Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 795
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София (Възраждане)
Е, как да не ме е яд на нашите сценаристи..забравят си имената на героите дори - Петър Минчев Каракехайов, изведнъж стана Петър Страхилов Каракехайов..

На некролога ли го прочете? Хехе, добре че разчепкахме въпроса с името, че да лъсне несъответствието:)  Много греши сценаристът, ако не чете бг-мама Simple SmileSimple Smile

# 616
  • Пловдив
Абе не мина ли месец, 40дни от първия случай??? Каква е тая прясна кръв в пещерата? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
  • София (Възраждане)
Нали е влажно там, полепнала е без да засъхва съвсем ...

# 618
  • София
Чанов премълча, че Асен е дете на Рамаданова и негово.

Друга е майката на АСен. Нали той имаше нейна снимка... Освен ако не са завъртяли някаква страшно сложна схема психито и прокурора!

# 619
Страхотна игра на актрисата в ролята на Чанова.Вярвам й напълно.
А не Теодора ".. тая пещера да се изрине" с такъв изкуствен патос,че ми стана смешно.

# 620
  • Пловдив
Тя все ги изрива, смачква и т.н...

# 621
  • София (Възраждане)
А къде намери Филип плакета?

# 622
  • Варна
А къде намери Филип плакета?

В къщата на Рамаданова. А майка му каза, че и баща му имал такъв, но я бил накарал да го изхвърли.

# 623
Както повторих не веднъж и познах, че Каракехайов е убит в Дяволското гърло, така и ще позная, че Асен е убиеца.

Убива, за да отмъсти, че тези от снимката и стария Чанов са убили истинския му баща или са навредили на майка му!

# 624
Страхотна игра на актрисата в ролята на Чанова.Вярвам й напълно.
А не Теодора ".. тая пещера да се изрине" с такъв изкуствен патос,че ми стана смешно.

Joy Все е на газ до дупка !
Владо взе че ми хареса в сцената , когато  дойде със снимката от вестника - имаше  уморен вид и изглеждаше много приятно .

# 625
Значи татко Чанов е последния останал жив. Би трябвало и него да го свитнат за да може всички замесени да умрат.

Интересно какво са направили 4 -5 мъже и една жена? Не е осиновяване според мен, друго ще е. За осиновяване са нужни 2 - 3 човека.

Жената е била психоложка, Чанов е прокурор. Какво са работили другите убити?

# 626
Страшно много ми хареса тази серия! Някой май позна, че Каракехайов е убит в ДГ. Simple Smile Според мен въпреки, че доста неща сочат към Чанов старши, някрая няма да се окаже той. Все имам чувството, че ще извъртат нещата някак си в друга насока - може би към Чанова. Лазар се оказа просто точно момче, което им помогна. Ясно беше, че той няма да има нищо общо (но, пък знае ли човек..). Диана ми хареса накрая в сцената с басейна! Grinning Grinning Grinning
Някой казваше, че ролята на Камелия е приключила, но като гледам - не е.
Само една малка грешка на режисьора, която забелязах и здраво ми се наби в очите (може би защото доста пъти съм ходил в Дяволското гърло и го знам), e че реално НЯМА покритие/сигнал в ДГ и там няма как да се провеждат разговори, а Попето си дрънкаше здраво по телефона.. Grinning Grinning Grinning Може би умешлено са го направили така, знам ли все пак е филм. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 00:58 от Dzqn

# 627
Какво намери Филип във вестниците или не стана ясно?

# 628
  • на пистата
Единия е бил граничар.Според мен са помагали на турците по онова време...нещо свързано с тях ще е,показаха и джамия в промото

# 629
  • София (Възраждане)
Страшно много ми хареса тази серия! Някой май позна, че Каракехайов е убит в ДГ. Simple Smile Според мен въпреки, че доста неща сочат към Чанов старши, някрая няма да се окаже той. Все имам чувството, че ще извъртат нещата някак си в друга насока - може би към Чанова. Лазар се оказа просто точно момче, което им помогна. Ясно беше, че няма да има нищо общо (но знае ли човек). Диана ми хареса накрая в сцената с басейна! Grinning Grinning Grinning
Само една малка грешка на режисьора, която забелязах и здраво ми се наби в очите (може би защото доста пъти съм ходил в Дяволското гърло и го знам), e че реално НЯМА прохождение в ДГ и там няма как да се провеждат разговори, а Попето си дрънкаше здраво! Grinning Grinning Grinning Може би умешлено са го направи така, знам ли все пак е филм. Simple Smile

Имаш предвид, че няма покритие ли? Мда, това прави силно впечатление, но пък би било тъпо да излизат все навън за да говорят по мобилните, отиде им серията:)

Общи условия

Активация на акаунт