Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 816
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Може и да ни понабие в негов стил Stuck Out Tongue Winking Eye
Последно питах един човек немец вече, че аз с моя немски съм за никъде.
Чете се "зензухт" няма дълго е, що не разпитвах повече , че е срамота да обяснявам от къде ми е интереса баш за тази дума Wink)))

# 556
  • София
Потвърдете ми, моля ви, че психоложката си беше нападната от истинския убиец, не от военното хахо.
Това има значение, защото сменя много профила на жертвите и вече може да се говори за имитация на психар.

# 557
Тъкмо да свършим нещо полезно. Предлагам Ванилия за учителка.

Тц, заета съм. 😃 Твоя беше претенцията за учителка.

# 558
Потвърдете ми, моля ви, че психоложката си беше нападната от истинския убиец, не от военното хахо.
Това има значение, защото сменя много профила на жертвите и вече може да се говори за имитация на психар.

Каза, че не бил той, но много му се искало. Представял си как го прави и все едно той е бил. Нещо такова каза.

# 559
  • Бургас
Да се върнем на филма!

От вчера насам си мисля,че Славчо ще е убиеца. Ще извършва мръсните поръчки на Стария Банов за пари. Не ми се вярва да е това,но от вчера    прехвърлям варианти...

# 560
Финалът на ДГ ще го излъчват на голям екран. Инфото е от Теодора Д.

# 561
  • София
Супер, чудя се дали пак да не отида. Simple Smile

get_real,
Психоложката е убита от истинския убиец. Не от онзи военния с ПСТ-то.

# 562
На мен пък днес ми се роди нова теория. Ако убиецът е Краси е вероятно убийствата и драмата на Чанови да са отделни сюжетни линии. Просто последната да се разкрие покрай разследването. Мисля че е слабо вероятно, но все пак. И това прозрение 😂 ми дойде покрай изпращането на оръжието. Точно преди това Мия нарече Краси фикус. Може изпращането на ножа да не е имало за цел да оневини Асен, а да успокои егото на убиеца.

# 563
 Аз се чудя, ако Краси няма общо с убийствата, защо показват детайли от личния му живот - как следи изневеряващата си жена. Нас какво ни касае? Аз пряко отношение към сюжета не виждам.

# 564
Ами то и Дианините драми нямат пряко отношение към сюжета и убиеца, особено след като стана ясно, че Лазар е невинен...

# 565
  • Бургас
та съм на мнение,че външният вид е донякъде отражение на личността ни като цяло.
Е, то си има цели науки - физиогномика и френология...

# 566
Нормално е да има и странични линии, къде за заблуда, къде за пълнеж и т.н.
Не може всичко да е пряко свързано. Така е при всеки филм, не виждам нищо странно или необичайно.

# 567
То дори и при турските филми има страшно много излишни сюжетни линии, но както и да е... Grinning

# 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз се чудя, ако Краси няма общо с убийствата, защо показват детайли от личния му живот - как следи изневеряващата си жена. Нас какво ни касае? Аз пряко отношение към сюжета не виждам.

Защото това ще изясни мотивите му да убива.Един човек,който няма какво да губи е способен на такива жестокости.От друга страна,на мен ми е интересен живота на главните герои извън полицейското управление.   

# 569

Общи условия

Активация на акаунт