👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 487
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Ако се чудите каква е тайната съставка за перфектните суфлета – ето това е! 😄

# 556
  • София
В другата тема чета, че вървяла реклама за черешката на тортата. Кога аджиба официално е финала на дяволската кухня? Според мен поне още 2 седмици трябва да вървят?

# 557
  • София
Ангелов каза, че финала е на 30.05. "Черешката" ще е от 20.00 ч.

# 558
Hell's Kitchen Bulgaria

Ако се чудите каква е тайната съставка за перфектните суфлета – ето това е! 😄

А все пак, успя ли да ги издаде перфектни, че не помня? Smile

# 559
  • Испания
След полезния съвет мисля, че да.

# 560
Аз до колкото помня Никола прави суфлетата..

# 561
  • Пловдив
Да, накрая Никола ги направи.

# 562
Е, явно Тихомиров не е успал да се справи с мацката, пардон суфлето Joy

# 563
  • Испания
Тихомиров трябваше да ги прави и не бухваха.

След това Ангелов ги даде на Никола.

# 564
Довечера:
Скрит текст:
Кои ще са четиримата финалисти в Hell’s Kitchen 2019, ще стане ясно тази седмица

10 дни делят професионалните готвачи от стоте хиляди лева и договор с Виктор Ангелов – ще има ли задруга на мъжете срещу малцинството на жените? Гледайте Hell’s Kitchen тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще следят със затаен дъх как един готвач ще изненада доста приятно шеф Виктор Ангелов и ще му приготви най-красивата чиния, която е презентирал през целия си сезон на Hell’s Kitchen, а друг… ще го разочарова истински. Напрегнатата вечерна резервация броени дни преди финала на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир ще провокира професионалните готвачи да пазят настървено куртките си, да се съсредоточат в собственото си представяне и да готвят като за последно. Дали липсата на доверие между съотборниците ще спъне сериозно колективната работа в кухнята? Ще има ли все пак задруга на мъжете срещу малцинството на жените и кои ще са четиримата топ готвачи, които ще отидат на финал на Hell’s Kitchen – ще разберем тази седмица -  вторник, сряда и четвъртък от 21:00 часа само по NOVA.
Дневното предизвикателство пред черните нинджи на шеф Виктор Ангелов ще покаже доста нахъсани за победа готвачи в една наистина оспорвана надпревара. Състезателен дух ще владее кухнята, а професионалистите ще са настървени за първокласни чинии по собствена рецепта. Ще им се наложи да демонстрират умения по пресметливост, творчество и креативност, а накрая и могат ли да готвят като за отличен. Какво ще измислят топ готвачите, за да впечатлят своя шеф – ще разберем след броени часове. Един готвач ще го накара да ахне, други ще покажат, че само с напъни топ кулинария не се прави, а трети ще го разочароват като никога досега със шизофрения в чиния. Победителят ще отстреля конкуренцията със замах и ще продължи с точния мерник за награда, а загубилите отново ще се потят в кухнята.
Десет дни делят професионалните готвачи от голямата награда в Hell’s Kitchen - сто хиляди лева и договор за работа в екипа на шеф Ангелов, и това ще направи вечерната резервация още по-оспорвана и тежка. Бомба със закъснител ще цъка в Кухнята на Ада заради проблеми с бъркани яйца, отново неумение как се правят суфлета, а една полента ще е в основата задругата на топ готвачите да заработи. Ще видим ли как мъжете се обединяват срещу жените и кой ще бъде първият номиниран за напускане на Hell’s Kitchen тази седмица? Със сигурност кулинарната война ще опъне нервите на най-добрите готвачи на България в оспорваната битка за място между четиримата финалисти в шоуто. Ще успеят ли да завършат вечерната резервация, или съперничеството в кухнята ще изпепели Кухня на Ада, ще стане ясно в новия епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

# 565
  • Sofia
Момичета,имам един въпрос към тези,които гледат от чужбина.
Има ли някъде качен епизодът от четвъртък?Мисля,че се води еп.33 от 16.05.

# 566
  • Испания
Не зная. Гледам в платен сайт.

# 567
Момичета,имам един въпрос към тези,които гледат от чужбина.
Има ли някъде качен епизодът от четвъртък?Мисля,че се води еп.33 от 16.05.

Погледни в gledaiseriali.net. Там винаги качват бързо и върви от чужбина.

# 568
  • Sofia
Мерси,момичета  Hug
В gledaiseriali са качили два пъти предния епизод.

# 569
Ех,Никола как се разплака...................

Общи условия

Активация на акаунт