GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Изгледах зад камерата на 2-ри епизод. Ми така си е бил замислен епизода - като обяснение в любов към всички герои. Защото създателите им ги обичат. Както и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye Като се замисля май няма друг сериал или филм, в който да обичам всички герои. Вярно някои повече, други по-малко, но...

# 286
Дани има много добри намерения, а сее разруха...това е дискутирано неведнъж. Както и да е, всеки вижда различни неща, а понякога и истината излиза по-късно и се преобръщат нещата. Точно това ми липсва, защото не го откривам в този сезон

# 287
  • Чужбина
Тирион е казал много отдавна какво иска.Да умре на 80, с корем пълен с вино и к..ва, налапала ... няма да го цитирам, че ми е неудобно. Нито световен мир и блаженство виждам, нито свиша цел.
Варис изобщо не се знае какво точно иска, но не е филантроп и пацифист. Той иска да е с победителя.
Дани до някъде се бори за равенство освобождавайки роби и т.н. Но е факт, че иска този пусти трон и онова, което са и отнели. Т.е. иска и отмъщение в някаква степен. Защото иска точно Железния трон. Ако искаше да си властва щеше да остане в Мирийн.
Тирион и Варис искат власт. Може в сянка да са, но да контролират нещата. Кефи ги. Кара ги да се чувстват живи. Тирион дори би се отказал от ку***те си, за да има власт над хората.

В същото време Тирион подсъзнателно иска да бъде приет от семейството си. Това го иска, защото му е било отказвано. Човек винаги иска онова, което му е било отказвано. Получава се психическа зависимост.

При Варис семейният елемент липсва. Или поне няма инфо за семеен елемент в действията му.

Изгледах зад камерата на 2-ри епизод. Ми така си е бил замислен епизода - като обяснение в любов към всички герои. Защото създателите им ги обичат. Както и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye Като се замисля май няма друг сериал или филм, в който да обичам всички герои. Вярно някои повече, други по-малко, но...

Чу ли, когато Брайън Когман каза "because I love them"? Щеше да се разплаче пред камерата.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 17:08 от Eleonora_27

# 288
Тирион и Варис искат власт но по различни причини
Тирион иска да се себедокаже, както и да поддържа висок стандарт на живот и за това се стреми към поста Ръка, който е имал и баща му.
Варис иска да упражнява контрол върху живота на хората като сив кардинал.
Тирион иска публичност и внимание, а Варис  - да стои в сенките

# 289
Аз не съм убедена за Варис. Знаем много малко за него, за миналото почти нищо, за действията му също- малко. За мотивите изобщо нищо.

# 290
  • Варна
Пътят към ада е постлан с добри намерения. Това за Денерис.

# 291
  • Чужбина
Аз не съм убедена за Варис. Знаем много малко за него, за миналото почти нищо, за действията му също- малко. За мотивите изобщо нищо.
Много е мънта и кървава цялата история покрай Варис. Той защо подкрепяше фейкЕгон всъщност?

# 292
# 293
Ако трябва да си избирам приятел в живота измежду персонажите на Мартин, бих си избрала Нед!

Напомни ми да не те приближавам на разстояние от поне един континент при това положение, че или ще те колят, или ще те насилват, или ще те дерат....не ща да съм наблизо Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
ако трябва аз да избирам приятел в живота от хората на Мартин бих избрал Давос - верен до гроб, почтен, малко простоват,  но когато се налага може и да лъже. И не е страхливец. винаги ще ми казва истината, дори да не я харесвам.

иначе извън тези книги - най ми допадат Дерон,  Джеерис Обединителя, Белор Копиетрошача, Регар и Артър Дейн.

@ защото са роднини. Егон е Блекфир. Той е незаконен син на Илирио Молантпис, който е Блекфир по майчина линия. Пък Варис е  някакъв братовчед или шурей на Илирио.

# 294
Вярно е, че Давос е така някак си подценяван, но доста свестен човечец. И си цапа ръчичките, и е лоялен, но и човечен. И оцелява.

# 295
  • Чужбина
Дани до някъде се бори за равенство освобождавайки роби и т.н. Но е факт, че иска този пусти трон и онова, което са и отнели. Т.е. иска и отмъщение в някаква степен. Защото иска точно Железния трон. Ако искаше да си властва щеше да остане в Мирийн.

Равенство, но равенството означава липса на права в/у трона на базата на кръвна линия. Да онаследяваш право да бъдеш владетел няма нищо общо с равенството.

Тя тоя пусни ЖТ даже не го е виждала, но знае, че го иска. И КЧ не го е виждала, но го иска. На нея нищо не са й отнели. Ако трябва да бъдем честни, може нещо да са отнели, но то е било на брат й Регар или на другия й брат Визерис. Тя като жена не е имала никакви шансове за тоя трон.

# 296
Много е мънта и кървава цялата история покрай Варис. Той защо подкрепяше фейкЕгон всъщност?
Има теория, че фЕгон е Блекфир и Варис е такъв или онзи Пентоския магистрат е Блекфир. Съответно с Варис се подкрепят.
И Джон го е обеснил по-горе.

# 297
  • България

МоарейнД, (от синята Аджа Joy) не е лицемер Нед. Просто е почтен човек, който се опитва да си върши работата като Ръка най-добре.
Синята, разбира се Simple Smile -"Пламенни следовнички на каузи, обичат справедливостта. " И съм Везна, никакъв шанс да харесам Нед. Според моето мерило се е разминал с честността твърде много.

# 298
Вярно е, че Давос е така някак си подценяван, но доста свестен човечец. И си цапа ръчичките, и е лоялен, но и човечен. И оцелява.

подценяват го, защото нито е крал, нито има благороден произоход. Дори благородниците на Селайз му се присмиваха и го наричаха "Луковия рицар" и "Сър Лукчо" за бързото ми издигане от Контрабандист до Ръка, не го приемаха насериозно, а повече гледаха насериозно на Ръката на кралицата Алисър Флорент, който й бе сродник.
Но Станис го ценеше заради лоялността му и искреността му, ценеше го и Джон. Аз също го ценя. Да, Давос не блести нито с интелект (като стана Ръка започна да се учи да чете и така научи за разгрома на Стража), нито с благородие, но е добър приятел и ценен съветник.

Аз съм близнак, човек на компромиса и мира. Никакъв шанс да харесам и аз такъв човек на крайностите като Нед. Тирион би ми бил много по-близък като усещане.

# 299

МоарейнД, (от синята Аджа Joy) не е лицемер Нед. Просто е почтен човек, който се опитва да си върши работата като Ръка най-добре.
Синята, разбира се Simple Smile -"Пламенни следовнички на каузи, обичат справедливостта. " И съм Везна, никакъв шанс да харесам Нед. Според моето мерило се е разминал с честността твърде много.
Simple Smile)) Да, съвсем различни са от Нед. Поне не са твърдоглави коне с капаци.

Общи условия

Активация на акаунт