Дюни Роял Ризорт

• 62 594
  • 746
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте, ние се върнахме преди няколко дни от Дюни. Ето и моите впечатления-за първи път почиваме там: При настаняването казах, че предпочитаме да сме в самостоятелна вила - имаше свободна и ни настаниха след около 30 мин(което беше около 11:30). Дори казаха, че може да закусим! За вилата незнам дали защото се води от промо вилите(по-отдалечените), не ни хареса по отношение на чистота. Миришеше на мухал. Имаше паяжини на доста места. Терасата може би не беше почиствана от началото на лятото. Комарникът на единият прозорец беше с скъсан.
Сешоар има, но се развали като започнах да се суша в 19:30, нямаше вече техник който да го оправи. Единият път ни бяха сложили изцапана хавлия и чаршав. После разбрах каква най-вероятно е причината. Камериерките ги оставят пред всяка вила преди да почнат почистването върху найлони, но пред нашата вила бяха сложени на една стелка, която стоеше непрекъснато там(не се стърпях да не снимам)

Въпреки че бяхме в отдалечените вили, музиката от дискотеката се чуваше, всяка вечер до 24:00 Sad
Храната беше хубава и разнообразна. Сутрин и на обяд не беше лудница и успявахме да си намираме места. Но вечер ставаше голяма лудница. Пробвахме по различно време да ходим, но винаги имаше много хора и чакахме за маса.
За плажът - сутрин е почти пълно. Много неприятно ни изненадаха чадърите, кото са като мрежа и почти не пазят сянка. Предполагам и че това е причината повечето хора да се изнасят към басейните след обядът.
За мерките, още с пристигането разбрахме че няма такива:) Пиколото ни сложи гривните, без да беше с маска, а на по-малко и от метър разстояние до нас. В ресторанта персоналът имаше шлемове,  кой вдигнат, кой пуснат... Дистанция на опашките не се спазваше. Единствено, бяха оставили ръкавици на входовете на ресторанта.
На амфитеатърът не съм си и помисляла да ходим, като видях как са седнали едно до друго хората и колко много бяха.
Това, което най-много ни хареса, беше че е голям комплексът, има място за разходки, за каране на колела. Храната и разбира се на децата има харесаха много парзалките.
На среща съм за въпроси Simple Smile

# 451
  • в 1001-та нощ
Вероятно въпросната къща не е била планирана за ползване, защото ние също бяхме в промо такава и светеше. Почистваха през ден - баня, прах и т.н. вкл.  смяна на чаршафи и кърпи. По сигнал на камериерка за един от крановете - водопроводчик беше идвал, докато ни няма. Мъжът му ходи нещо да вземе и се засякли.

# 452
  • Sofia
Това с липсата на маси за вечеря ми е странно. Току що се прибрахме от Холидей вилидж, по което и време да отивахме на вечеря винаги имаше свободни маси. На плажа също винаги имаше места. Бяхме във вила Флора (срещу аква парка и релакс басейна). За музиката е точно така, незнайно защо след 23,00 ч я усилваха на макс. При нас чистеха и сменяха кърпите всеки ден.

# 453
  • в 1001-та нощ
Ние бяхме в Холидей вилидж - както му казват - на баира. На мен музиката вечер много рядко ми правеше впечатление, може би защото и бяхме далеч, и имах доста работа всяка вечер - та, като съм на фокус на друго място - много не обръщам внимание. Докато мъжът ми роптаеше - и го дразнеш епостоянно.  Като излизах на терасата - леко се чуваше, но не ме е дразнило - може би е и до моментна нагласа.

Вечеряхме в р-т Созопол.  До към 8:30 беше фраш, затова стратегически се насочвахме около 9ч.

# 454
Аз вечерям много рано и тази вечеря в девет няма да ме устройва, очевидно затова е напливът преди този час.

# 455
Да, след 20:30 в ресторант Созопол е една идея по-добре и по-спокойно. Едната вечер вечеряхме в ресторанта на Марина бийч, но там асортиментът беше доста по-ограничен.

# 456
В 7 или 7.30 започва вечерята? Ако идваш точно когата отварят има ли народ?

# 457
Има и чакат да отворят. В комплекса почиват много хора с малки деца, които ги хранят точно по това време.

# 458
В 7 или 7.30 започва вечерята? Ако идваш точно когата отварят има ли народ?

От 19:00 до 21:30 беше вечерята.

# 459
Аз пък имам малко странен въпрос понеже ще посетим комплекса за първи път.Как стои въпроса с предвижването на багажа?Притеснява ме защото сме във вилиите,а те са малко понагорнище и с куфарите ще е кофти.Доколкото разбрах става с електрически колички от пиколото при пристигане,а когато освобождаваме стаята как може да извикаме някой отново за багажаили трябва да отидем до рецепцията и те да ни съдействат или когато си тръгваме се оправяме сами нали вече е надолнище Simple Smile

# 460
  • в 1001-та нощ
Има телефон в стаите - обаждате се на рецепцията и си поръчвате. Аз така мислех да направя - но ние бяхме точно под вътрешния паркинг, и не бяхме  много багаж. Та мъжът ми предложи да се справим сами.

# 461
За багажа на туристи от ХВ се грижат едни електрически колички, които товарят на рецепцията на Белвил и придвижват до мястото на настаняване, обратното е същото.

# 462
  • Sofia
Да споделя и аз за нашата почивка.
Бяхме във вила на 2 етаж. Чистеше се всеки ден, кърпи също се сменяха редовно, дори да съм ги оставила на терасата.
За маса в рестората не сме чакали. Наистина, бяхме само 3 човека с детето, и вечеряхме към 19.00 ч. при прибиране от плажа. За по-големи групи определено беше трудно да са заедно.
Храната беше супер, голям избор и много вкусно приготвена. Забележка имам към почистващите масите, че с едни и същи ръкавици изхвърляха остатъците и почистваха масите.
 Ходехме на плаж пред Марина, заради анимацията. Места е имало винаги / към обяд даже и на 1 линия/.
За мен чадърите си пазят нормална сянка, просто времето беше много топло, пясъкът направо изгаряше краката, ако ходиш бос.
Анимацията беше страхотна и дневната, и вечерната.
Редовно бяхме на представленията вечер, които се правят изключително професионално. Костюми, осветление, озвучаване, изпълнение всичко  беше на 6.
Да, музиката се чуваше, но пък ние си седяхме на дискотеката почти до края.
 Определено съм изключително доволна от всичко и надявам се догодина да отидем отново.

# 463
Нашата почивка на Дюни приключи наскоро. Със смесени чувства сме. За първи път ходим там, но може би не е нашият тип почивка. Аз съм от тези, които се притесняваха дали ще се спазват правилата за безопасност поради ковид кризата. Споделих при резервацията опасенията си и ми бяха изпратени 2 страници политика на Дюни какви ще бъдат мерките за безопасност - звучаха доста добре и ние отидохме с надеждата че ще се спазват. Но по-голяма част от тях въобще не се спазват - най-фрапантното беше лудницата в ресторанта. Бяхме във вилите- нашата вила не беше почистена особено, всеки ден се сменяха кърпи и се изхвърляше боклука и с това се приключваше с чистенето- в банята и в стаята 1 път дори не беше изметено и почистено, а се нанася доста пясък и мръсотия, особено като си с деца. Не сме участвали в анимацията и вечерната програма - и там беше човек до човек. Стискам палци да ни се размине боледуването. Мястото определено е за купонджии без притеснения от чистота и шум Simple Smile

# 464
  • Sofia
Jasmin, в коя вила бяхте настанени? Ние бяхме във Флора и при нас се чистеше. Даже веднъж нещо се бяхме замотали в стаята и отпратихме камериерка, изхвърли само кошчетата, и смени хавлиите. Ние бяхме без деца, пазехме доста чисто и може да не съм усетила, ако не е било изчистено много добре. За музиката, която след 22,30 ч се усилваша незнайно защо, сте много права. 😀

Общи условия

Активация на акаунт