Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 475
  • 704
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета Simple Smile
Да се включа и аз, че не съм писала от известно време. По темата за гела и аз много залагах на него. Ползвахме го няколко пъти, но не съм забременяла още де. По-скоро заложете на маслото от вечерна иглика, защото то по естествен начин увелича слузта още в самата шийка на матката (цервикалната слуз) или пък най-добре може да се комбинират и двете неща - и гела и маслото от вечерна иглика. Защото гела овлажнява наистина по време на акта влагалището и сигурно улеснява придвижването на плувците към шийката, но е важно самата шийка да е овлажнена, защото те трябва да преминат и през нея. Абе като цяло по време на фертилните дни, които са 5-те дена преди овулациятa и денят на самата овулация си се стича естествен секрет, отворът на шийката се отваря и въобще достъпа е позволен Simple Smile Но ако може да се подпомогне всичко това би било още по-хубаво, разбира се.

Момичета искам да ви попитам нещо този месец имах положителен тест за О. на 5 май, на следващия ден (6ти май) беше отрицателен. Обаче пак ми се появиха тежест и леки болки ниско долу на 7-ми май, както и белтъкообразен секрет сутринта и си викам, абе я да си направя аз още един тест за О и той взе че излезе пак положителен. Случвало ли ви се е нещо подобно? Обикновено са ми по два дена подред положителни и после си остава отрицателен. А сега положителен, отрицателен, положителен Hushed като и двата дни, в които беше положителен си имах и телесни симптоми за О. Много е странно....

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 03:40 от calinista

# 361
Добро утро! Coffee
Калиниста единственото, за което се сещам е да си овулирала и от двата яйчника този месец Thinking Thinking
Предполагам както има месеци без О има и такива от двата яйчника. Аз тестове за О досега не съм правила, та може някое момиче с по-правдоподобна версия да излезне.
Кантарионче ама ти досега само около дата на О ли бебеправеше, нали сме обсъждали многократно, че си трябва щракане целия месец Grinning просто по зачестено около О. Добре си направила със засадата! Разпредели да има поне по веднъж на 3-4 дни първата и последната седмица, за да подсигуриш късна и ранна О.
Относно лубриканта, със сигурност не е панацея, то ако беше така...Но и според мене помага. А ако проблемът е бил точно в средата и придвижването, тогава направо си е решение.
Sisi и аз не усещам нищо когато ми е О ама да видим дали сега като започна да бебеправя няма да започна от вглеждане да заусещам Grinning мисля, че истината както обикновенно е някъде там, някои жени усещат, други не, а трети си въобразяват, че усещат. 4 месеца не е толкова много, още поне 2 си свиркай и гледай горе долу по приложение и например следене на прословутата ЦС. Не се вкарвай във филма отрано, че после теудно се излиза. И много щракане (секс) му е майката(и бащата).

Аз днес чакам последния Ц, след който се включвам в отбора на нечакащите. Но дали ще дойде... малко е оптимистично от моя страна да очаквам веднага редовен Ц и предвид 0 ПМС симптоми май ще ударя гредата. Unamused
Успех на всички, тоя месец сме го писали силен, няма да се пада духом! Сори за фермана.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 08:03 от Ivied

# 362
Добро утро! И аз този месец (макар че съм отписала да имам изобщо ову този месец..) съм пришпорила ММ още от момента, в който спрях да проливам кървища, че до днес Grinning 16ти ден ми е. Милият почна да изнемогва Grinning

# 363
Добро утро момичета! 🌞
Първо ви черпя едно кафенце с мноого любов! Heart

Ето ни едно 🍀късметлийско списъче🍀, да знаят щъркелите от къде да минават и кога. Вярвам, че ще ни донесе много късмет и уют в темичката, както и яснота за кого и кога да стискаме палчетата! Вярвам също, че всички скоро ще се изнесът лека-полека от него! Успех на тези, които са се захванали с това прекрасно начинание, с пожелания за скорошни невероятни емоции и две черти! 🍀❤👼
Скрит текст:

🍀Sunshine_00 : първи ден на МЦ - 21.04  , предполагаема О - 2.05 , ТЕСТ - 17.05 🍀👼
🍀yoanna789 : първи ден на МЦ - 22.04  , предполагаема О - 7.05 , ТЕСТ - 21.05 🍀👼
🍀tinti1984 : първи ден на МЦ - 25.04  , предполагаема О - 7.05 , ТЕСТ - 21.05 🍀👼
🍀Iveta_19 : първи ден на МЦ - 24.04  , предполагаема О - 7.05 , ТЕСТ - 22.05 🍀👼
🍀Blackwidow1322 : първи ден на МЦ - 25.04  , предполагаема О - 9.05 , ТЕСТ - 22.05 🍀👼
🍀Lilac* : първи ден на МЦ - 24.04  , предполагаема О - 9.05 , ТЕСТ - 23.05 🍀👼
🍀Gerryka : първи ден на МЦ - 29.04  , предполагаема О - 12.05 , ТЕСТ - 27.05 🍀👼
🍀NotAlice : първи ден на МЦ - 30.04  , предполагаема О - 12.05 , ТЕСТ - 27.05 🍀👼
🍀Daniela20 : първи ден на МЦ - 01.05  , предполагаема О - 12.05 , ТЕСТ - 27.05 🍀👼
🍀BornToBeHappy : първи ден на МЦ - 28.04  , предполагаема О - 13.05 , ТЕСТ - 28.05 🍀👼
🍀Mulan : първи ден на МЦ - 30.04  , предполагаема О - 15.05 , ТЕСТ - 30.05 🍀👼
🍀Kantarion : първи ден на МЦ - 01.05  , предполагаема О - 17.05 , ТЕСТ - 31.05 🍀👼
🍀Joanaa : първи ден на МЦ - 02.05  , предполагаема О - 15.05 , ТЕСТ - 31.05 🍀👼
🍀MarianaKV : първи ден на МЦ - 02.05  , предполагаема О - 16.05 , ТЕСТ - 31.05 🍀👼
🍀Sissy : първи ден на МЦ - 30.04  , предполагаема О - 21.05 , ТЕСТ - 03.06 🍀👼

"Чух, че ме викате за талисман на списъчето и веднага скочих на масата да позирам за снимка! Дано да съм най-късметлийското зайче!" Smile Heart

Която желае, може да ми пише на лично, с информация: дата от последна М, очаквана О и кога не чака М, за да я добавя в списъчето!
 Хубав и усмихнат ден от мен! 😊

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 21:39 от Joanaa

# 364
Много е красиво Йоанка! Hug Ще се включа и аз живот и здраве.
Не искаш ли да направиш нова тема ако се наложи, виж как те бива?

# 365
С удоволствие бих опитала, ако се наложи. Има време за нова темичка, ще видим какво ще стане до тогава 😊
И хайде да идва лелката, че нямам търпение да те запиша, че после и да те отпиша от този списък! 🍀❤👼

# 366
Йоанчеее, я слагай зайчето ти на корица на късметлийското списъче, тъкмо е и великденския месец! Хихихи (шегичка) прекрасно е списъчето ❤
Дано ви донесе многооо късмет 🍀

# 367
Йоанчеее, я слагай зайчето ти на корица на късметлийското списъче, тъкмо е и великденския месец! Хихихи (шегичка) прекрасно е списъчето ❤
Дано ви донесе многооо късмет 🍀

О, това зайче едвам го удържах! Такова желание имаше тя да пише списъка, че беше голяма борба тук! Цъкаше по копчетата, триеше ми текста, а когато и се скарах ми заяде лаптопа и се разсърди, че не участва в правенето му. 😂
Инъче с удоволствие бих я сложила, но не съм чувала зайчетата да носят бебе, нали е щъркелска работа 😂😂😂
Надявам се и ти скоро да се запишеш ❤

# 368
Зайците не носят бебета, но пък нали си чувала “плодят се като зайци”!!! Joy да удари една заешка лапа за късмет.
Слагай го ще ни е талисман! Flowers Four Leaf Clover

# 369
Момичета,сутрешният ми тест е категорично отрицателен🤭Онзи ден ми се появи чертичка на шуърчек  писалка,а днес правих от обикновения и се чудя,възможно ли е да са с различна чувствителност?Чакам цикъл уж най-късно утре и вече си подтвърждавам мнението,че не съм фен на тестове преди цикъл.Надеждата умира последна🌸💋❤

# 370
Твърде е възможно да са с различна чувствителност. Най-добре пак шуърчек или направо кръвен. Успех!

# 371
И аз искам малката Зайка за талисманче Heart страхотна е Heart

# 372
Ох ив, не унивай!!! Няма ли лелка има надежда. Стискаммпалци да не дойде поне 9 месеца. Гръм да я удари дано!!!
И аз първите месеци правех преди датата на цикъла тестове, нооо вече никога съм се зарекла, само след поне 2 дена закъснение.

# 373
Страхотно списъче, Йоанка! 😍 Дано бързо всички се отпишем! ❤
Сутринта имах кървава нишка - най-вероятно от О. Снощи заложихме капана 😁 и сега надеждата ми е голяма. Другият месец е рождения ми ден и се надявам да си получа подаръка още в края на този. ☺

# 374
Страхотно списъче, Йоанка! 😍 Дано бързо всички се отпишем! ❤
Сутринта имах кървава нишка - най-вероятно от О. Снощи заложихме капана 😁 и сега надеждата ми е голяма. Другият месец е рождения ми ден и се надявам да си получа подаръка още в края на този. ☺
Винаги ли имаш кървава нишка? Аз забелязвам само в последните 2 цикъла и не знам да впрвам ли, че е било О това Grinning

Общи условия

Активация на акаунт