само,че при нас още не са пробили
.Нараво не знам къде ходя,дали по небето или по земята.
Ние вече 4ти ден използваме серията на MUSTELA- STELATOPIA,но за сега няма ефект.
Специално се разходихме до Белгията. Дарис нали често пътува из нея
, та и ти ако имаш път из нея
!
Сега се усетих, че не съм в час нещо. Благодарско, че даже педито си заангажирала с моя случай! Така се затрогнах от постъпката ти, че чак срам ме хвана
И аз поисках направление за гастро. Казаха първо любимата АБКМ. Дръпнах се на диета и понеже това не помогна особено за апетита на Еми, отидохме при друг гастро. Та малабсорбация ни е следващата диагноза.
Изобщо кво да ти кажа?! Колкото повече доктори, толкова по- объркано. Та от тогава започнах да изцеждам кърмата, кравешки млечни и останалите най-силни алергени и до днес( повече от три месеца вече) не ям. През това време само дето на ръце не ходих, кожата се оправи , вярно, но храненето и теглото са си все зле. 

Да видим при нас колко ще е,че и ние сме на каша,че и месно пюре през ден давам.
от начало в Хит,но после бъзо се ориентирах.Мъъничко завиждам на мамите,които взимат направо от рафта без да се заглеждат,не като мен да чета всичко на всяко бурканче..
. Не се ли разваля нещо? На кутиите най-много час пише, че може.
и след час до два,почервенява.По точно винаги след сън обривът е изчезнал.Пак го мажа сутрин и вечер с кортизона.
.
Нашият доки всеки път дава някакви идеи,да пробваме това,да пробваме онова
Следващият път ако ми предложи пак нещо да пробваме,ще му каже,че детето ми не е опитно зайче и да вземе някакви по адекватни мерки
ще го пробвам и този крем .
Хубаво че всичко с изследванията е наред при вас- много се радвам.Дано и ти да си се успокоила.Как сте с папкането?Започна ли да хапва малката бонбонка?
Ще и правя домашни (и от това се бях отказала по едно време
) вече всичко си имаме в градината та и да хвърлям поне няма да ме е яд толкова

Ще ходим да изпълним ритуала по къпането
) вече всичко си имаме в градината та и да хвърлям поне няма да ме е яд толкова
Става супер.Не мога да й наваксам на лакомийката.А за пюрето от праскова как и го направи,защото аз от мъхестите плодове не давам още,знам,че има по-голяма вероятност от тях да направи алергия-поне баткото ми прави и от портокал включително(то не е гаранция,че и тя ще направи,но все пак)
/примирено при плодовите/. Ти нали беше писала, ча Али предпочита по скъпи пюренца, може и да е право детето и да си усеща! Ох, дано бързо да отшуми и всичко да е наред, а ти се успокой, всичко е поправимо! Да нацелуваш адашката, а на теб силна прегръдка от нас за сила!
!
Напоследък с наближаването на оперцията съм се изнервила до n-та степен,може би прекалено се притеснявам за всичко.То колкото и да се настройва човек, само от обстановката в болницата му става зле. Дано тоя път не съм в стая с бабички,макар че ще го преживея някак си,стига да се проветрява редовно и да не хъркат като миналия път.. 
поне съм чувала че децата които пълзят прохождат по-късно!

Препоръчани теми