Били ли сте на астрологична консултация?

• 75 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, бих искала да ви помоля за помощ. Скоро си правих консултация с астролог и след като ми направи ректификация ми опредили три часа на раждане (аз му дадох ориентировъчен час). Каза ми, че вероятността всеки един от тях да е верният е еднаква и че подобно нещо се случва много рядко. Аз се бях подготвила с точни дати за събития от живота ми, той от своя страна отдели около 1.30ч. само за това. Нямам познания в областта на астрологията и незнам на какво се дължи това? Ще съм благодарна, ако ме насочите към астролог за ректификация. Знам, че всеки астролог изчислява часът на раждане, но явно при мен нещо не е както трябва Simple Smile

# 406
Здравейте, бих искала да ви помоля за помощ. Скоро си правих консултация с астролог и след като ми направи ректификация ми опредили три часа на раждане (аз му дадох ориентировъчен час). Каза ми, че вероятността всеки един от тях да е верният е еднаква и че подобно нещо се случва много рядко.

Съжалявам, излъгали са Ви. Не сте попаднали на добър професионалист.
При ректификация се стига само до един-единствен час на раждане. Добрият астролог го прецизира, по възможност, до минута. Зависи в какъв диапазон на неизвестност се работи, при големи диапазони е много трудоемко. Три алтернативни часа на раждане може да получите при ректификация при трима различни астролози, но никога при един!

Кой е този умник? Имената им трябва да се знаят, да не се излъжат и други хора.

# 407
Sotis, благодаря ви за отговора. Астролога избрах благодарение на мненията и коментарите в тази тема и доколкото разбирам е доказан специалист, затова незнам дали е уместно да споменавам името му. Освен това аз останах изключително доволна от вниманието и отношението. Диапазонът не е голям - 30-40мин.

# 408
Точно защото е "доказан специалист", е уместно да се спомене името му, да се знае.

В рамките на 30-40 минути няма никакъв проблем да се направи ректификация с точност почти до минута.
Помислих, че интервалът е голям и несигурен, от порядъка на няколко часа. В такъв случай да се направи ректификация е наистина висш пилотаж.

Правила съм ректификация в рамките на 2-часов интервал с точност до минута, а не три различни стойности.

И понеже споменахте за "внимание и отношение", се сетих за двама практикуващи колеги. И се моля да не е бил колегата с традиционна астрология. По-скоро ще е колежката с модерната, често споменавано име.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 16:17 от Sotis

# 409
  • SF
Вие двете се разбрахте някак, но и ние четем в темата.
Кажете кои са имената, за Сотис са предполагаеми само, или въобще не обсъджайте кой къде е ходил и какво му е казал.

# 410
Наплаших се да не би да е астрологът, когото съм препоръчвала тук. За мен е голям авторитет и трудно бих допуснала, че може да работи по този начин. Вероятно е друг колега... или колежка.

# 411
  • SF
А дали астрологът за всеки от трите ректифицирани часа е поискал да му се плати? Simple Smile

# 412
Три варианта на час са твърде много за 30-минутен интервал.
Разбирам да е било няколкочасов, тогава наистина е много трудно.

# 413
Писах с молба да ми препоръчате астролог, който би ми направил точна ректификация, а не за да объсждам при кого съм ходила и какво са ми казали. Както вече казах, нямам много познания в тази област и не предполагах, че е толкова ненормално да има колебания между 2-3 часа. Явно не е бил моят астролог Simple Smile

# 414
И те Ви отговориха , Sotis е човека който търсите , но Вие си решавате в крайна сметка.

# 415
И аз иска да знам кои са тези астролози, с цел да не попадна на тях.

# 416
Вероятно е някоя медийна астро звезда, затова името се премълчава.
Сред немедийни астролози има колеги, които доста добре се справят с ректификацията.

# 417
Определено ректификацията е правена от някой, който се занимава с прихологическа астрология, и според него човек може да се роди 3 пъти, след като е дал 3 часа. Вероятно не е чувал за техники "Анимодар" и "Везните на Хермес". Още по-малко му е ясно че раждането става възможно само в един единствен час.  При това ректификацията отнема доста време и не се прави в присъствието на клиента, по-точно, не е възможно, защото е дълг процес.

# 418
Струва ми се, че тази тема напоследък е само за хора, които се занимават с астрология, а тези, които искат препоръки за астролог не получават такива. Ако F.I.F.I беше споменала името и това се окаже вашият астролог, от който вие сте доволни, ще спрете ли да ходите при него само заради недобрия опит на някой друг? Странно, че никой не и отговори конкретно на въпроса.

# 419
Явно и Вие не четете , че два пъти я насочиха към Sotis.

Общи условия

Активация на акаунт