Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 766
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Учудя ✌🏻

Славчо май не го чакам вече да се появи. Ако е имал някаква връзка да е имало някаква подсказка. Ама то време не остана за подсказки, време е за развръзката.

# 646
От декември 1984 до февруари 1985 е насилственото преименуване на турците. Възможно е наградата да е свързана с възродителния процес, но какво би могло да е участието и заслугата на Дениз Рамаданова.
Mисля, че прокурорът е оставен като последна жертва и при опит за неговото убийство ще видим извършителя.

# 647
Казах ви аз, че тялото е хвърлено в Дяволското Гърло и е минало по реката до езерото, а вие ми обеснихте колко са далеч едно от друго Simple Smile, теорят ми обаче за  любовницата на Чанов беше за майката на Асен, пък се оказа Дениз, но ще видим Асен, чие чадо е накрая. Според мен той си остава убиеца, разбрал е пръв за връзката и какво са направили тия навремето и сега си отмъщава. Филип ще научи за майката на Асен (Дончето де), ще видим, почна да има логика и няма Филип да излезе шизофреник, ще има логичен край! И според мен Чанов е оставен да бъде убит последен в пещерата и там ще разберем всичко.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 00:04 от Ilia Lazarov 625033

# 648
От декември 1984 до февруари 1985 е насилственото преименуване на турците. Възможно е наградата да е свързана с възродителния процес, но какво би могло да е участието и заслугата на Дениз Рамаданова.
Mисля, че прокурорът е оставен като последна жертва и при опит за неговото убийство ще видим извършителя.
В Смолян Възродителният е започнал най-рано 72 година, още тогава са започнали да сменят имената на помаците, турците после между 83 и 87 година.

# 649

Може да има връзка с това, че убиецът им ‘сменя религиите’, но каква точно...

# 650
  • Бургас
Този епизод яко задълба в спомените ми, за 80 -те години на мин. век (как звучи само!) . Браво, че не се боят и продължават да зачекват щекотливи теми, като етническите и верски различия. Датата 22.03.1985 ми стои много близо до атентата на гара Буново от 09.03.1985 и в Сливен на същата  дата, за да е случайно избрана. 4-мата "герои"  тогава ще да са били над 30/35 годишни, т.е. достатъчно време са имали  да израстнат в "системата". Дали не са били важни участници в някакви активни мероприятия по залавяне на заподозрени и да са натопили невинен...

Владо Карамазов беше много впечатляващ в превъплъщението си на абсолютно смазан и излъган син. Disappointed Relieved

ППДокато се намотам виждам , че и други са споменали  за атентатите.
ПП2 Чанов и Чановица все по-зловещи ми се очертават...Брррр!  Angry

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 00:06 от lady Koup

# 651
Сетих се още нещо- защо Чанов старши няма  интерес да се разкрие истинският извършител и той би бил следващата потенциалн жертва? Не може да не навръзва нещата някак си..

# 652
Сетих се още нещо- защо Чанов старши няма  интерес да се разкрие истинският извършител и той би бил следващата потенциалн жертва? Не може да не навръзва нещата някак си..

Може да прикрива някой от синовете си ...или жена си .

# 653
  • София

ЛИНК - 1  се зарежда без всякакви добавки, но е само за България.  

ЛИНК 2  се отваря в чужбина!
 За мобилните, не са нужни добавки,
   но за да се отвори на КОМПЮТЪР
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

В спойлера са обясненията, как още може да се ползват тези линкове.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 00:37 от Mari_Mar

# 654
В Промото дават дъщерята на Дениз в близък план. Кой беше баща й?

# 655
В Промото дават дъщерята на Дениз в близък план. Кой беше баща й?

Мисля, че ще се окаже, че Чанов старши й е баща.

# 656
  • Варна
Жестока игра на Владо Карамазов!
Доста попадения имат някои от вас, браво! Вече съм спокойна, че наш Филип не е убиец, така повече се връзват нещата, с този поглед на млада и наивна кошута какъв убиец ще е, не става. Simple Smile И аз мисля, че Чанов старши ще бъде убит скоро в близките две серии. Simple Smile Да видим Дончето какво ще изрови между кърменията. Simple Smile

# 657
  • София (Възраждане)
ха, ясно защо всички са с едни и същи костюми на снимката, защото е колаж върху реална снимка и заглавие от вестник от онова време.

# 658
  • Street of Dreams
Асен дали ще се окаже Хасан?

# 659
Изгледах го на един дъх! Страхотен Карамазов Open Mouth. Филип  ще преживее истински катарзис до финала и все по-малко вероятно изглежда той да е замесен в убийствата. Това много ме радва.

Интересно все пак за какво точно са получили плакетите жертвите. Вярно че атентатът на гара Буново е тогава, но каква заслуга свързана с това биха могли да имат, че чак да ги наградят? Едно е сигурно, възродителният процес е основата и Чанов старши не се гордее с повода за наградата.
Мисля си също, че прокурорът е баща на дъщерята на Рамаданова. Парите, които е плащал, са били един вид издръжка.

Върти ми се, че по време на възродителния процес, по заслуга на Чанов и останалите, нещо се е случило с биологичните родители на Асен. Затова го е осиновил - за да изкупи вината си. Търсейки корените си и намирайки майка си, Асен лека полека е разбрал истината и ги наказва.
Подкрепям тезата, че прокурорът ще бъде следващата жертва. Само ми се губи ролята на мама Чанова в това и какво значение има, че Рамаданова е била любовница на Чанов, ако убийствата са свързани с възродителния процес? Нещо пропускаме Wink

Общи условия

Активация на акаунт