Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 460
  • 704
  •   1
Отговори
# 315

Доооста е бледа,очаквам цикъл след два дни,ама днеска ме засърбяха ръцете,не знам дали се вижда на снимката,но определено не ми се привижда 🙏🏻😁

# 316
Има сянка, но не мога да преценя каква е. На мен ми сивее, а може и да розовее на живо. След 2 дена мисля, че ще се види по-добре. Иначе аз само шуър съм ползвала и винаги ми е показвал вярно. Преди няколко години ми закъсня с 6 дни , но не ми е показвал никакви сенки и чертички (а не сме работили за бебе тогава). Стискам палци да си следващото ни бъдещо мамче! ❤

# 317
Ив аз я виждам, но не смея да се произнеса за произхода й! Стискай зъби и след 2 дена пак, вече ще е ясно. А може и още утре дали се насища. Пускам палците в действие!!! Flowers Four Leaf Clover

# 318
Благодаря ви момичета,ще изчакам и се моля,ако наистина има чертичка да изкарам до финал,че това ще ми е трета бременност,надявам се успешна❤❤❤Ще докладвам,а на всички ви пожелавам успех 😗🤗🐣

# 319
IvGG Стискаме ти лапички и палци и чакаме да покажеш по-ярка чертичка тези дни! И аз я виждам, но не мога да преценя, на бебешка ми прилича! 🍀❤ Ех, че хубаво... 😊

# 320
И аз виждам сянка, много вълнуващо! На шуър не съм виждала фалшиви май. Повтори ако можеш да изчакаш четвъртък Hug и те чакам в януарските, дано!:hugs:

# 321
Иве , вижда се чертичка Hug Направи и утре един с първа сутришна урина . Шуъра никога не ми е давал изпарителни на мен . Стискам палци Hands Pray

# 322
Ивг, и аз виждам някаква сянка. Стискам палци да е успешна! Дано след два дни да се вижда добре и да ни зарадваш  Blush

Относно тестовете за овулация - миналата година правих около 3 месеца, за да засека и да проверя дали изобщо имам (с поликистоза съм). Правих ги от М до М. Ами бяха абсолютно отрицателни. Някои дори нямаха втора въображима, а най-видимите бяха горе-долу като на Ивг теста за бременност. И това ви казвам, че става въпрос за тестове за овулация. Въпреки това съм забременяла единия от месеците и то докато сме се пазили.. Правех ги следобяд около 16 часа, като след 12 нито храна, нито вода...

Между другото днес бях на преглед. ЗФ го няма, имаме зелена светлина, яйчниците ми са все така поликистозни, но от този месец вече няма да се пазим. Пък каквото, такова... Flowers Hibiscus

# 323
Iv, стискам палци да се насити тази чертичка✌️
Дами, аз този месец включвам тежката артилерия 😂😂🤣. Меря БТ, поръчах и тестове за овулация, изобщо страшна работа 😝
Май повече ми е интересно да се занимавам( ще ми е за първи път) отколкото да постигна нещо, но както и да е.
Имам и някакви странни болки в левия яйчник, а ми е едва 8 ден от цикъла, така че мила Lilac не си единствената, на която тялото се подиграва😭

# 324
И моето тяло се гаври с мен нещо 😂😂😂
Днес ми е 17 ден, с точен цикъл и проследена ову съм на 16 17 ден от цикъл предните месеци, имаше си ги придръпванията, тъпата болка, надуването на корема а сега ощее нищооооо, ама голямо нищооо!!! Работим по план иначе ама да видим 😂.

Успех момичета.
Ив чакаме да се насити чертичката. Стискам палци и на краката.

# 325
И моето тяло се гаври с мен нещо 😂😂😂
Днес ми е 17 ден, с точен цикъл и проследена ову съм на 16 17 ден от цикъл предните месеци, имаше си ги придръпванията, тъпата болка, надуването на корема а сега ощее нищооооо, ама голямо нищооо!!! Работим по план иначе ама да видим 😂.

Успех момичета.
Ив чакаме да се насити чертичката. Стискам палци и на краката.

Благодаря за палците❤Аз този месец нямах никакви,ама никакви симптоми на ову,бях решила да не обръщам внимание,че много се напрягам,че и може и за това да не съм усетила нищо,ще видим какви сме ги свършили😏😊

# 326
Момичета, искам да ви питам дали някоя от вас е използвала "Лубтикант за зачеване".. Видях, че има доста теми за това "чудо" Ама искам да чуя и вашите мнения?

# 327
BrokenAngel, аз досега не съм, но мисля от другия месец да си поръчам и да го почвам.
При мен има обилна СЦ, но винаги е малко преди да видя положителен тест за овулация. След това просто изчезва и си мисля, че това може да е проблем. Вчера се рових по темата за издържливостта на спермата и се оказва, че в неблагоприятна среда, издържа не повече от 2-5 часа. Което не е достатъчно, за да стигне до яйцеклетката.

За жалост в Бълария изборът за такива лубриканти не е голям. Доколкото съм търсила в нета, майче едиснтвеният вариант е Перфект Гел.
https://sopharmacy.bg/prefert-gel-vaginalen-lubrikant-za-zachevane.html

# 328
Абе нещо масово е явно този месец. При мен днес е 15ти ден, обикновено по това време се давя в ЦС, а сега нищоооо... Иначе съм подута и имам придърпвания от 8мия ден още ?!

Този гел и аз мисля да го пробвам другия месец, но съм чела, че се слага наистина малко, защото иначе вътре става много хлъзгаво Grinning Aма мноого... И на мъжете им било трудно да свършат така, но предполагам е до човек. Този месец май наистина го отписвам, егати..

# 329
BrokenAngel, аз досега не съм, но мисля от другия месец да си поръчам и да го почвам.
При мен има обилна СЦ, но винаги е малко преди да видя положителен тест за овулация. След това просто изчезва и си мисля, че това може да е проблем. Вчера се рових по темата за издържливостта на спермата и се оказва, че в неблагоприятна среда, издържа не повече от 2-5 часа. Което не е достатъчно, за да стигне до яйцеклетката.

За жалост в Бълария изборът за такива лубриканти не е голям. Доколкото съм търсила в нета, майче едиснтвеният вариант е Перфект Гел.
https://sopharmacy.bg/prefert-gel-vaginalen-lubrikant-za-zachevane.html
Да, и аз се поразрових наистина няма голям избор.. Пък и цената е доста висока, но съм решила да го поръчам веднага след лелката.. Пък ще видиме другия месец ще се разбере заслужава ли си 😄😏

Общи условия

Активация на акаунт