Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 737
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
И на мен много ми хареса епизода! Прекрасен Карамазов!!! Heart Eyes

# 691
Голяма опашка направихме за Асен! 😍😂

И аз си мисля,че това с медалите е някаква странична история,покрай,който може да изкочи пък нещо за самите убийства. Супер нелогично ми е,ако са замесени в общи дела,Чанов да си седи спокойно и само да се чуди на кой да препише убийствата,вместо да се задейства и да помогне на разследването. Освен,ако не е облагодетелстван от тях...или пък да прикрива извършителя,защото му е близък. Това с треперенето на ръцете си го обяснявам с пролем,наследствен проблем. Интересно какво е навело Миа на мисълта,че е посягал на близък. Все още си мисля,че Филип е човека когото търсим. Прекалено много въпросителни останаха при него. Треперенето на ръцете, защо като малък Асен е забелязал,че се е променил,в точно определен ден,каква е историята около раздялата му с Емилия,а и единствено той остана незаподозрян и съответно оневинен от сценария.

# 692
  • Street of Dreams
Денсита и другите, всичките си парфюми и шампоани давам, Асен си не давам! HeartJoyHug
Пък бил той и Хасан.

# 693
Аз пък си харесах Лазар, братята Чанови, който иска да ги взима Joy

# 694
Готин е. И не само той, ама говорът им не е. Или е виновно озвучаването. В почти всеки български филм има такъв проблем. Омръзна ми с ММ да се питаме от време на време - какво каза?
м да...снощи в леглото като бяха Чанов и жена му нищо не разбрах какво той и каза.
Чанова: Убита е психиятърката.. ти нали работеше с нея навремето
Чанов: Туркинята ли... името й даже сън забравил... спи де, утре рано ставаме, новата ми риза не е изгладена

# 695
Двамата братя около камината? Снощи ли? Проспала ли съм нещо?

# 696
Денсита и другите, всичките си парфюми и шампоани давам, Асен си не давам! HeartJoyHug
Пък бил той и Хасан.

Извади тежката артилерия, признавам 😂😂😂

# 697
Аз пък си харесах Лазар, братята Чанови, който иска да ги взима Joy
Дай да делим Simple SmileОще като го видях и много ми хареса .

# 698
Асен е страхотен образ, търсещ правдата и сякаш вътрешно неудовлетворен. Хммм, ами майката, с монолога и за семейството. Възможно ли е тя ( може би с някой) да е извършителя. За да запази кариерата на мъжа си, и изобщо сивия кардинал

# 699
Ей, стана петък и разграбихте мъжете. Stuck Out Tongue Winking Eye На мен ми е чудно кой в крайна сметка ще разплете случая, Мия или Филип?

# 700
Според мен ще е Филип, защото драмата е в неговия свят, и си мисля, че затова ще е той

# 701
Този епизод беше най-добрият до момента. Много добра игра на всички.

Асен не можем да го разделим, трябва по график😆

# 702
Аз не разбрах, че Филип се е променил в един определен ден, а че в един момент Асен  е разбрал, че той не е това, за което го е мислил.

# 703
Аз не разбрах, че Филип се е променил в един определен ден, а че в един момент Асен  е разбрал, че той не е това, за което го е мислил.

"Но аз помня - той взе якето на онова момиче... и в тоя ден стана друг."

# 704
Показаха, че Убиецът избива всички от тази снимка с Плакета. Логично е Чанов или да е наредителя - обвиняват го в следващата серия - или следващата жертва. Каква ‘странична история’ е това?!?
Чанов Старши знае и крие Плакета. Ако е невинен, е логично да отиде при силите на реда и да търси защита от нападение. А той се свива и мисли, че като изхвърли този прословут Плакет, все едно не е бил той. Защо? Защото е виновен за някакъв голям грях. Обаче пък сам ли смята да се защити? Много наивно от негова страна изглежда.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 13:12 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт