Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 412
  • 704
  •   1
Отговори
# 630
Аз мисля, че яйцеклетката е годна за оплождане в рамките на 12-24 часа след отделянето.

# 631
В една друга стара тема съм виждала разяснение, явно от по-веща потребителка, че яйцеклетката е годна за оплождане от 12 до 24 часа след освобождаването и.
Тук идва тънкият момент, че на сперматозидите също им трябва около денонощие, за да достигнат до нея.
Ако ЦС не е подходяща обаче, повечето войничета ще загинат в рамките на 2-3 часа. При идеални условия те могат да оцелеят до 4-5 дена, но това е само научен факт. Реално, при оптимални условия оцелят до 2 дена. Simple Smile
Това знам аз.

# 632
Като за капак имам още по-положителен тест. Не знам какво се случва?!
И сега ...или в момента е пикът на ЛХ и все още О предстои, или ЗФ. Като си знам късмета-второто ще да е.

# 633
Happy, за какво точно се притесняваш?
Аз прочетох и предния ти пост, ама като има много дати и събития се обърквам. Grinning

# 634
Хахах, и аз не знам вече. 😁
Просто се дразня, когато нещата не са в мои ръце.
И аз се обърках вече. Спирам с въпросите, поне до края на този месец 😁

# 635
Хахах, и аз не знам вече. 😁
Просто се дразня, когато нещата не са в мои ръце.
И аз се обърках вече. Спирам с въпросите, поне до края на този месец 😁

След положителен тест за овулация тя настъпва до максимум 48 часа . Ако днес ти се вижда най-положителен действайте . Ако искаш сподели снимка на тестовете за да ги погледнем:) Успех Heart

# 636

Първите 3 са от вчера, а последния е от днес.

# 637

Първите 3 са от вчера, а последния е от днес.
Действайте, какво чакаш одайте се на страстите. 😂😂😉😉😉😁

# 638
Леле Меги по ярка черта не съм виждала, тя ще изскочи от теста. Значи признавам, че аз не успях да ти проследя сагата, но според мене всичко е ток и медна жица, чертата се насища и днес е !!!
Щракане.

# 639
Happy следващите 3-4 дни направете един маратон 😂😁Със сигурност ще я сгащите🙏🏻😁

# 640
Е това си е абсолютно положителен тест! Приятна и щракаща вечер Меги! 😁🍀
ИвГГ колко дни ти станаха закъснение? 😊
По-рано имаше въпрос за зацапването. Аз имах цапане цяла Б, през 2 седмици и не беше окей това. Може да е признак на нисък прогестерон. Като цяло май не е проблем, ако го има еднократно, но аз предпочитам следващия път да нямам никакво цапане! Не е нещо нормално и често срещано... 🙂

# 641
Днес, утре и вдругиден действайте! Simple Smile Успех ви пожелавам от сърце! Flowers Hibiscus

За зацапването по време на овулация аз да споделя - тогава имах ЗФ. За другото зацапване не знам, но моя приятелка имаше в ранни седмици на бременността.

# 642
Относно зацапването .
Имах една бременност преди време която не продължи поради личен избор .
Ден преди да ми дойде датата на цикъла имах кафеникаво зацапване . Някъде бях прочела че не било хубаво . Притесних се .  На следващия ден когато трябваше да ми дойде зацапването си продължи .  Имах положителен тест за бременност  .И тъй като тогава изобщо не бях информирана направо си запазих час при лекарката . Сега като пета много момичета пишат че много ранната бременност няма как да се отчете обаче според мен зависи от апаратурата на лекарите .
Отидох на трети ден закъснение и видяхме точица.  Гледаше ме вагибално . Само че видяхме и че плода не е добре закрепен и според лекарката на това се е дължало въпросното зацапване .
Това ми  се случи на мен .Но при всеки различно .

# 643
Меги , тестовете от вчера са доста избледнели и не мога да преценя дали са били положителни . Може би днес ти е напълно положителният тест , така че действайте Kissing Heart

# 644
Е това си е абсолютно положителен тест! Приятна и щракаща вечер Меги! 😁🍀
ИвГГ колко дни ти станаха закъснение? 😊
По-рано имаше въпрос за зацапването. Аз имах цапане цяла Б, през 2 седмици и не беше окей това. Може да е признак на нисък прогестерон. Като цяло май не е проблем, ако го има еднократно, но аз предпочитам следващия път да нямам никакво цапане! Не е нещо нормално и често срещано... 🙂
Jo уж трябваше на 11-ти да ми дойде.Обаче се замислям,че от аборта ми са минали 4 месеца и хич не мога,да разчитам на точен цикъл,може и за това да ми закъснява все още.Днес става 38-ми ден и също си мисля,че сме изтървали овулацията.Не знам,като има такъв дълъг цикъл кога е овуто,напълно съм наясно,че при всеки е индивидуално и дори щях,да питам момичетата,които си правят ову тестове кога я засичат?

Общи условия

Активация на акаунт