НА ВСИЧКИ МИНИ РОЖДЕННИЧЕТА ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО...на мамките им дупе да им е яко
Нашата кифла в неделя се преобърна от корем на гръб. Бях я оставила на пода в детската и така си хлопна китарката в паркета, че я чух преz 3 врати
...не и допадна упражнението и не го е повторила...иначе zъби нямаме, последните вечери zаради жегите я zавивам само с чаршаф, а не в спалното чувалче и се видях в приклЮчение_направо луднах по 150 пъти да се zавиваме и отвиваме нощем
...да не говорим, че от няколко седмици zапочна да си провира крачетата преz решетката и като спи стърчат 2 крайника и само внимавам да не я сритам докато ставам zа 149тото zавиване
...новото 20 е, че zапочна да хвърля каквото намери от кревата и съответно всичко попада върху мен или баща и...сутрин се събуждам простреляна с дрънкалки, гриzалки, кучета, 4 биберона и неzнам още какво...вчера каzах на мъжо, че като проходи почваме да работим zа второ бебе, та поне след 4_5 години да са си компания, че иначе ще трябва да викаме zаради мен ония лЮбеzните чичковци дето подряват бели риzки с дълги ръкави
...иначе zа гладенето, гладя само zа естетика....докато беше майка ми тук(първите 4 седмици) смогвах, но след това не.
Косопада, при мен премина доста леко преz 3тия месец, но пък аz докато бременеех първите 3 месеца бях доста оплешивяла.
Стерилиzацията и у нас вече я няма никаква, само мия с препарат пластмасите...неzнам ама като гледам като се пльосне диването на корем, че обира всички космалаци от zемята не виждам много смисъл от варене
.Ние още не сме се zахранили, караме си на кърма, водата я плЮем с пренебрежение и така...zа сега е 6520гр., zа дължина нямам идея, че си иzгубих метъра(или котарака го е сматракосал и него
), но така или иначе другият месец като минем на преглед ще да я иzмерят...хайде лек ден на всички и ДОБРЕ ДОШЛИ на новите мами

Хриси, честита ви половин годинка...още 200 по толкова
...Алекс да порасне галантен и мил като татко си(бтв. страхотен жест е това с телефона....т.е. жеста zа телефона съм сигурна, че е страхотен
)

А онези чичковци с белите резки скоро могат компания за ежедневното кафе да станат!

Първо колики-уж ще минат,да,ама после зъби,кризи на растежа...има и спокойни деца,при които не е толкова натоварващо,спят си и това е!То така има човек сили и през деня.Е,то аз вече съм свикнала,ама все пак 

,да расте здрав и весел и да радва мама и тате
.
И аз винаги съм се чудела к'ъв е тоя зор всичко да се дава? 
Kакто междувпрочем и повечето ти.Аз също се бях замислила не я ли заслагах рано да сяда, няма ли да и навредя
Без упора не може да седи но постоянно иска да я вдигам така че........ БЛАГОДАРЯ за разяснението