Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 2
След консултация с родителите си, разбрах ,че нямат толкова огромно желание да се местим в София (което не значи, че училищата няма да бъдат написани на 3-4 място)
Ако нищо не стане по план, и не ми стигат точките за ПМГ-то в Хасково, ще ида в ФСГ "Атанас Буров" (Мисля си, че колкото и лошо да се представя ще имам точки за там..)
Но имаме една госпожа в училище, която доста често разказва за старите и ученици, и как не са доволни от гимназийте където са влезли (учителите не преподавали добре, за някое беше споменала, че изхабявали маркерите за един ден, и другите 4 дни не правили нищо в часовете.)
Това е един доста голям проблем, защото след езиковата училищата стават доста зле...

# 16
  • Пловдив
  • Мнения: 6 359
Хасково и София са две отделни класирания. Май е по - добре родителите ти да се запознаят отблизо с процедурата.има тема за 7 клас, където се обсъждат тези неща. Там отговор се получава много бързо. Тук прочетох неща, които не са особено верни.
Информация за минимални балове от предни години има в сайтовете на съответното РУО, както и списък на свободните места за трето класиране.

Общи условия

Активация на акаунт