Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 484
  • 704
  •   1
Отговори
# 405
О настъпва 24-48 часа след пика на ЛХ/положителния тест, значи днес или утре. Ако вчера сте се нащракали е перфектно! Точно ще са в засада. Утре пробвайте пак. Стискам палчетата за хубави новини след 2 седмици 🍀😁❤

# 406
Гери, според мен вчера е била ову и сте направили бебо Simple Smile
Нищо чудно овулацията е ранна. Ежедневието ни е забързано, няма спокойствие, стресът е голям - нормално е да се отразява на организмите ни, все пак сме живи хора. Чудно ще е, ако е на 14 ден всеки път. Колко жени има забременели преди цикъл, след цикъл, че даже и по време на цикъл..
А calinista може да е имала ову и от двата яйчника. Така се получават разнояйчните близнаци..
Искам да кажа, че нищо не трябва да ни учудва.

# 407
Муланче, за първи път меря О миналия и този Ц , винаги съм си мислела че е около 14 ден и опитите са били тогава а се оказва , че може би сме я изпускали! !!

# 408
Ivied, въобще не се замислих, че може и от двата яйчника да съм овулирала. До сега откакто съм си правила тестове за О. това не се е случвало. Винаги са ми били 2 последователни дена с положителни тестове. Дано да е така...поне шансът нараства Simple Smile Но си права - факт е, че така се случват разнояйчните близнаци. Продължавам да изпитвам лека тежест ниско долу. Абе ще видим Simple Smile Благодаря ти за мнението, Иви!
Муланче, надявам се ако въобще е така поне едното яйце да сме хванали. И на това ще съм благодарна. За близнаци не си и помислям да станат. Би било голямо съвпадение и щастие.

# 409
Като говорим за ову да ви кажа че аз чак вчера 18 ден след цикъл имах характерните болежки, на няколко пъти и ЦС доста изразена, е нащракахме се 😂 и всичкоо изчезна и болка и ЦС. Дано сме спукали яйцето 😂😂😂.
Други месеци ову ми е била по рано засичана с тестове и болежки. Ако тоя месец е била по късно 18 ден, т. е датата ма Ц същото трябва да ми се измести, нали?
Утре ще се щракнем последно за всеки случай.

# 410
Ооо надушвам много хванати овулации! Чакаме новата вълна... Notes

# 411
Преди време ви бях мрънкала за проблема на ММ, че като разбере че съм в Ову и се паникьосва и не може да доведе нещата до край.
 Е тоя месец нищо не казвам, нито че ме наболява или че наближава или да правя планове на кекс в понеделник сряда и петък трябва да действаме, нищо.
Само си мълча и го налягам. Е ... ефект има. Обичаме си се без нерви.
Така че момичета спестявайте нещата на вашите М, явно психиката им е по нежна и ранима. Добре че не трябваше те да забременяват и да раждат, направо не ги виждам. 😂😂😂
Отчитам като пълен провал това, че споделях всичко с него, най вече тестовете за Ову.
Нека поне единният да е спокоен и да върши качествено работата. 😂

# 412
Нищо не спестявам , две години се лутах , правих какви ли не изследвания , лапаро, цветна снимка... докато докажа ,че няма проблем в мен(все пак имам две деца) и трябва и той да се изследва... държа го в напрежение и в течение на Всичко. Че аз не съм ли ранима и чувствителна...

# 413
И аз не спестявам, но пък е и до човек. Моя е със здрава психика, като му казах за СГ ми каза ок, само резултата ме притеснява. Но има и хора, без значение от пола, които са по-чувствителни. Всеки сам си реша, преценява и усеща нещата! Важното е накрая да се постигне резултата, който искаме! Simple Smile

# 414
Тинти така е, но ние сме още в началото с едва 4 5 месеца опити.
Не мисля че трябва да го напрягам на този етап.
Иначе те подкрепям напълно.
Ние за проблеми още не говорим.
Винаги като дойде лелката ме успокоява, че ще е за последно.
Вина не търсим, поне за сега.
Иначе съм чувала какви ли не истории за мъже, които обвиняват жената, не желаят да се изследват и хоп после проблема бил при тях. Дано не се случва на никого.

# 415
ММ нищо не каза с първото дете, но сега ми каза, че не иска пак напрежение. Явно е държал фронта, но не му е било ок. И сега съм решила и аз, да не му обеснявам, а просто да го налягам както каза Йоана Grinning не че не може да понесе напрежението, но не виждам смисъл. Ако се наложат изследвания, разбира се, ще е информиран, но докато просто се щракаме за бебе нека си гледа кефа.
Според мен, както на много жени стреса и напрежението съкращава живота на яйцеклетката, така и при мъжете се оптимизират нещата ако работим с щастлива сперма, а не напрегната. Joy

# 416
Мога да споделя че с мъжа ми правим опити от 1 година, без резултати и той е информиран за всичко. Има напрежение, но когато, дойде онзи момент всичко се забравя и се, отдаваме на страстта .
Така че обичате се и се одайте на страстите .
По спокойно какво е, това напрежение по-малко мислене, повече действия.
Айде на всички  по едно кафе еспресо от Италия.☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Силно е кафето!

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 09:09 от Daniela20

# 417
Добро утро, девойки прекрасни!
С такива хубави овулации и щракане в точния момент и на мен ми се струва, че скоро ще има лавина от положителни тестове!
Дано! Дано! Дано!
Относно мъжете, моя винаги беше в течение какво се случва, знаеше графика, даже ми преглеждаше тестовете за О хаха, за мен тази борба трябва да се води от двамата и не трябва мъжете са бъдат в неведение и да стоят встрани.
Хубав ден желая на всички ви!
Успех! Този месец нека бъде най-късметлийския за темичката!
Джейче, как си ти?

# 418
Toлкова много нови постове, викам има две черти Grinning Дано завалят скоро!

# 419
Момичета, минавам само да кажа, че този месец го отписвам. Ама не от онези отписвания, при които тайничко се надяваш.
Днес със ставането реших да меря БТ, защото знам, че след хубава овулацие е над 37. Емиии 36,9 е при мен. Това на 18ти ден от цикъла.
Положителният ми О тест беше на 6-ти, така че досега е трябвало да се повиши ако е имало такава. Допълнително и гърдите ми са супер спокойни и отпуснати.
Язък за хубавият сън, който имах.
На всички НЕчакащи сискам палци!!!
Аз пак се оттеглям в нелегалност да си мрънкам и да се самосъжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт