Дюни Роял Ризорт

• 62 599
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
В Марина роял също има сушоари.
А Марина бийч ще отвори на 01 август.

# 421
  • Sofia
Скрит текст:
Благодаря Сирена, Simple Smile разбрах, че Пеликан не е отворил, уж трябвало да отвори на 23.07, но не било много сигурно. Има ли бутилирана минерална вода, или да си купим преди да тръгнем? В хотела, в който сме в момента е само от машина и си купуваме минерална.

Има бутилирана на бара на плажа(Там където е Ла Бриз). В ресторант Созопол за основните яденета всичко е наливно от машини.
Благодаря Ви Сирена 😀

J_M_L, Съмнявам се в морски хотел да няма сешоари, в далеч по-нискокатегорийни хотели, дори да няма в банята ти дават на рецепцията. Ние сме във вилите, дано да има, че изобщо не съм подготвена за обратното!

# 422
Iseto, и в Белвил има сешоари, но ако ползате хотелска козметика, имайте предвид, че има само диспенсър със сапун/душ гел/шампоан или там както го наричаме. Вилите изглеждаха супер отвън - ходихме редовно с малкия да се разхождаме. Бутилирана вода имаше в хладилници на няколко места със свободен достъп и не усетили липса, а пихме само такава, но тази година може да е различно (не помня къде точно обаче, че на детето решха да му избият два кучешки зъба докато бяхме там и не помня много неща от тая почивка).

# 423
  • София
А то сешоари по принцип имат, но въпросът беше дали сега не са ги махнали, че се чуваше нещо такова като противоепидемична мярка. Макар, че като чета какво е в ресторанта, сешоарите са им най-малкият проблем Joy

# 424
  • Sofia
Oh Carol, благодаря Ви, знаем са от една друга тема, която предвид обстоятелствата не е много активна:)
Козметика винаги си нося, това няма да ми е проблем. 😀 Надявам се всичко да е Ок, че тази година е различна, откъдето и да го погледнеш.

# 425
Скрит текст:
Благодаря Сирена, Simple Smile разбрах, че Пеликан не е отворил, уж трябвало да отвори на 23.07, но не било много сигурно. Има ли бутилирана минерална вода, или да си купим преди да тръгнем? В хотела, в който сме в момента е само от машина и си купуваме минерална.

Има бутилирана на бара на плажа(Там където е Ла Бриз). В ресторант Созопол за основните яденета всичко е наливно от машини.
Благодаря Ви Сирена 😀

J_M_L, Съмнявам се в морски хотел да няма сешоари, в далеч по-нискокатегорийни хотели, дори да няма в банята ти дават на рецепцията. Ние сме във вилите, дано да има, че изобщо не съм подготвена за обратното!

Отоносно сешоарите май имаше някакви ограничения във връзка с К-19. Може за това да са ги махнали. Както например има забрана да се пускат общите климатици, ама ако изобщо някой ги спазва тези мерки!!!

# 426
привет, плажът на Дюни достъпен ли е за външни посетители и при какви условия?

# 427
  • София
По принцип не се допускат външни посетители. Предишни години в края на комплекса имаше чадъри платени, които могат да се ползват. Тази година не знам. Но след хотелската зона има голям свободен плаж.

# 428
мерси, sadlady, тоест има някакъв път, в края на който можеш да паркираш, и после да стигнеш до част от плажа, на която има чадъри и шезлонги срещу плащане?

# 429
  • София
То на практика на самия път се паркира. Има и нещо като малък паркинг до самия път. То има и други спрели коли. Ще се ориентирате Simple Smile
Оф, как го обясних и аз, личи си, че не съм активен шофьор Joy

# 430
Здравейте! От неделя сме в Белвил Ако имате въпроси-- питайте. Тази вечер ще има Холивудско парти в Аквапарка

# 431
  • Sofia
Преместихме се 😀 вече сме на Дюни, в стаите има сешоар. 😀

# 432
  • here and now
Много хубаво да си изкарате ви пожелавам.
Вечерните програми все още ли са на аквапарка?
Дали предвиждат да отворят амфитеатъра?

# 433
Преместихме се 😀 вече сме на Дюни, в стаите има сешоар. 😀
Супер! Хубава почивка и чакам да споделиш отзиви, че отдавна му се каня на този комплекс.

# 434
  • Sofia
Благодаря момичета. 🤗 Комплексът е доста голям и стръмен. За първи път идваме тук, плажът е много широк (като на  Албена), като за първи ден още разучаваме комплекса. Днес имаше фойерверки, между другото партито  продължава и в момента. Тези хора не спят!

Общи условия

Активация на акаунт