
      Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  Честита половин годинка на Алекс, Стефания и Кристиян!  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Да са здрави и игриви малките човечета и много да слушкат!

Аз пак за водата.
Колко е по - висока минерализацията и в сравнение с написаното на етиката? За Девин изворна питам. Какво беше разкрила В. Ахчиева? BODLIWATA, ти можеш ли да кажеш? Мисля си, че след подобна издънка, поне етикетите да си оправят или да изтрглят партидите от пазара, или да съобщят, че водата не е за бебета... Такива си ги мисля. Тук водата е пълна отврат, че и преварена и на мен ми е гадна. Thorn Spring става ли за пиене от дечковците? Тя Поля малко е пила от последната в жегите. Мислех Девин да й взема, ръководейки се от етикета, ама сега кво стана...

С точност не мога да кажа,не си спомням.Но казаха в пъти,което ме навежда на мисълта че минерализацията е  поне като на "Велинград" /227мг./л./ Чувала съм коментари за В.Ахчиева че била поръчкова журналистка,ама и така да е нали са правени тестове на тая вода,които друго показаха.. Има една"Предела"/84.308мг/л./ по-ниско минерализирана не съм срещала.

БОДЛИВАТА, надявам се не съм те ядосала с моите размисли по горе аз също смятам че при наличието на толкова инфо някои мами не четат и допускат да се появяват алергии от които страда детенцето а пък те още повече.

И аз имам такива наблюдения тук във форума.Бъразт да се пУфалят,че детето ядяло това и онова,а после ги гледам в здравния се хванали за главата к'во да правят с обрива. ooooh! И аз винаги съм се чудела к'ъв е тоя зор всичко да се дава? Shocked То не е за хвалба а за притеснение..Нали затова се нарича захранване,постепенно,за всяка храна си има време.Както[desi] беше казала после цял живот ще яде.Ама всеки да си гледа детето както си преценява и както акъла го учи! Stop

Gushanka още не сме свалили нивото,не буйстваме много но и ние повече от месец спим по корем.Чак се сърди като я обръщам. Crazy
lika добре че обрива отшумява! Praynig Ама трябваше да ви даде педито направление,да си по-спокойна..
Купих днес нова каша- на Милупа безмлечна 7-зърнена,да видим дали ще я хареса.За пръв път чета за каша че не съдържа захар..  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 14:14 от БОДЛИВАТА

# 236
Днес бяхме на консултация и лекарката каза че все още му е рано да седи,започваме да се учим другият месец като сме на 7 месеца,а до тогава само легнали.Според мен е малко прекалено чак другият месец.Вие какво мислите?

А бе то си е до дете...иначе тук след като навършат 6 месеца zапочват да ги подпират с въzглавнички, които постепенно се махат към 7мия месец...според мен слушай педито, какво ще му стане, ако не седи newsm78 ?

# 237
Gushanka, нито аз нито татито сме с астма, ама имаме в родата Close

sea woman, браво за дупето! Да ви е за последно  Heart Eyes! а за цикъла и при мен е ужасно нередовен - веднъж на 15 дена, после на 50...

emmy , това са щуротии мила! как  само легнал? тука от раждането децата ги слагат да сядат. И какво значи учи се? То или може или не може да стои без подпора. А в скута ти или във столчето за  кола може да стои колкото иска. А без подпора - докато падне  Joy

# 238
emmy , това са щуротии мила! как  само легнал? тука от раждането децата ги слагат да сядат. И какво значи учи се? То или може или не може да стои без подпора. А в скута ти или във столчето за  кола може да стои колкото иска. А без подпора - докато падне  Joy
  202uu Kакто междувпрочем и повечето ти.Аз също се бях замислила не я ли заслагах рано да сяда, няма ли да и навредя Thinking Без упора не може да седи но постоянно иска да я вдигам така че........ БЛАГОДАРЯ за разяснението макар и не към мен лично
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3521

# 239
Момичета,гледам обсъждате въпроса за водата,аз давам EVIAN.Тук препоръчват  тази вода за бебета.
За гладенето-не гладех докато не започнаха обривите.От тогава гладя всичко  Tired

Общи условия

Активация на акаунт