Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 482
  • 704
  •   1
Отговори
# 390
И аз чакам 13ти. Купих си тест за тогава... Е направих го... После купих нов след 2 дена, е и него го направих Grinning а давах съвети на някой преди 2-3 страници да чака Grinning сега ще се кротна и ще си чакам търпеливо. Стискайте ми палци, както и аз ви стискам и да се местим в други теми Heart Eyes

# 391
И аз чакам 13ти. Купих си тест за тогава... Е направих го... После купих нов след 2 дена, е и него го направих Grinning а давах съвети на някой преди 2-3 страници да чака Grinning сега ще се кротна и ще си чакам търпеливо. Стискайте ми палци, както и аз ви стискам и да се местим в други теми Heart Eyes
Същата работа е и при мен 😁 купувам тестове за 13-ти , но ги правя най-много 2 часа след като се върна от аптеката 😤
(Стискам палци на всички ни. Дано бебоците ,които толкова желаем вече да растат в утробата ни ! ❤ )

# 392
Kaylinnn, и аз си купих, че даже и направих единия 😂, а съм преди овулация. Едва 12 ден. Таа...напълно си разбрана тук, колкото и глупаво да е.
Rocket, имаме доказателства в темата, че и с 2 „щракания” бебчо става. За теб са ми много силно стиснати палчетата.
Аз също от днес включих тежката артилерия 😂 с тестове за овулация. Дано не ми се налага следващия месец, че с Mulan сме си поръчали водолейчета..💜

# 393
Happy, благодаря ти!
Първоначално бях супер обандеждена за месеца, особено след този сън. Но с течение на времето ми мина ентусиазма. Предполагам, чисто и просто всичко е продиктувано от голямото ми желание да се случат нещата и от постоянните ми мисли за тази пуста овулация. Grinning
Ще мина да се отчета.
Стискам палци и аз да излезне един много положителен тест за овулация при вас! Simple Smile

# 394
Рокетче този месец вървим заедно, да не съм капо съм заредена яко с тестове за Б. 2опаковки и половина Престо,  15 Wondfo и понеже са ми малко поръчах и 10 Express test с чувствителност 10 😁😁😁 ей тъй за спорта 🤣

# 395
Ох, Тинтиии, все едно себе си слушам с тези поръчки. Laughing
От срам в местните аптеки (щото вече ме знаят и ме гледат подозрително), като ходя по работа към Димитровград си накупувам от там! Смятай до къде сме стигнали. Grinning
Ти от къде ги поръчваш тези Експрес тест?

# 396
Тинтии 😂 хаха. Аз пък първо бях добавила 15 теста, ама си викам, че надали има някоя толкова смахната, че да накупи толкова. И взех, че ги намалих, с надеждата да не ми трябват повече.
А за тестовете за овулация, даже на мъжа ми не съм казала. Сигурно ще му се стори много напрегнато да работи по график.
Пък и този месец има страшно много работа, отделно вкъщи постоянно разбива нещо. Разби всичко около прозорците в кухнята ( а те са 3 + две врати към 2 тераси), за да прави изолация. Дразни ме, че все иска нещо да върши и си мисля, че се уморява, ама аз не му прощавам 😂.

# 397
Оххх значи не съм само аз 🤣🤣🤣
Вземам ги от тук https://drugstore.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B … D1%82%D0%B0-15573
А Wondfo ги поръчвам от Ибей 50 за О и 20 за Б много съм доволна.

# 398
Момичета,  вчера 10ти ден от ц усетих овулацията със силна болка. Хванах М и планово щракване след което направих тест зо О и беше с 2 почти равни черти. Днес се прибрах и пак направих тест за О и хоп само една черта! Сега съм объркана ... вчера ли е била О ? Нали си имах жестока болка и положителен тест, но пак толкова бързо днес да изчезне!!! Е първо каква е тази О толкова рано и второ този месец ще разчитам на чудо ако е станало само от 1 път!!! Оф нещо се обърках... мрън

# 399
Гери, я дай снимка на този тест с почити еднаквите черти ако го пазиш? Има ли шанс да не е бил положителен и О да предтсои?
Освен това от коя страна я усети тази болка?
Знам, че много често, болка в ляв яйчник можа да се обърка с газове в дебелото черо или някакви стомашни неразположения.

# 400
Момичета,  вчера 10ти ден от ц усетих овулацията със силна болка. Хванах М и планово щракване след което направих тест зо О и беше с 2 почти равни черти. Днес се прибрах и пак направих тест за О и хоп само една черта! Сега съм объркана ... вчера ли е била О ? Нали си имах жестока болка и положителен тест, но пак толкова бързо днес да изчезне!!! Е първо каква е тази О толкова рано и второ този месец ще разчитам на чудо ако е станало само от 1 път!!! Оф нещо се обърках... мрън

https://static.framar.bg/filestore/menstrual_cycle.png
Всичко е наред, теста мери пика на LH, овулацията настъпва след него 24-36 часа

# 401

Този отгоре е от вчера, а долния от преди 20 мин

# 402
Той си е чисто положителен първият, браво! Simple Smile
Възможно е болката, която си изпитала да е била свързана с овулацията, но да не е била точно пукането на фоликула.
Важното е, че сте хванали момента.

# 403
Днес не можем, но утре дали има смисъл да работим? Сори че ви занимавам .. последно да попитам 😂😉

# 404
Днес не можем, но утре дали има смисъл да работим? Сори че ви занимавам .. последно да попитам 😂😉

Има, има, действайте Hug

Общи условия

Активация на акаунт