Дюни Роял Ризорт

• 62 593
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Съни турс, през които обикновено резервирам почивките ни, пазят данни за децата и се е случвало в имейл при запитване за друго семейство с по- малки деца, да ме питат за точната възраст на децата.

# 391
Тук съм чела, че не пазят, но този път при регистрацията не поискаха данни за децата, което ме навежда на мисълта, ще все пак системата им не е толкова глупава.

# 392
  • В.Търново
Няма как да не пазят информацията. Програмите, с които работят хотелите, особено големите, са с възможност за запазване на база данни. Може умишлено да казват, че не пазят данните.

# 393
  • Стара Загора
Здравейте ! Искам да попитам тези  ,които вече са на Дюни , дали започна да работи Марина Бийч ? Щяха да го отварят към 10. 07 .

# 394
  • София
в момента гледам оферта в буукинг излиза по-изгодна цена от агенциите за вилите, за семейство 348 лв./в

# 395
Според мен пазят данни. Когато моята дъщеря беше втора поредна година на 5 😊, ме помолиха да кажа ЕГНто на детето. Явно го промениха (разбирай "поправиха") в компютъра. Тя е родена юни, ние почиваме през юли... казах ЕГН със същата година, но сякаш е родена септември...
Тъй де 😁 никой нищо не каза и нямаше проблем.

# 396
# 397
  • Пловдив
Какво ЕГН, ходим от 13 години, на хвърчащия лист отзад записваме с химикал датата и годината на раждане на децата. Два пъти ми се е случвало да давам различна. Отделно, всеки път искат всички наши данни, нали, ако пазят, ще ги имат в системата и няма нужда все едно и също да се пише всяка година. За децата пък съвсем... Ама знам ли, може системата да е различна е различните хотели на комплекса, ние все ходим в ХВ.

# 398
  • here and now
в момента гледам оферта в буукинг излиза по-изгодна цена от агенциите за вилите, за семейство 348 лв./в
Двама възрастни с едно дете е 345 лв е през платформата на Дюни.

# 399
Здраейте, прочетох ма сайта на Дюни, че ако се пристигне по-рано може да се влезне в комплексът до часът на настаняване. Дали съм разбрала правилно, т.е ако пристигнем към 10:00 ще ни пуснат ли да паркираме и да отидем на плажът примерно до 14:30?

# 400
  • София
Двама възрастни с едно дете е 345 лв е през платформата на Дюни.

коя е платформата?

сайта на дюни е https://duni.bg/bg/

има агенция - дива холидейс, която "копира" и е https://www.dunibg.com/

букинг за 2 възрастни и 2 деца 348 лв.
Дюни за 2 възрастни и 2 деца 374 лв.
Дива холидейс за 2 възрастни и 2 деца  367 лв.

Здраейте, прочетох ма сайта на Дюни, че ако се пристигне по-рано може да се влезне в комплексът до часът на настаняване. Дали съм разбрала правилно, т.е ако пристигнем към 10:00 ще ни пуснат ли да паркираме и да отидем на плажът примерно до 14:30?

Правилно. Пускат по-рано, поставят ви гривни и ползвате целия комплекс.

# 401
Здравейте, има ли самостоятелни вили? Или да все на два етажа? И около хотел Белвил има някакви вилички,те какви са?

# 402
И около хотел Белвил има някакви вилички,те какви са?

Те са Холидей Вилидж.

Дали съм разбрала правилно, т.е ако пристигнем към 10:00 ще ни пуснат ли да паркираме и да отидем на плажът примерно до 14:30?

Пускат по-рано. Даже, ако е свободна стаята ви, може и да ви настанят.

# 403
И около хотел Белвил има някакви вилички,те какви са?

Те са Холидей Вилидж.

Дали съм разбрала правилно, т.е ако пристигнем към 10:00 ще ни пуснат ли да паркираме и да отидем на плажът примерно до 14:30?

Пускат по-рано. Дори ще ви поканят на обяда, който почва в 12 ч. Даже, ако е свободна стаята ви, може и да ви настанят.

# 404
Вижте както ми отговориха  - Относно Вашето запитване за ценова оферта през желания от Вас период в Холидей Вилидж - във вилите има само апартаменти. Дойните стаи са само в хотелските тела.

Къде са тези двойни стаи?
Във вилите не могат да се настани семейство 2+1, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт