Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 910
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Street of Dreams
Значи по сценарий двамата братя ще се бият, застанали двамата на снимачната площадка, готови гримирани, камерите работят, режисьора вика екшън и те се сбиват. А екипът мисли, че наистина се спречкали...?! Във всичките тези интервюта за мен има една такава изкуственост и преекспонираност, такова захаросване на филма, че чак ми е смешно.

# 272
Точно така.... като прочетох текста и на втората песен The River видях, че е препратка към историята за реката на Дяволското гърло и царството на Хадес, или легендата за Орфей и Евридика. Нали той слиза в подземното царство, за да потърси неговата любима, да си я върне. Навярно любимата в случая е умрялата майка на Асен, която в умряла и заради която най-верояно са извършени тези убийства.

# 273
На мен пък ми беше комично как Теодора представи снимките с баретите-аууу, какъв стрес , какво преживяване..., май просто е контактувала с истинси мъже 😂

# 274
Много добър епизод. Прекрасна Теодора! Страхотен сериал.
Разплакаха ме и мен накрая.

Радвам се, че Донка и бебо са ок.

Дали Асен ще бъде убиеца?!

# 275
Дали Асен ще бъде убиеца?!
Надявам се не!

# 276
Актьорската игра беше невероятна. Тук Теодора доказа какво може. Сцената с Диана беше много силна, тази в тоалетната също. Като цяло епизодът беше по-скоро емоционален.
Адмирации за всички. Проблемът в ОЖ не идва само от Милошеви, като гледам какво правят тук.
Дано лудите фенки на Банков (нищо лично към персонажа му и към хората, които го харесват, аз също го, става въпрос за тези с “двойката на народа”) да си пуснат сериала и да видят какво прави “некадърницата” Духовникова за сметка на някои нейни колежки от ОЖ.

Иначе, относно убиецът. Не мисля, че някой от този форум се е изненадал, че баща Чанов ще има нещо общо. Толкова е заплетено, че не мога да измисля кой би могъл да има такъв мотив и ще бъде извършителят. Е, когато е добро, е добро. На бялото черно не можеш да кажеш.

Стига де, какво пък толкова прави?? По - слаба играя от главна актриса не съм виждала. По - напънат рев и напънати мимики като в тоалетната, за да изглежда много "bad ass". Но много се изнежих аз с чуждестранни филми. Пък и последно гледах The Fall, това там е игра, тука Попето е най - реалистичен. А от Духовниковата само дъщерята е по - зле. Има много добри български актриси, но тази жена е прехвалена.

# 277
И аз не разбирам какво толкова уау имаше на последната серия, а играта на Духовникова не ми се коментира. Ето, как хората сме толкова различни... На мен сцената в тоалетната ми беше такъв нескопосан напън, а пък други колко много ги е докоснала. Аз и цялата тирада за баретите не я разбрах. Като свърши серията и си казах „Е, това ли беше”. Дори не знам и аз какво съм очаквала от БАРЕТИТЕЕЕ Simple Smile

# 278
Мъжът и е бил барета и поради нейна грешка е бил убит. Реакцията и беше страх от повторение на ситуацията. Това е моето тълкуване.

# 279
Коментира се реакция не на Мия Язова, а на Теодора Духовникова във ФБ.

# 280
Ами и аз не виждам нищо "уау" в играта, но чак за слаба актриса не я намирам. Играе реалистично според мен. Всъщност като се замисля нито един не виждам да изпъква с някаква невероятна актьорска игра, но те и образите им не са кой знае колко ярки и експресивни - какво да направят толкова невероятно като игра?! На мен ми стоят реалистично, не театралничат и това е добре. Единствено на играта на стария Чанов мога да се възхитя, той изпъква определено, но това не значи, че другите са слаби.

# 281
Според мен епизодът беше добър, навреме да направят нещо по-напрягащо за гледане в хода на действието. Духовникова за мен в сцената в тоалетната беше чат пат добре, но в сцената с дъщеря си - пълно дърво.

Актьорът, който играеше шефа на специалния отряд, дето е епизодична роля се справи много добре. Все едно гледам истински спец полицай.

# 282
Духовникова за мен в сцената в тоалетната беше чат пат добре, но в сцената с дъщеря си - пълно дърво.
Явно всичко е въпрос на възприятие. Hа мен в сцената с дъщеря й много ми хареса . Hапомни ми на играта й във Везедсъщият, където най-много я харесвам. В тоалетната - никак, чак ми беше неудобно да я гледам. Опита се да пресъздаде паник атака, но ми изглеждаше толкова изкуствено, не можах да й повярвам. Днес мисля да си пусна още веднъж епизода и ще видя на второ гледане как ще я възприема.

# 283
Теодора си е пич, мисля че добре си играе ролята. Нали наблягат точно на това, че й липсва майчински инстинкт, и би трябвало да си е дърво в това отношение.
На мен този епизод честно казано не ми хареса много с изключение на последните 5 мин, в които започнаха да се разнищват нещата, другото ми беше малко излишно.

# 284
Според мен епизодът беше добър, навреме да направят нещо по-напрягащо за гледане в хода на действието. Духовникова за мен в сцената в тоалетната беше чат пат добре, но в сцената с дъщеря си - пълно дърво.

Актьорът, който играеше шефа на специалния отряд, дето е епизодична роля се справи много добре. Все едно гледам истински спец полицай.
Е, нали тя това пише във Фейса, че са истински барети и идват, не са актьори.

Общи условия

Активация на акаунт