Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 424
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Чанов съвсем явно не иска да обяснява какво го свързва с хората от снимката. Освен това вероятно е наясно с мотивите на убиеца.

# 706
Мама Чанова , май не знае подробности , защото тя насочи Филип към това да търси  връзката  с плакетите - каза ,че баща му е изхвърлил своя .

# 707
Прокурорът според мен от ден 1 е наясно какво се случва, защо и кой е в основата. Знае че рано или късно ще лъсне неговото име и иска на всяка цена да предотврати това. Затова се опитваше да набеди бежанеца и да приключи случая. Освен това, по някаква причина е убеден ми се струва, че убиецът няма да посмее да му посегне. Защо ли Wink
Да видим какво ще изрови Донка от досиетата. Да не се окаже, че Рамаданова е лекувала Асен или Филип като деца, от посттравматичен стрес примерно 🤔.

# 708
Рамаданова (какво искат да кажат с избора на това име?) е ‘лекувала’ както й се е налагало. Лоботомии, грешни диагнози или набедяване на неудобни хора. Нещо такова ще да е.

# 709
  • Бургас
Прокурорът според мен от ден 1 е наясно какво се случва, защо и кой е в основата. 🤔.

Абсолютно!
Затова се държи като животно в клетка. Враждебен е към Мия, защото е външна и не му е подвластна....ще му размъти водата.
 ПП Рамаданова Палавницата -  блудницата отхвърлила предписанията за въздържаност и скромност! Името срещу същността; Thinking

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 13:43 от lady Koup

# 710
Подкрепям и аз това мнение.
И на мен много ми хареса Карамазов снощи, героят му сякаш изведнъж възмъжа.
Не знам защо се хващате чак за такива подробности като имената на некролога и дали имало обхват в пещерата и т.н. Така не ви ли се губи удоволствието от гледането?

# 711
Аз не разбрах, че Филип се е променил в един определен ден, а че в един момент Асен  е разбрал, че той не е това, за което го е мислил.

"Но аз помня - той взе якето на онова момиче... и в тоя ден стана друг."

Да, тази случка с якета го е накарала да разбере, че Филип не е това, за което го е смятал и от този ден е бил вече друг в неговите очи.
Поне аз така го разбрах.

# 712
Дениз Рамаданова не е ли била преименувана по време на Възродителния процес?!?
Сигурно е предавала ‘своите’ и е получила медал за храброст.

# 713
Всички бяха преименувани. Имах съученичка Денис - стана Деница.
После 1990 г. разрешиха да си върнат рожденните имена.

# 714
Защо според вас след като Чанов е бил наясно с мотива за убийствата не е направил нищо,за да защити живота си и този на жената,която е обичал?Набеждаването на бежанеца не е решение за него. Ако всички са наказвани за общо дело в миналото им ,не би ли трябвало да му светне лампичката,че може би е следващият? Ясно е,че не иска да е свързван с "геройството" им от време оно,но все си мисля,че не то е в основата.

# 715
Защо не е направил нищо, за да защити Рамаданова и на мен ми е непонятно. Ако обаче убиецът е Асен и стария Чанов знае или се досеща, е много вероятно да е убеден, че синът му не би му посегнал.

# 716
  • София
Хмм, направо недоумявам как си представяте Чанов да знае, че Асен избива всички замесени там с каквото са замесени и няма да предприеме някакви действия, а ще гледа отстрани и ще се опита да прехвърли вината върху невинен човек. И ако е имал връзка и вероятно чувства към Рамаданова,  няма ли да я предупреди?

# 717
Сега ми изплува в съзнанието и колко живо се интересуваше Чанов,защо похитителят му Венцислав е убил Рамаданова. Даже на момент ми се стори,че повярва,че той е убиеца. Което от своя страна отново ми навява усещане,че не тази им връзка от снимката е в основата.

# 718
Роси, чудим се какво да измислим вече 😂.
Чанов като гледам не е голям хуманист и търсач на правда. За него бежанеца си е престъпник и само заради това, че е бежанец, та какво му пречи да му лепне още някакви престъпления.
А ако убиецът е Асен и мотивът му е нещо, в което старият Чанов е участвал, ми се връзва да го прикрива и да мълчи от чувство за вина и желание да запази семейството на всяка цена.

# 719
Защото образът на Чанов е да се прави на Старшина, а всъщност е една малка нищожна душица. Подценявал е опасността. Или знае кой е Убиецът и замита.
Но най-вероятно се надява да не разберат тайни те му, за да си направи успешната Кметската кампания. Да оцелее още веднъж с лавиране, той сам каза колко добър винаги е бил в това.

Общи условия

Активация на акаунт