Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 919
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Според мен епизодът беше добър, навреме да направят нещо по-напрягащо за гледане в хода на действието. Духовникова за мен в сцената в тоалетната беше чат пат добре, но в сцената с дъщеря си - пълно дърво.

Актьорът, който играеше шефа на специалния отряд, дето е епизодична роля се справи много добре. Все едно гледам истински спец полицай.
Е, нали тя това пише във Фейса, че са истински барети и идват, не са актьори.

Ми браво тогава за държането пред камера и дикцията. За последното удря в земята почти всички от основния каст на сериала. Joy

# 286
Според мен епизодът беше добър, навреме да направят нещо по-напрягащо за гледане в хода на действието. Духовникова за мен в сцената в тоалетната беше чат пат добре, но в сцената с дъщеря си - пълно дърво.

Актьорът, който играеше шефа на специалния отряд, дето е епизодична роля се справи много добре. Все едно гледам истински спец полицай.
Е, нали тя това пише във Фейса, че са истински барети и идват, не са актьори.

Ми браво тогава за държането пред камера и дикцията. За последното удря в земята почти всички от основния каст на сериала. Joy

Актьор е и каскадьор играе в чуждестранни продукции...

# 287
Е какви барети идват тогава при Духовникова, не при Мия?

# 288
Онези с качулките са истински барети, а този, който изигра шефът им е актьор.

# 289
  • UK
Той участваше и в Под Прикритие и Връзки. Сигурно и останалите са актьори

# 290
Ама аз се чудя тези истински барети нямат ли си друга работа, че да участват във филм... Не ми се вярва да са истински.

# 291
Не знам за вас, но аз като гледам непознати за мен актьори (чужди продукции), за които  не знам клюки, слухове и т.н., сякаш по-лесно им вярвам на любовните сцени.
Тук, знам, че Духавникова е женена жена, за Карамазов какво ли не се пишеше, и някакси ми е трудно да повярвам, че са влюбени. Тя играе добре, той играе добре, но заедно..нещо не мога да ги възприема.

# 292
Сигурно, защото по сценарий не е заложено да се фокусира толкова,че са влюбени. В Дървото на живота поне за мен се справиха блестящо в тази им роля. Тук по всеобщо мнение любовната им сцена не се получи,ама хич.
Мен друго ми прави впечатление. Разследваме ние,слушаме песни,текстове,погледи,пишем сценарии,които,ако някой прочете направо ще ни вземат на щат за сценаристи...Но като гледам има супер дразнещи неточности,от типа-при разпитите на повечето заподозрени датата на смърт на Каракехайов е 22.07., а при Лазар -21ви....направо недоумявам защо никой от целия екип не е забелязал.

# 293
Явно ще трябва да не чета  разни интервюта на артистите , докато гледам  даден филм/сериал/ .
Толкова са трогателни /да не съм груба днес/ като споделят някакви велики преживявания  по време на снимките , превъзнасят се така , все едно ние , които гледаме , не живеем в реалния живот .
За Владо К. няколко пъти чета , че това му била от най-трудните роли , а всъщност вие го харесвате повече в ДЖ.
В промото за следващия епизод го гледах колко му е трудно да е сред природата , тромаво приклякане около реката , някакви странни движения ...Да беше снимал в студио и направят монтаж с пейзажите .
Теодора пък с тези барети направо ме....  развесели .
Откакто всички станаха "проектанти" , звучат много префърцунено в интервютата . Преди  певците работеха по новия си албум , клип и т.н. , а артистите по новия си филм /сериал/ . Това ме дразнеше /защото съм работещ проектант/ , после  вече ми ставаха смешни - голямо "проектиране" е  да решиш в чалгаджийски клип дали да си покажеш 3 или 5 см от бюста , а тук също беше  "невероятно сложно " - дали да  клекнеш пред баретите , дали да им пуснеш ръка или да се правиш ,че  не ги забелязваш....
Извинявам се за дългия пост !
Весели празници!

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 16:12 от Ели-ТАЛ

# 294
Теодора и колегите й са артисти. Работата им е да са много чувствителни. Те с развитата си емоционалност си изкарват хляба. Теодора си казва, че всяка роля й е като първа. Винаги се съмнява дали ще успее, съмнява се в себе си. Така и с баретите. Драма голяма за нея. За нас - не. Но такъв е нейният свят. И може би такъв трябва да е светът на една истинска Актриса.
Колкото за интервютата: питат ги, отговарят. Всеки от този екип сигурно си има истории от снимачния процес. Това дали в сериала ни изглежда толкова драматично или не е друг въпрос. За тях е било.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 22:42 от HappyRSmile

# 295
Почнал човекът снимки, свила го дископатия. Който не е страдал, не знае какво е. Трудно и болезнено е да се навежда и кляка.
Разбирам критики, ама някой път са прекалено неуважителни към вложения труд и злостни.
А проекта го обсъждахме-добила е гражданственост думата за всяко намерение и подготовка я за песен, я за филм. И на мен не ми харесва "фен" например, ама на, наложи се.

# 296
Аз си харесвам и Теодора и Владо и съм щастлива със сериала.
И апропо, струва ми се, че Мама Чанова е била пациентка на Рамаданова и Прокурора е плащал, за да не се разчува. Това е, което ще открие Филип в следващия епизод и ще откачи.

# 297
  • Варна
И апропо, струва ми се, че Мама Чанова е била пациентка на Рамаданова и Прокурора е плащал, за да не се разчува. Това е, което ще открие Филип в следващия епизод и ще откачи.
И аз мислех в тази посока, обаче  Рамаданова е получавала доста големи суми от даден момент нататък, купила жилище, кола, екскурзии, издържала семейството и на щерката. Не ми се вярва да е получавала парите само да пази лекарска тайна, което и без това е длъжна да прави. За нещо по-сериозно е вземала пари. А пък Чанов да се остави да го изнудват също не ми изглежда лесно, по-скоро е продължавал да ползва услугите на докторката за нещо. Асен го скриха за два епизода, да го позабравим явно, обаче с това само се засилват подозренията за негова намеса в убийствата, евентуално с цел да раздава справедливост някаква.
Ще видим какво за намислили сценаристите, дано да го разплетат логично...

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 15:30 от julisa

# 298
И аз мисля, че би трябвало нещо доста по-сериозно да е правила/крила, за да е била на хранилка толкова години.

Чанова си е добре, и да е била пациент, не виждам нещо кой знае какво, че да дават апартаменти, коли и толкова пари само, за да го скрият.

# 299
Духовникова е стрелец, нормално да е да се изказва емоционално.

Общи условия

Активация на акаунт