Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 473
  • 704
  •   1
Отговори
# 345
Наистина много нови момичета! Добре сте дошли и добре да си отидем всички по родилните домове. Grinning
Колкото повече, толкова повече +++ тестове!

# 346
Добре дошли на всички!Включвайте се в темата,тъкмо се раздвижи,дано Ви е на късмет!Да има текучество придошли-заминали към отчетни.Simple Smile
Вярно,че имаше списък някакъв,ама той се загуби преди няколко теми.Не знам колко ще помогне,защото пък и аз не помня кой какво и като има новини съвсем оплесквам нещата хаха.
Накратко-много ми стана щастливо с нови членове,увеличава се групата,а дано и членовете на семействата ни!Обнадеждено ми е този месец,не знам защо.
8-ми ден ми е имах болки по едно време днес...Да се оплача,че то няма логика да е овулация толко рано.Поне цикъла е редовен.

# 347
Хора аз пък съм с цистит... като цяло съм с 28 дневен цикъл и г/д към 11-12.05 се падат дните за овулация . Ще гледам да пия МНООГО  вода и се надявам до утре да се чувствам по -добре за да можем да си опитаме за бебче и този месец Sad знаете ли бабини рецепти за цистит?

# 348
Kantarion, не отписвай възможна О. Аз съм с редовен 28-дневен цикъл. Миналият месец лекарката ме викна на 13-ти ден да проследим уж О, а тя вече беше минала. Този месец ходих на 11-ти ден и тя каза, че веднага, след като ми свърши, трябва да започваме опитите, защото съм с много ранна О, каза 8-9-10-11 ден да правим опити.
Не съм запомнила на всеки случая, извинявай, ако си писала преди, че си ходила на лекар и знаеш със сигурност по кое време очакваш О. Реших да ти пиша, защото аз се изненадах малко, още повече, че положителни тестове за О си имам стабилно на 13-14 ден, та така. Simple Smile Обичайте се и много късмет!

NotAlice, аз бабини съвети за цистит не знам. На мен ми помага Монурал, веднага ми облекчава болката и всичко минава. Помня, че назад в темите някъде беше обсъждано лечение на цистит. Simple Smile

# 349
При мен пък днес е 10ти ден и страшни болки ,  овулирам рано. Само не знам болката преди или по време на отделянето на яйцеклетката е?

# 350
  • Dope Reach
Хора аз пък съм с цистит... като цяло съм с 28 дневен цикъл и г/д към 11-12.05 се падат дните за овулация . Ще гледам да пия МНООГО  вода и се надявам до утре да се чувствам по -добре за да можем да си опитаме за бебче и този месец Sad знаете ли бабини рецепти за цистит?

Аз съм с цистит доста често. Само като усетя призиви (обикновено след като съм излязла в студеното леко облечена, особено с късо яке) веднага завивам кръста и обувам дебели чорапи. Повечко вода и чай от червени боровинки (или такива сушени). Даже в момента съм така и съм с хавлиената пижама, дето е за големите студове. Иначе, ако загрубеят нещата, съм на Нолицин, но той е с рецепта + наистина в краен случай.

# 351
Пишете ми на лични - дата на последна М, очаквана О и кога не чакате. Ще направя и пусна списъка, че някак е по-уютно с него! 🍀😊🍀Наталчето отдавна изчезна, дано всичко с нея е наред! 😊
Днес бях на изписване на бебо, имаше сигурно и още 10 бебчовци. Бебешкия рай! 😍 Толкова мънички и сладички бяха, изпълниха ми сърчицето. Цял ден се усмихвам като идиот 😊
Добре дошли на новите! Успех на всички ви и бебеносна вечер ви желая! 🍀❤

# 352
Мен лека полека ме хващат лудите да чакам до понеделник. Имам някакво предчувствие и надежда, защото гърдите не спряха след О. Да ме болят. Имам апетит... А може и да си въобразявам. Луда работа Grinning

# 353
Добре дошли на новите дами , не се задържайте много тук. Ще изляза една от най-"дъртите" тук 🤣🤣🤣
Цистит миналия и по-миналия месец пиех чай от лайка вместо вода и уринал 3х1т и но шпа.
За О миналия месец беше на 8ми ден 😳 и добре че е болезнена, че направо я бях изпуснала... този месец + тест на 12 и 13ти ден(вчера и онзи ден) предполагаема О днес или утре...
Adell и аз се боря за 3то но първо смених мъжо с надеждата да излезе мома 😍 шегувам се , само живи и здрави да са ми вече нямам претенции за пола.

# 354

Аз съм с цистит доста често. Само като усетя призиви (обикновено след като съм излязла в студеното леко облечена, особено с късо яке) веднага завивам кръста и обувам дебели чорапи. Повечко вода и чай от червени боровинки (или такива сушени). Даже в момента съм така и съм с хавлиената пижама, дето е за големите студове. Иначе, ако загрубеят нещата, съм на Нолицин, но той е с рецепта + наистина в краен случай.

Благодаря ти .Ще последвам примера ти Heart

# 355
Чета, чета назад и сте толкова полезни  ! Но аз се чувствам като идиот Rolling Eyes никога не чувствам ову по никакъв начин....Не очаквах да стане първият месец, но съм изненадана от 4 месеца без резултат . Сигурна съм, че и този месец не е станало, тъй като си имам всички симптоми на цикъла, който очаквам утре

# 356
  • Dope Reach
Абее, тази ЦС ще ме побърка. Flushed Scream
Малко по-назад Blackwidow писа, че е имала белтъкообразна ЦС и + тест за О. Днес и аз бих казала, че моята е такава (поне цветът със сигурност, както и лепкавата консистенция), следобед ме придърпваше подозрително...  Малко взех да съжалявам, че този месец реших да не си купувам тестове за О. Малко да мрънна, че няма на кой друг. Grinning

# 357
Я колко раздвижена тема ❤ Има и липси, което много ме радва 😏
Аз съм в почивка, момичета. Психическа, физическа... абеее всякаква направо. След 7 месеца давам назад.
Обачеееее този гел много ме замисли. Буболеса, определено вдигна акциите. 🤞😋
Добре дошли на многото нови момичета ❤
Това ме замисля, колко е хубаво да има желани деца. Също така, как семействата не се страхуват да са многодетни. Някак смело, красиво! Браво, момичета❤
Минавам само да кажа, че ви чета, мисля ви. Радвам се, че отново правите това местенце красиво!
Целувки и прегръдки от мен

# 358
За цистита - както каза слънчогледчето Монурал. Преди пиех и Цистон, но спря да ми действа и поне по 3 л минерална вода на ден. Simple Smile
Рочелка, моята цс при положителния липсваше. Май днес или утре е деня (тинти заедно вървим 😘). Сега пак имам някаква, ама не съм сигурна каква е точно... 😁 Аз съм малко ядосана на мм, ама няма как - ще го налазвам... 😅

# 359
Момичета,много благодаря за примерите от личен опит.Аз от миналия месец се замислям за оползотворяването на първите възможни дни след М.Чудех се точно при един редовен цикъл около 30 дни колко е въможно да е най-ранната овулация.Този месец взех мерки да има чакащи в засада.Simple Smile Сега дали ще се уцели е друг въпрос.Обнадеждена съм,че съм намерила нещо,което може да се окаже разковничето.Благодаря още веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт