Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 463
  • 704
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Добро утро, момичета!

Ивче, чакаме да покажеш ново тестче! Доколкото знам, изпарителните на Sure-а, когато има такива, са по-скоро бели, а твоята си е цветна. Стискам палци да е бебешка и да се насища!

Включвам се по две теми Hug

Относно липсващата овулация на някои от вас - при мен последната беше рано, рано, подрани с цели 3 дни и ме изденада сериозно. Единствено я хванах по типичните усещания, иначе изобщо нямаше да разбера. Естествено, отписах месеца, пък тя каква стана Grinning Така че, мили момичета, може и да се измести с няколко дни и да не я усетите, но овулация да си има. Все пак телата ни не са влака София-Варна Wink

BrokenAngell, миналия месец (в който забременях) ползвахме точно такъв лубрикант за зачеване. Не знам дали той свърши работата, но след година безуспешни опити, някак съм склонна да вярвам, че най-малкото помогна Grinning
Лубрикантът, който ние ползвахме, е PreFert, от производителя на добавките, които пиех. Рокетчето е дала линк. Идва в четири спринцовки, като съдържанието на всяка спринцовка се слага във влагалището преди полов акт. Ние единия път ползвахме цяла, а другия - половинка.

Дано да помогне Wink

# 331
Буболесче, можеш ли да покажеш или да пуснеш линк и на твоето гелче. Този който аз намирам е Перфект Гел, твоето може да е нещо различни. Grinning

# 332
Ooo Буболесче е сега им скочиха продажбите! Grinning обаждай се за процент!!
Дано помогне на повече момичета...

# 333
  • София
Олее, стана тя Joy

Рокетче, същият е, който и ти си линкнала - просто аз го чета PreFert? Даже гледам, че в твоя линк е по-евтин, отколкото от сайта на вносителя - https://fertilaid.bg/produkt/prefert/

Далеч не твърдя, че той е разковничето, защото няма как да знаем със сигурност, но при мен може наистина да е помогнал. Аз по принцип уж имах обилна ЦС, два-три дни преди ову много, много обилна - но винаги само водниста. Предполагам, че част от проблема и едногодишните безуспешни опити може да са били и там - в недоброто качество на ЦС.

Наистина се надявам да помогне на поне още едно момиче тук Simple Smile

Иии, дано не се сметне за реклама Joy

# 334
Ииииии аз си го купих по препоръка на Бубето, та сега чакам да дойде време, за да го пробваме. Мисля, че е време да се свържеш с производителите на това гелче, Бубе, и да си искаш процент. 😂🥰

# 335
Заинтригувана съм от продукта,  защото да не  си го поръчам, се пак от опит глава не боли.
Бива си я препоръката.
👌👌👌👌

# 336
И ние го ползвахме , но цяла спринцовка е много.

# 337
Поръчах го аз за другия цикъл хаха Simple Smile Бубе, направо стана реклано лице.

Момичета, днес се чувствам ужасно. Така ме тегли ниско долу, боли ме глава и ми се догажда направо Sad И още никаква следа от ЦС

# 338
Здравейте , момичета. 

С удоволствие бих се записала в хубавата ви тема ! Накратко, опитите за бебче при мен са от Януари месец тази година. Безуспешни за сега. Този месец очаквам цикъл утре... И така ще бъде пети месец за опити

# 339
Аз много се кефя, че има нови момичета тук. Все повече и повече са новите имена и доста от „старите” изчезнаха 💜
Надявам се всички, които са тук преди мен, това да им е последен цикъл.
А на новодошлите, приятно и краткотрайно прекарване тука.
Аз съм пълен шаш този месец. Откакто ми е свърршила М, тазът ме боли като е в покой, имам ЦС няколко дни и е точно характерна за овулация...а си е рано за нея. Отделно започна сенната ми хрема. Много ми е гадно.
Утре ми идват тестчетата и ги започвам. Wish me luck.

# 340
От какво опитаме честно казано всеки месец нищо различно не усещам ! Започна да ме дразни малко това.. всеки месец просто си знам  , че цикъла идва. Този е същото.  За капак и имам и неразположение и само обикалям доктори,  а от скоро живея в София и все още ми е доста непонятно всичко. Не съм правила никакви тестове за ову но мисля да започна. До сега разчитам на апликация от телефона , тъй като всеки месец е точна с датата на цикъла и сляпо се доверявам , че е така и с ову, но може би е време за истински тестове...

# 341
Момичета, този месец и юни ми се очертават адски бизи и се чудех, дали някоя от вас желае да поеме темата и след това аз ще си я правя отново. Понеи може да пожелае да си я задържи, но силно ме съмнява, защото си организира сватбата. Аз ще съм така до 15 юни и след това ще си имам време. Пишете, за да кажете какво мислите. Предупреждавам от сега, за да имаме достатъчно време за реакция.

# 342
Здравей, Сиси, не се задържай дълго в уютната ни темичка! 😜🌻
Видях, че си писала в темата за тестовете. Аз ползвам китайски и съм доволна. Общо взето каквито и да избереш за един цикъл ползвай от една марка. Така е най-сигурно да хванеш пика! Успех и дано скоро се похвалиш!
Моят тест вчера нали си беше пак много положителен, разбирайте 2-ра наситена за 2-ри ден, но днес вече е отрицателен. Снощи си починахне, ама мисля тея дни да си направим едно креватно маратонче, пък каквото ще да става! 😁 Бубето ни "рекламира" гел, но за сега май не мисля да си вземам. Ама аз и за тестовете за О така говорех, пък какво стана после...  😄 Още някой няма ли да се похвали? Списъчето от както го няма и не знам за кого най-вече да стискам палци! 😍💋

# 343
Джули аз ползвам форум от февруари като писах тук за първи път и срам не срам хал хабер си нямам как се прави тема...

Вярно без списък е трудно да хванеш спатиите на всички...и аз току прочета кой кога не чака или чака, кажа ахаа да добре, и после съм забравила Expressionless ще взема да си записвам Joy
Ама всичко си е ангажимент...теми, списъци, пък хората си ги върти живота.

# 344
Здравейте, момичета. Записвам се и аз при вас с надеждата да се задържим всички за кратко тук 😊 Имам 2 прекрасни момчета и желание за трето такова. Октомври 2018 видях 2те чертички, но без причина всичко приключи януари тази година... Вече съм добре психически и продължавам напред. От април бебеправим, но се разболях от ужасна ангина и сега съм на АБ. Силно се надявам да не сме успели, за да не треперя после до края. В главата ми е само как можах да се разболея... След 10 дена дано ме посети лелката и да продължим напред 😍❤️

Общи условия

Активация на акаунт