Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 444
  • 704
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ти,  Иве!! Голям празник е за мен! Честито на всички момичета именячки тук, както и на близките ви с имена Георги и Гергана!!

# 286
Джейче, Попи, прегръдки! Предполагам всяка жена минава през такива страхове без значение от номерацията на бремеността! А може наистина да е от хормоните. Радвайте се на щастието си, защото девете месеца ще минат на магия, а след това предстои още по-хубаво! 😊🤗❤
Гери, честит имен ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива! 🌹❤ Ако има и други именички бъдете здрави, това е най-важното! 🌹

# 287
Честит имен ден, Гери. И моето същество вкъщи е Георги ( ами, че как? То всеки втори се казва Георги 😂 ).
Всички да са живи и здрави, празнуващи или не.
Чета ви и имам да казвам по нещо на всяка от вас, но докато се наканя и то излиза нещо друго по-важно и забравям (мозък като на бременна 😂, ама за съжаление не мога още да се извинявам с тази причина. Моето си е просто бавен мозък)
Джейче, идва ми да дойда и да те напердаша 💜. Знаеш много добре, че това са просто хормони. Случва ти се нещо много специално и гледай да се радваш, колкото се може повече. Игнорирай тези мисли. Доказала си се като майка и съм сигурна, че децата са ти прекрасни и си се справила с възпитанието им и изграждането им като хора. Сега ще е същото, да не кажа още по-добре, заради факта, че си озряла достатъчно и знаеш какво те очаква. Притесненията ще си ги има винаги. Гушкам те много, много, много 💜
Иринка, може ли да ме вземеш у вас за неопределено време, че да се науча един път завинаги да готвя 😂 или да вземеш ММ, че да се нахрани като хората 😂.
Рокетче, въпреки гадните емоции, които изпитваш, ние сме тука, за да си излееш душичката. Всички минават през депрессивното състояние, в което си, дори и да пишем колко уж ни е хубаво...Но живота и борбата продължава, за жалост при някои по-дълго.
Всички с лелки да се подготвят, всички в овулация да работят и всички чакащи да не дочакат. 💜
Извинявам се за фермана. Опитах се да го сбия, колкото можах и за жалост пропуснах много от вас.

# 288
Hug
Благодаря ви за милите думи Hug до сега не бях изпитвала такива неща с двете бременности, явно винаги има първи път.  Ще мине.
Честит празник на всички празнуващи, желая щастие и здраве! И разбира се сбъднати мечти Heart

# 289
Гери , честит  имен ден Hug
Джейче , колкото по-малко го мислиш , толкова по-добре ще се развият нещата . Пусни се по течението , детето е желано в карйна сметка . Ако беше нередно , Господ нямаше да ти го изпрати Kissing Face

# 290
Честит име ден и от мен на всички празнуващи!!!
Джей, моято колежка по бюро забременя на 39 и роди на 40. И тя много се уплаши в началото, въпреки че беше първо дете с ин-витро. За щастие имаше много лека бременност, просто я следяха по-изкъсо и и препоръчаха да си направи от тези пренатални кръвни тестове. Не знам как са в София, но тук в Стара Загора ( в Бодимед) е около 900лв. оптималнния пакет. Не са малко парички, но ако си го направиш смятам, че много от притесненията ти ще отпаднат. Simple Smile

BornToBeHappy, мерси мила. Знам, че всички сме на едно дередже тука. Laughing. Хубаво е, че много от "старите" момичета се изнизаха, дано скоро дойде и наш ред. Аз за този месец не съм много обнадеждена. ММ почна едни кофти смени на работа и почити не са засичаме в къщи. Връща се към 01:00 часа когато аз вече почити съм заспала и сексът е като по задължение. Ама както са казали руснаците "поживьом-увидим". Grinning

# 291
Приемате ли нови членове в групата?
Имаме си едно съкровище на 4 години и решихме да правим опити за второ бебе.Вчера положихме старта на бебеправенето, макар да бях 2-3 дни след овулация.Не мисля на този етап да се вталявам толкова и да следя всичко, а ще правим любов за удоволствие, пък ако не стане скоро-тогава ще му мисля.

# 292
  • плевен
Здравейте, момичета!Честит празник на имениците!Има ли от вас такива,които на по-големичка възраст искат бебе.Аз съм почти на 41 и от миналия месец уж съм се навила,но честно казано умирам от страх,а толкова много ми се иска:blush:

# 293
Привет на новите, не стойте дълго тук Hug
Рокет, тези тестове са ми задължителни, нека стигна до там.
vesi@, има, има, намираме се и по- възрастните! Аз лично преди да започнем си пуснах пълни кръвни и преглед при гинеколог+ цитонамазка. Ако сте здрави и имате енергията, залавяйте се, няма време за губене Hug

# 294
Здравейте и на новите! На бременните - пусти хормони, ще отминат. Нормално е да ви е страх и да сте притеснени, все пак това е нов живот ❤
Аз нещо съм в дупка тия дни. Май този месец също няма да го бъде.

# 295
  • Dope Reach
Привет и от мен, дано не се застоите. Simple Smile

Тези дни само ви чета, няма кой знае какво за споделяне, в петък съм на консултация и ще видим какво ще ми кажат, надявам се да се възстановявам добре и да имаме възможност скоро за хубави новини. Днес сякаш имам по-обилна ЦС (или поне така си мисля) и почна да ми придърпва ха отляво, ха отдясно... Някой, който е имал овулация досега може ли да сподели дали са симптоми именно на това или пак си въобразявам? Grinning

# 296
Привет и от мен, дано не се застоите. Simple Smile

Тези дни само ви чета, няма кой знае какво за споделяне, в петък съм на консултация и ще видим какво ще ми кажат, надявам се да се възстановявам добре и да имаме възможност скоро за хубави новини. Днес сякаш имам по-обилна ЦС (или поне така си мисля) и почна да ми придърпва ха отляво, ха отдясно... Някой, който е имал овулация досега може ли да сподели дали са симптоми именно на това или пак си въобразявам? Grinning
На мен често ми се случват тези придърпвания по време на овулация.

# 297
Rochellka , на мен точно на симптоми на О ми приличат. Дано, стискам ти палци!

# 298
Рочелка, вчера имах белтъкообразна слуз, днес имам положителен за ову. Иначе моята постояннно е много, но е с различна консистенция преди, по време и след О. Така че следи я как изглежда най-вече и дано скоро има хубави новини! 😘

# 299
  • Dope Reach
Благодаря ви, момичета! Днес ми е 16ти ден след цикъла, като установявахме овулация преди бременноста ми, ме караха да правя тестове от 11ти до 15ти ден, малко се обърках. Моля се да имам спонтанен цикъл и съответно овулация, но мисля, когато можем да почнем опити, да съгласуваме всичко с доки, дори да се наложи една фоликулометрия и тя да казва кога ще се обичаме, т.е. кога е най-правилно. Дотогава ще се радвам на вашите две чертички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт