Дюни Роял Ризорт

• 62 609
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Бяха закъсали по едно време едно години и имаше много хубави оферти, но наистина Ласт и бяха който изпревари. Аз се обадих тогава на една приятелка, тя докато се реши и на следващия ден офертата я нямаше. Били са само няколко стаи, тогава беше по- евтина от това, което аз плащам с ранно записване. Във vizit.bg аз следях, на сайта на Дюни не пускат никакви оферти, трябва да гледате през посредниците.

# 361
Здравейте! Някой,който е бил последните дни да каже как е-пишеше, че отварят Амфитеатъра. Как е анимацията! Работи ли ресторнта на плажа-" Ла бриз"? В един форум пишеше, че не е отворен

# 362
"Ла бриз" работи.

# 363
  • София
До преди 4-5години пускаха Ласт от 1ви септември, но не повече от 10%надолу. После хотела се препълни заради Аквапарка и още повече чужденци и спряха тази хубава традиция. Или за единични стаи в точни дати също.

# 364
  • Sofia
Здравейте, моля, ако има някой в момента в курорта, да сподели как са мерките, най-вече в ресторанта, спазва ли се диснанция, персоналът ли сервира или всеки си взема. Много ме е страх относно частта с изхранването, трябва да сме там от събота и се замислям да се откажа.

# 365
Мечка страх, мен не.

Какви мерки, какви 5 лева, всичко е пародия.

# 366
  • В.Търново
Здравейте, моля, ако има някой в момента в курорта, да сподели как са мерките, най-вече в ресторанта, спазва ли се диснанция, персоналът ли сервира или всеки си взема. Много ме е страх относно частта с изхранването, трябва да сме там от събота и се замислям да се откажа.
Можеш да се заразиш, докато отиваш за хляб до магазина. От страх и до магазина ли ще спреш да ходиш?

# 367
Абе няколко години /включително и миналата/ съм почивала на Дюни, повярвай че рискът да си купиш хляб е доста по-малък отколкото да се храниш в комплекса. Аз специално не бих отишла там точно в този момент. Ако базата е запълнена на 30% може би да. Но едва ли е така.

# 368
Взети са някакви мерки. Дезинфектант има навсякъде, има налични ръкавици, има и служители, които следят ръкавицкте да се ползват (някои се правят, че нв разбират и игнорират забележките и надписите). Пред някои от храните има ПВЦ-прегради. Вероятно мерките не са супер стриктни, но като цяло е спокойно, няма блъсканица в ресторанта, а плажът е почти празен.

# 369
Да се спазват мерките зависи от всички! Както пише krasimilo, предоставени са ръкавици, дезинфектанти, указателни табели! Забележки правят и от персонала /салонен управител, шеф-готвач и други служители/. Постарали са се, опитайте и вие да сте отговорни.

# 370
Много пъти съм ходила на Дюни и във водата винаги е имало щипалки.
Но те пречат само на мен. Нито детето, нито на мъжа ми им правят впечатление.

# 371
Ние сме резервирали за Дюни, ама нещо почнах да се притеснявам за храненето. Мислех, че не е всеки да рови в храната, ами персонала сипва и подава чинийките, но явно нещо съм се разбрала Sad

# 372
  • here and now
Това със сипването от персонала става много бавно и се получават струпвания. Ровиш с ръкавица, много по-добре е поне за мен.

# 373
По принцип си права и се надявам да се следи за това всички да са с ръкавици. То би трябвало и с ръкавици да не се бърка, ами с поставените прибори. Но други години съм виждала да се опипват например хлебчета, да се взима с ръка, нещо да се вземе и веднага да се върне в общото, да се оставят прибори за сервиране директно на масата, предимно децата го правят, но в сегашната ситуация не мисля, че е редно. Та наистина, дано да следят за ръкавици. А в ресторанта с маска ли се придвижваш?

# 374
  • here and now
Без маски бяха всички и в ресторанта и по коридорите на хотела, асансьора.. Персонала носи -кой както трябва кой не съвсем.
За ръкавиците следят и правят забележка. Аз не съм забелязала някой да не ползва прибори, но истината е, че не се заглеждам много.
Основния риск(според мен) да се заразиш, ако има болен е вечерта. То не са танци, хорА,... и именно децата щъкат навсякъде, а и родителите им след тях.

Общи условия

Активация на акаунт