Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 793
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Така погледнато Чанова е с мотив, отмъщава ма любовницата и тези, които са ги прикривали.
Но няма да е това. Дончето ще открие нещо.

# 631
  • София
Е, то и със земетресението и отворилия се проход е голяма измишльотина. Но, епизодът беше интересен и добре изигран. На Владо му се получи много добре образа на разбит от разочарование и предателство син.

# 632
Страшно много ми хареса тази серия! Някой май позна, че Каракехайов е убит в ДГ. Simple Smile Според мен въпреки, че доста неща сочат към Чанов старши, някрая няма да се окаже той. Все имам чувството, че ще извъртат нещата някак си в друга насока - може би към Чанова. Лазар се оказа просто точно момче, което им помогна. Ясно беше, че няма да има нищо общо (но знае ли човек). Диана ми хареса накрая в сцената с басейна! Grinning Grinning Grinning
Само една малка грешка на режисьора, която забелязах и здраво ми се наби в очите (може би защото доста пъти съм ходил в Дяволското гърло и го знам), e че реално НЯМА прохождение в ДГ и там няма как да се провеждат разговори, а Попето си дрънкаше здраво! Grinning Grinning Grinning Може би умешлено са го направи така, знам ли все пак е филм. Simple Smile

Имаш предвид, че няма покритие ли? Мда, това прави силно впечатление, но пък би било тъпо да излизат все навън за да говорят по мобилните, отиде им серията:)

В бързината съм написал прохождение.. Grinning Grinning Grinning Точно покритие имах в предвид.

# 633
Много ми беше интересен епизодът. Не е Чанов убиецът, друг е. Всички ми харесаха, Владо много добре се справи.

# 634
Серията беше много добра, на моменти дори напрегнато. Браво!
Всичко сочи към Чанов, но той е оставен последен, защото е "бащата". Тук идва историята с осиновеното дете, която не беше вмъкната в сюжета напразно.
Все още си мисля, че е Асен.
Всички играха супер, особено Владо Карамазов.

# 635
Името на Петър го видях от некролога и много ме доядя, че не помнят какво са писали...злейтаци..

Епизодът много ми хареса, още съм под въздействието му. За мен беше най-интересният досега.

1985 е по време на Възродителния процес, тогава е имало и актове на тероризъм у нас в тази връзка. Няма да се очудя , ако е нещо такова.
По спомен атентатът на гара Буново е през март 85. Може да са използвали реалните събития.

# 636
  • София
Някой видя ли какво пишеше на плакета? Какво геройство може да са извършили заедно и да са наградени, а в наши дни това да доведе до смъртта им?

# 637
  • Варна
Този Славчо защо изобщо участва? В другите второстепенни герои намирам смисъл, но Славчовия не.

# 638
Още в началото знаех, че Чанов е намесен и ще го свитнат накрая. И още нещо, 85 го награждат, но почетния плакет заминава в боклука. Защо?! Може би е нещо, което в последствие не е много за гордост.

# 639
Защото са си преписали чужди заслуги..

# 640
Много силна серия. А Владо Карамазов беше перфектен. Харесвам го от ролята му в "Дървото на живота". И там с Теодора Духовникова бяха страхотен тандем

# 641
  • София
Да да обезвредили някой терорист и Чанови да са осиновили неговото дете? Ако е Асен ще отмъщава за семейството си. 

# 642
Едната жертва е бил милиционер, другата-граничар. Рамаданова-доктор а Чанов е бил в партийните структури по онова време. Най-вероятно имат някакъв принос и участие в събитията от 1984-1985г.-Възродителния процес. Затова са получили и плакетите.
Някой им отмъщава и сигурно Чанов е следващата потенциална жертва.

# 643
  • София (Възраждане)
На снимката от вестника всички като че ли бяха облечени с едини и същи костюми, като олимпийци например, или така ми се е сторило?

# 644
Или са убили по грешка нечие дете..
Но като казаха 85-та и точно за Буново се сетих, та няма да се очудя да е някакъв терористичен акт.

Общи условия

Активация на акаунт