Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 437
  • 704
  •   1
Отговори
# 270
Денимира, стискам палци да ни се похвалиш Flowers Hibiscus
Герика, мисля, че е добре да пропуснете този месец. Идват хубави топли месеци, природата се възражда, а с нея и ние. 80% от моите познати са забременели през пролетта и лятото. Flowers Hibiscus
Куки-Муки, често овулацията се измества през пролетта и есента, заради смяната на сезоните. Може да сте нацелили втория път, без да подозирате. Flowers Hibiscus
Йо, харесва ми идеята за почивка. Grinning Още се пазим ние. Но искам да ви кажа, че и с пазене се забременява. Биохимичната ми миналата година беше се получила докато се пазехме още. Нямам идея как е станало. Затова преди да ми дойде толкова се бях шашнала с тестовете Престо...
Честито на последното момиче за + теста! Лека и безпроблемна до финал Flowers Hibiscus
Стискам палци на всички момичета Flowers Hibiscus Добре дошли на новите момичета Flowers Hibiscus
Рокет, Съншайн, какво става с вас?

# 271
Привет,момичета! Минавам пак да ви почерпя послучай именния ми ден днес Simple Smile Този път се подсладете с любими ми бърз чийзкейк в купички Simple Smile
На мен кафеникаво то ми течение за щастие беше еднократно и изчезна ,бях се доста притеснила и щом отида и сега до тоалетна се моля да не го видя отново.
Относно там това момиче,Теди,преди време направих голяма грешка да и дам профила си във фейсбук,леле...май наистина не е добре горката.Вярно само някакви снимки на турски актьори пуска и на лични постоянно ми разказва какво симптоми има на бременност и на всеки две минути ме питаше как съм,какво става,тя от доктор се връщала и разни подобни....
Та,щом Буболеченце не е тя и от мен приеми поздравления за теста.Успех до края!
Хубав неделен следобед на всички!

# 272
Честито, Буболеченце! И аз пиша от около 6 месеца, но не те помня... Въпреки това ти желая лека и безпроблемна бременност! 🌻
Иринка, бъди здрава и много щастлива! Дано повече не се появява това течение и всичко да е наред! 💐😘
Рокет и Скорпи много се изгубиха... Момичета, драснете по ред да знаем как сте! ❤

# 273
Иринка , любимите ми чийзкейкчета Heart Eyes Виждам , че ти си ги измайсторила , страхотни са . На мен за съжаление готвенето не ми е стихията , имам желание , но някои неща въобще не ми се получават Joy Продължавай все така да твориш , мъжът ти е щастливец Kissing Heart

# 274
Здравейте, девойки! Отдавна не съм писала при вас - дълга и нещастна история, няма да ви разказвам. Радвам се, че няма много от девойките от преди шест месеца, когато писах за първи път! А за тези, които още са тук, минавам да ви почерпя. Simple Smile И на всички в пожелавам ей те това, което видях аз тази сутрин. За Тинти и Русинова особено много, ръся ви обилно с късметче, Тинти, чакам си кръщелника :p Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хо хо хо Билянкоооооо така съм ти мислила,мъгла такава ♥️😘😘😘 работим за кръщелника/ЧКАТА ти ( тези дни очаквам О) ММ е на терапия открихме проблема и се надяваме на скорошни резултати , една от първите разбрали ще си ти... гушкам те,  цукнки и да се пазиш много...
Честито на всички видяли двете чертички Буболечка и Джей Ло ♥️ радвам се на вички ви сърдечно😘

# 275
Mulna, Black, аз съм тук и си ви чета редовно. Gift Heart
При мен няма абсолютно нищо ново. Правим си опитите, но засега сме без успех.
Пробвам тези месеци да се дистанцирам малко от форума, защото като чета и пиша по цял ден за тестове за О, за симптоми, за болки и придърпвания и се вкарвам в разни филми. Просто ми е по-лабилна психиката явно. Laughing
От миналия месец пия една билкова смес, донесена от майка ми. Съдържа стандартните заподозрени - невен, турта, бял равнец и още няколко "треви". Ще гледам да си пусна на своя глава пълен профил на щитовиднага и изследване за инсулинова резистентност. Просто в следващите седмици сме на рожден ден, на сватба и на бал и не знам нито как ще сваря с времето, нито с финансите.

Стискам много, много палци на всички НЕчакащи. Ще се включвам в темата, по-рядко, но все пак си ви мисля. Flowers Hibiscus

# 276
  • Варна
Здравейте, благодаря за топлото посрещане.
Наистина се надявам тук всяка една от нас да сподели щастието си и да намери подкрепа в нелекият път към него.
Бубулеченце, честито! Здраве и спокойна бременност ти пожелавам!
Joanaa, добре дошъл на малкия юнак! Стиснати палци съвсем скоро и ти лично да изживееш този момент на щастие!
Kaylinnn, още малко търпение със всеки ден вълнението нараства, дано да минем и под твоя прашец след няколко дни.

Кратък отчет и от мен - дойде ми лелята, чакам я да минава и се надявам да е последната за поне 9 месеца напред.
Надявам се този път да се получат нещата, трети месец уж три за щастие... ще видим. Simple Smile

# 277
Иринка , любимите ми чийзкейкчета Heart Eyes Виждам , че ти си ги измайсторила , страхотни са . На мен за съжаление готвенето не ми е стихията , имам желание , но някои неща въобще не ми се получават Joy Продължавай все така да твориш , мъжът ти е щастливец Kissing Heart

Благодаря ти,Sunshine Simple Smile Да,моиса си,на пък готвенето ми е най-голямата страст и водя кулинарен блог.Кулинарната фотогряфия все повече ме привлича,но ми липсва свободно време.През последните месеци обаче не съм много активна в тази област (готвя си,но не много различни неща,за да ги споделям в блога) .Ако до преди половин година се интересувах само от кулинарни сайтове,блогове и т.н. то вече това местенце тук и вие сте ми на преден план + разни стратии за бъдещи майки и всичко свързано с бебеправенето Simple Smile

Не знам дали от стрес покрай миналите терзания или от какво но тази зима доста си понапъонвх и имам чувството,че още сега корема ми е доста голям (не че съм имала плосък корем преди) и какво ще става занапред направо се шашкам .
Най-лошото е че идея си нямам как ще продължавам с работата като е по 12 -13 часа на ден на крак,но още повече ме объркват мислите как да се пазя и дали ще се справя.
Понякога гърдите ме болят много,не мога да нося сутиени (винаги съм ги мразела),нито с банели,нито спортни,побъркват ме.
Извинявам се за дългия пост Simple Smile Лека вечер ,момичета! Simple Smile

# 278
Иринка, стискай зъби. Ще успееш, мисли за хубавия финал. Сигурно е много трудно да издържиш толкова много часове в работа. Няма ли как да минеш на по-лек режим?
На мен пък лелката ми цъфна бавно, но сигурно. Здраве да е.
Йоанка, постъпи така, както мислиш, че е най-щадящо за теб и психиката ти. Весело лято ти желая. Гушкам те.
Рокетче, наистина липсваше. Включвай се по-често, ей така за, кураж, че малко останахме от т.нар. по-стари Kissing Heart
Лека вечер, момичета!

# 279
Здраве и щастие!Спокойна бременност!
Прекрасни новини и не спират.Simple Smile

# 280
Искам аз да ви разкажа през какви настроения минавам. Чак ме е страх! И срам!
След първоначалните щастие и еуфория, ме налегна ужас.
 Ужас и Страх от това какво предстои, от това дали ще се справя, дали въобще трябваше да се случи третата ми бременност, защо ми трябваше това на тази възраст..... Необяснимо е! Няколко дни ме яде несигурност, не мога да ям и да спя. Даже бях нещастна в един момент. Много ме е срам от това. Толкова го искаме, от есента тръпна за този момент, а се подготвях с години.... После дойде притеснението - дали ще е здраво, дали ще мине всичко както трябва....дали, дали....После се наврях в разни теми за рискова бременност?!?! Нямам идея защо.... много ме натовариха историите на момичетата там, почна един рев....
Днес вече ми е по- светло на душата, усещам пак трепет и вълнение.
Сигурно са хормони, знам ли.....
Тези дни ще звънна за час при доктор, дано след прегледа се успокоя, че така не се издържа.
Извинявам се, ако ви напрегнах с това Hug 

# 281
Куки-Муки ,съжалявам за лелята и ти стискай зъби и следващият път ти желая успех с цялото си сърце. :*
За лек режим няма как да стане,защото работим с баща ми в сверата на търговия с плодове и зеленчуци.Нямам заместник ,много е трудно да дойде чужд човек,какво ще става занапред не знам като от това ни зависи прехраната ,незнам...и това май повече ме напряга от самата бременност.Мен лесно ще ме гледа мъжа,ами баща ми? Абе пълен ужас...
JLo и  на мем такива мисли ми се въртят из главата постоянно и гледам да не чета лоши неща.При мен е по-зле обаче,защото не знам какво ми предстои ,дали ще съм добра майка,дали тялото ми ще опази това малко човече и т.н.
Прегръщам те силно и знай,че не си сама,всички сме тук,за да се подкрепяме и споделяме мислите,тревогите и радостите си.

# 282
 Ужас и Страх от това какво предстои, от това дали ще се справя, дали въобще трябваше да се случи третата ми бременност, защо ми трябваше това на тази възраст..... Необяснимо е! Няколко дни ме яде несигурност, не мога да ям и да спя. Даже бях нещастна в един момент. Много ме е срам от това. Толкова го искаме, от есента тръпна за този момент, а се подготвях с години.... После дойде притеснението - дали ще е здраво, дали ще мине всичко както трябва....дали, дали....После се наврях в разни теми за рискова бременност?!?! Нямам идея защо.... много ме натовариха историите на момичетата там, почна един рев....
Тези дни ще звънна за час при доктор, дано след прегледа се успокоя, че така не се издържа.

Джейче, гушки и не мисли такива неща! Ще си за пореден път една страхотна мама! 🤱Хормоните за жалост ни карат да откачаме! Аз понеже имах цапане, все ме глождеше да чета тогава някакви гадости, четях и ревях. После пусках музика да разпусна и все си намирах някоя думичка, която да ме разплаче в песните 😂
Щом Господ ви е дарил с тази радост, значи така в трябвало! Радвай се на момента и не се вини, за мислите и тревогите си! 🤗😘

# 283
джейче,не се плаши...  Не си сама! Преминах, а бих каза преминавам, защото все още ги има тези мисли на моменти, през същото.  В началото след лудата радост последва страшна тъга, рев, депресивни и натрапчиви мисли, въпроси- ще се справя ли, здрави ли ще сме, ще мине ли всичко, ще го обичам ли, така както сина ми, тъгувах и за него,че вече няма да мога да му отделям толкова внимание, че трабва да деля любовта си... Дори си питах- абе защо ми се случи точно сега, защо не изчака. Бях изпаднала в дълбока дупка. Една тревожност и натрапчиви мисли. Страхувах се дори, че полудавам. С всеки изминал ден, обаче мисълта озрява все повече и сякаш осъзнавам наистина какво ще се случи и тези черни мисли ме връхлитат все по -рядко. За всичко мисля, че са виновни хормоните. Няма страшно. Всичко ще отшуми. Не се страхувай. Така се успокоявам аз поне.  Мъжът ми не ме разбира, след толкова време неуспешни опити е на седмото небе. Недоумяващия му поглед ме караше да се чувствам още по-виновна.
След първия преглед се почувствах доста по-добре и вече мисля само за чувството,кагато чуя сърчицето след седмица.
Аз четох доста по темата и навсякъде пише, че през този период на депресивни мисли пременават много жени, дори мислят за аборти, които са бременни с за втори, трети, четвърти път. Но с много  положителни мисли и повтаряне,че всичко ще е наред нещата си идват на мястото.
Прегръщам те! Усмихни се! В теб расте нов живот!

# 284
На всички празнуващи днешния празник, честит да е!
ГЕРИ мила Честит имен ден! Flowers Bouquet
Ако има и други именички честито и на тях, абе всички да сме живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт