Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 784
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Здравейтеее!
Ние днес ставаме на половин годинка! Благодаря ви за честитките!
Черпя ви по повода!

BON_TONI и аз съм с вас, миличка! Моля се всичко да мине благополучно, да изтърпи детенце операцията и гипса и после като го махнете всичко да е идеално!  Praynig Ще се справи малкия Ванюшка, той е герой!

# 121
Здравейте, милички!

Честито на днешните ни половингодинковци Мони, Паолина и Жулиен   bouquet Много здраве и весело детство!!!

Бон_Тони, с теб сме!!! Стискам палци и ви пращам много положителна енергия  Praynig

ilindi4ka, дано вече сте без температура  Praynig

Des29 , и Али така се буди с писък, понякога даже не се буди а само заплаква в съня си newsm78
Какво ли е това? Thinking

Gushanka, радвам се, че Криско е добре! Да го нацелуваш от нас  Hug

ScreamingMamaa , добре дошла при нас!   bouquet За седенето - оставям Алекса сама да се надига от шезлонга - тя се държи отстрани и като се измори ляга назад  Joy В количката е почти седнала. Whistling

Сега малко за нас: Али се беше изприщила нещо по главата и в събота посред нощите тичахме до лекарката.Оказа се, че е някаква алергийка, но не се знае каква точно (но май не е от храна). После пък я нахапаха едни комари и изобщо пъпки от всякъде  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Мажа я с фенистил и не въвеждам нови храни, сега сме на изчакване и папаме каквото сме си въвели дотук. А може и пъпчиците по главата да са й били от пюре с праскова - така каза едната лекарка, при която ходихме.Но аз малко се чудя, защото и друг път съм давала такова пюре и не е имало реакция newsm78 Абе за сега изчаквам с прасковите - ще ядем ябълки и сини сливи днес.

Гушки на всички от нас!  Hug

# 122
Честито и от нас на всички сладки бебоци newsm51,ние също сме от отбора на януарските бебчета.Аз се казвам мама Пепи,а малката е Стаси(Станислава),родена е на 14.01.2006год.
  ura

# 123
Честита половин годинка на Симона, Паолина, Самуил и Жулиен!   baloni

BON TONI и ние сме с теб  Praynig Всичко ще се оправи!

Добре дошла на мама pepi и Станислава   bouquet

Капят ли ви още косите да питам? Аз имам чувството, че без коса останах и още капе, много неприятно smile3511
сега не се сещам друго  newsm78 хайде до после

# 124
Капят ли ви още косите да питам? Аз имам чувството, че без коса останах и още капе, много неприятно smile3511
И аз имам същото чуство.Всичко около мен е в косми и само вързана ходя.Отрязах си косата като си мислех че ще спре-но НЕ Cry Cry Cry
Направо ми се реве Rolling Eyes Няма край тоя косопад ooooh!Бях чела някъде че до към 6 месеца трябва да е минал нооо...........

# 125
Останах с ей такива очи  Shocked като прочетох следното

Бебе гигант проплака в Лом

Чудно ми е второто ми бебе колко ли ще тежи? ooooh! newsm78 (Мирата се роди 4620 г, за тия които не знаят)

# 126
Des29 значи до към 2 седмици трябва да спира този косопад  Joy Ха дано!

Останах с ей такива очи  Shocked като прочетох следното
Бебе гигант проплака в Лом
Чудно ми е второто ми бебе колко ли ще тежи? ooooh! newsm78 (Мирата се роди 4620 г, за тия които не знаят)
  rotfImbo На мен много смешно ми стана, да си живи и здрави!
Пък ти може да подобриш рекорда с второто  Mr. Green ще чакаме с нетърпение да видим

# 127
здравейте и от нас
първо честито на всички пораснали бебчета и на озъбилите се да са живи и здрави и много послушни.
а сега да ви почерпя и за нашия мини ден ден

ние смятаме ако всичко е наред на 23 този месец да се кръщаваме
за сега толкова от мен

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 17:45 от ani_ji

# 128
И аз имам същото чуство.Всичко около мен е в косми и само вързана ходя.Отрязах си косата като си мислех че ще спре-но НЕ Cry Cry Cry
Направо ми се реве Rolling Eyes Няма край тоя косопад ooooh!Бях чела някъде че до към 6 месеца трябва да е минал нооо...........
мами щях да питам и аз,но сте ме предварили-и моята също капе и не издържам вече,щях да питам вие как се справяте с това,но....

# 129
искам снимки от кръшенетаааааа я давайде тоито е  кръстен де newsm44 newsm68 newsm68 smile3521 newsm53 smile3506 newsm03 newsm08 smile3501ние ше сме август Joy hahahaдаите да се порадваме тука

# 130
Здравейте на всички ,не съм писала мн. отдавна ,нямам време от разходки .Днес Дани става на половин година .Днес бяхме на косултация ,ваксината я прие добре изплака само при боцкането -мъжкар.7250гр.От утре ще пробвам  с  месно пюре -дано му хареса ,до сега съм му давала зел. , плодови пюрета ,каши .Данката се оръща от гръб на корем и обратно  newsm32,седи но не стабилно ,казва ба-ба, ма-ма .Зоасега толкова излизаме но разходка

# 131
искам снимки от кръшенетаааааа я давайде тоито е  кръстен де newsm44 newsm68 newsm68 smile3521 newsm53 smile3506 newsm03 newsm08 smile3501ние ше сме август Joy hahahaдаите да се порадваме тука
Еййй СЕМЕЙНА ама тези сладури са ти взели акъла май наистина Joy Joy Joy
Ти сигурно на автопилот го даваш  - много правописни грешки бе жена Mr. Green Mr. Green Mr. Green По спокойно, пиши, проверявай........
Не се заяждам в никакъв случай Naughty Много ми е забавано даже но...все пак
Дорит,споко - второто ще ти е по мъничко Wink Обаче за рекордьор аз приемам тук нашето съседче - 5,350 се роди на 31.12.2005 и в сравнение с Вяра направо е огромно момче - към 12кг вече Shocked

# 132
Да се отчетем и ние  bowuu
тежим 7520грама Simple Smile Т.е.на 6 месеца си утроихме килограмите от раждането hahaha - значи мама за 9 месеца го направи човека 2.5кг, после за само 6 му  надои 5 килограма
Ама да знаете много съм горда със себе си - може да ви е смешно - ама аз много си се гордея Laughing как съм го напомпала само на мамино млечице - по-хубаво от в утробата!
Моя мъж седи до мене и чете и каза, че докато бебето наддало и утроило кг, аз съм тежала 3 пъти по-малко откакто забременях Whistling подиграва ми се тука, ама само вие може да ми разберете гордостта Simple Smile

Иначе ни дадоха зелена светлина за захранване.
казаха до 8 мия месец да въведен закуска/2 суп. лъжици каша/, обяд /2-3лъжици зеленчук/плод и вечеря /2-3 лъжици каша/. Та скоро ще папаме Simple Smile
Иначе господина да покаже колко е як стоя през цялото време седнал неподпрян! и показа, че има всички признаци за захранване - ето че си струваше чакането

Айде цунки от нас!

# 133
Еййй СЕМЕЙНА ама тези сладури са ти взели акъла май наистина Joy Joy Joy
Ти сигурно на автопилот го даваш  - много правописни грешки бе жена Mr. Green Mr. Green Mr. Green По спокойно, пиши, проверявай........
Не се заяждам в никакъв случай Naughty Много ми е забавано даже но...все пак
Дорит,споко - второто ще ти е по мъничко Wink Обаче за рекордьор аз приемам тук нашето съседче - 5,350 се роди на 31.12.2005 и в сравнение с Вяра направо е огромно момче - към 12кг вече Shocked
  love001 smile3503 smile3521 newsm47какво да правя направо ме досрамя Embarassed Embarassed не е лъжа зели са ми акъла ми я виж ни едно грозно няма как да не искаш да ги гледаш Embarassed hahaha Joy

# 134
  • Варна
Здравейте и от мен! Изчетох колкото можах на бързи обороти, по диагонал. Но нямам време за повече. Нали тече ремонтъ, та досега съм мела разбит бетон. Къртихме стени и беше ... newsm61  При нас мога да кажа , че са нормални нещата. Александър не го слагам да сяда още, но търпилото му не търпи много в легнало положение. Та повечето време се разнасяме или полулежи.
ЧЕСТИТ ПРАЗНЕК НА МИНИРОЖДЕНИЦИТЕ!
 Успех на всички, които ги чакат важни неща!
Следващия път обещавам по-персонално!

Общи условия

Активация на акаунт