GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 20 128
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Един малко глупав въпрос ама.. Някое от зомбитата, така да се каже, мъртвите и не толкова мъртви, както и КнН изобщо може ли да говори?
В книгите Бродниците говорят на език, който сър Ваймар Ройс не разбираше. Имат разум, говорят, шегуваха се и се смееха. Или подобие на смях някакво.

В сериала не съм забелязала.

Кой е чистото зло? На КнН може да му писнала титлата. За какво му е дефакто? Хилядолетие тъпня на студено? Дажи и ски няма.
Може би не може и да се самоубие.... Това не е съществуване изобщо.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 19:27 от Deziderata

# 106
  • Варна
И на мен ми направи впечатление в сериала. Има някакво разбиране, синхрон помежду им, но не говорят. Та би било интересно по тая линия, ако някой реши да се съюзява с тях, как изобщо биха се разбрали.

# 107
  • Чужбина
Ако имат разум някои от по-висшите, то тогава би могло да се преговаря с тях и да се стигне до някакво споразумение.

# 108
  • Варна
Самите преговори ще са интересни, при липса на общ език... Но това едва ли ще стане, не мисля, че има време да развият такъв обрат.

# 109
Според мен няма как да се разберат откъм споразумение, защото нямаш шанс да стигнеш до КнН, при положение, че зомбитата ще те убият до тогава Grinning А и имаше епизод , в който Джон искаше да говори с него ама вместо тва само бой получи

# 110
  • Чужбина
Искам да ви кажа, че Кутрето върна на Кейтлийн само една кутия с останките на Нед.  newsm78 newsm78 newsm78

И кутията изобщо не е голяма.  Thinking

# 111
Искам да ви кажа, че Кутрето върна на Кейтлийн само една кутия с останките на Нед.  newsm78 newsm78 newsm78

Нарязали са го , за да се побере в кутията  Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 112

Нарязали са го , за да се побере в кутията  Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

Скрит текст:
Но иначе, щял да ходи без глава и да ги гони из криптата. Странен зомби-франкенщайн ще бъде.

# 113
Те са чисто Зло, което убива просто защото може да убива, докато Рамзи или Джоф са психопатичон зло - убиваш, за да се кефиш. Много ми се иска единият вид зло - яростни емоции - да се изправи срещу другият - абсолютен лед

Не за чисто зло. Ако направиш робот, който да убива, той зъл ли е?

Зло е когато имаш избор - избор м/у добро и зло и е присъщо само на онези, които имат съзнание и право на избор.

Животните, които убиват други животни, за да се хранят, не са зли.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1010447.720#

не ти е добър примера.  КнН не е чак толкоз лишен от чувства като робота. Просто се ръководи от омраза спрямо живите и Чадата
Животните, които убиват други животни, за да се хранят не са зли, но Другите не убиват за да се хранят, наложат своята визия - пустош. има доста сериозна разлика . Това да унищожаваш света не е необходимост, за разлика от храненето.
Инак има разни некроманти като Кибърн, вероятно те биха могли да общуват мъртвите

# 114
  • България
Кутията беше достатъчно голяма, за да побере всички кости.
Скрит текст:
Ако  Нед ще тича из криптата, би трябвало да е само по скелет.

# 115
  • Вестерос
Евентуална спимка спойлер за последните епизоди,може и финала да е 😂, а може и от предния сезон
Скрит текст:

# 116
Евентуална спимка спойлер за последните епизоди,може и финала да е 😂, а може и от предния сезон
Скрит текст:

Май е от този.

Скрит текст:

# 117
стига бе
Скрит текст:
оръдие?

# 118
Разсъждаваме вкъщи над спойлера на 3 епизод
Скрит текст:
защо КН не е при ЗХ, а се е насочил сам към КЧ? И детето ми подсказа, че там нямат валирианска стомана, драконово стъкло, изобщо нищо, с което да го спрат. Но затова пък има над 1 милион потенциални нови бойци за армията на КН. Ужас, дано не се е сетил наистина...

# 119
Разсъждаваме вкъщи над спойлера на 3 епизод
Скрит текст:
защо КН не е при ЗХ, а се е насочил сам към КЧ? И детето ми подсказа, че там нямат валирианска стомана, драконово стъкло, изобщо нищо, с което да го спрат. Но затова пък има над 1 милион потенциални нови бойци за армията на КН. Ужас, дано не се е сетил наистина...

Много логично!!!

Общи условия

Активация на акаунт