Аз тиквичката (продълговата) я дадох заедно с картофче на обяд. А от жълтата съм вземала готово плодово пюре за следобед. В различни дни де!

)

За първи път в нейният живот да заспи сама и то на обяд
Голям кеф 

Аз не си позволявам да упреквам никого всеки си знае и едва ли ще навереди на детето си умишлено.
И преди няколко дни ме навика защото още "нищо" не давам на моето
Мисля че по малко не е проблем да и даваш от тези пюренца,щом досега всичко е приела 

и да давам акъл на който и да било какво да прави с детето си,просто споделям с вас как стои въпроса при нас.Мисля,че не ви досаждам и не се натрапвам,ако е така МОЛЯ КАЖЕТЕ.Просто се радвам на майки като вас,които имат възможност толкова дълго да кърмят децата си(за разлика от мен
) 
Мерси Виличка,така е - и аз понякога се чудя на смелостта си
,но това явно се дължи на факта,че засега всичко е ок(дай боже всеки му).Желая на всички мами тук да нямат проблем с малките сладурковци,както ние,но в никакъв случай не си мислете,че при нас всичко е безоблачно
, и ние по някога не сме на кеф-и плачем,и не спим,и не ядем,но така е при децата,а и също така имахме алергийка от храна,но спряхме за малко новите попълнения и всичко се оправи.Желая ви успех на всички
и да давам акъл на който и да било какво да прави с детето си,просто споделям с вас как стои въпроса при нас.Мисля,че не ви досаждам и не се натрапвам,ако е така МОЛЯ КАЖЕТЕ.Просто се радвам на майки като вас,които имат възможност толкова дълго да кърмят децата си(за разлика от мен
)
Ама щом не си ме разбрала се извинявам ако съм те засегнала. 

Преварена вода на нас ни казаха да даваме докато навърши 6м.
.
на всички!
от негова страна.Хемоглубина -112 лекарката каза че е добре .Аз всеки ден преварявам водата но защо ли като Дани ама вобще не пие , като му подам шишето и усети вкуса и прави една такава визиономия

Аз също бях решила да купувам техните каши но ти ме отказа тотално
, нямам предвид сега а преди това, че направо се стреснах. Не се притеснявай толкова, ще му мине на детенце, дори и това да е, ще я израсте, ще си го кърмиш по-дълго и всичко ще е ок 

и по една виртуална благодарска прегръдка. 

Препоръчани теми