Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 362
  • 704
  •   1
Отговори
# 660
Ами Лилак то все пак става дума за тестове преди цикъл. Simple Smile имай търпение. Аз затова писах наскоро, че ранните тестове основно напрягат.
Както каза Джулиана най-много да се хване някоя биохимична...
Рокет каза, че предпочита да знае от рано да си чака лелката, но нима ако 5 дена преди Ц теста е отрицателен няма да остане надежда? Няма да си каже човек абе рано е има шанс... е да има единични случай на 2 чертички, но правилото е по-скоро повече неяснота, съмнение, напрежение. Може с този си пост да подразня, обаче надблюдавам от няколко месеца едно и също. Всеки казва ох защо пак го направих и пак тества рано, после сдух, и насърчителни коментари. За мен това е мазохистично и крайно не конструктивно. Лично мнение Simple Smile

# 661
Момичета , предлагам един комплект тестове за О 30 бр +5 за бременност на One step. По погрешка си поръчах 2 пъти. С миналата бременност ги използвах и за мен са много точни ! Ако някой ги иска да ми пише. Ще ги получа другата седмица. Grinning

# 662
Лилакче, върнах се да видя късметлийското списъче - ами ти имаш цяла седмица до времето за тест. В най-добрия случай, трябваше да изчакаш още 4,5 дни. Ivied е права и така повече се напрягаме. И всъщност и за кръвен тест е рано, ако О ти е била на 9ти. Още малко и ще се разбере. Наистина те разбирам защо го правиш и ти пожелавам едни търпеливи няколко дни, които да се увенчаят с успех. 💜
За себе си да подърдоря 😁
Скрит текст:
Нали съм ви предупредила, че хормоните като ми забушуват  е възможно да стана отвратителна или най-малкото - досадна. Е...забушували са. Меня си настроението през половин час. Отделно се бах панирала вчера, защото мъжо още по обяд, по телефона, ми се стори напрегнат (проблеми в работата, които знаете, че понякога не можем просто да ги оставим там)...и ми беше притеснено как аджеба, ако е крив цял ден, да го прикоткам 😁. А не искам да излиза, че правим бебе по задължение. Разбирате каква е разликата между двата вида секс. Както и да е. Предразположих си го и всичко е ток! Ще продължим работата и ще чакаме края на месеца. 💜
Извинявам се, ама поне вие ме разбирате 💕

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 16:22 от BornToBeHappy

# 663
Цяла седмица преди МЦ и тест? Защо?  Това, че някой е хванал Б в 9-ти ден след О. (То даже не е и 9-ти при теб) определено не значи, че всяка бременност се хваща.... не искам да съдя, не искам да обиждам, моля да не се приеме така, но защо се сдухваш така Lilac?  
Не обичам да критикувам, но изпитвам нужда да дам малко здрав разум! Изчакай си поне деня на МЦ! Моля те, това е психясване вече Simple Smile извинявам се много...

# 664
Изобщооооооо не се Извинявай!  Чиста лудост е и за мен.
Ако фирмите които правят тестове чакат на такива като мен да им ги взимаме.....ще фалират 😂 (това в кръга на шегата)

Мразя ранното тестване!  Много пъти съм го споделяла  (освен ако не приемаш медикаменти или не си след инсе или ин витро)

Всичко друго е тормоз на психиката!  
Не си го причинявайте 🙄

# 665
Прави сте трябва да се изчака първо поне 1 ден закъснение на МЦ и тогава да се правят тестове. Това пребързване с тестовете може да те подлуди.

# 666
Това, че няма да се тестваш предварително, не ти гарантира спокойни дни и нощи, когато си в очакване.
Аз предпочитам да направя тест 2-3 дена преди Ц и да знам как горе долу стоят нещата, отколкото в деня да се притърчам по 100 пъти до тоалетната и да дебна дошло ли е.
В крайна сметка всеки да действа както му е най-комфортно. Не виждам защо са тези укорителни коментари и размахване на пръсти. Като не харесвате ранното тестване, просто не го правете и готово. Simple Smile

# 667
Аз съм склонна да разбера нетърпение, подхлъзване, всеки има различно търпение и воля, но нещо от рода на 2-3 дни преди Ц за мен има някакъв смисъл...за бледа чертичка...такива случай имаме и в темата. Оптималното е на Ц, дори след ден два закъснение, но е ясно тук за какво сме се събрали и е разбираемо леко избързване. Но в рамките на здравия разум. Simple Smile

Меги радвам се, че си омотала мъжо, щракайте, имам надежда с тоя хубав О тест!
Аз още нямам Ц. Много е неприятно. Поне знам, че все ще дойде някога...седи грей се.

# 668
Миналата бременност точно така я хванах, тест с бледа черта 2 дена преди Ц. Бях сигурна ,че не е станало ама ей тъй яко ме сърбяха ръцете за тест....тъй ,че разбирам момичето.
Този път съм си казала ,че ще го давам супер спокойно .... опита си казва думата Grinning

# 669
Рокет, това не е размахване на пръст. Лично аз смятам, че съм показала уважението си към всеки ваш избор, за ранно тестване, за изследвания и лека паника. Разбирам го, уважавам го.
Но ако някоя от вас смята тестването 5 дни след предполагаема О. за ОК..... и че е напълно възможно да видиш 2-чертички, пък ако е само една да страдаш????
Нека е поне 11-ти, 12-ти ден след О.
В края на краищата всеки има правото да действа както смята за добре.
Отново казвам, нямам проблем с ранното тестване, но не 10 дни преди лелката...

# 670
Е то едно е 2-3 дни преди М, друго е седмица преди М да изгърмиш 4-5 теста вече. Правете тестове, но в рамките на разумното. Момичета пазете ги тия психики! Аз честно ви казвам, по такъв начин, под такъв стрес се съмнявам да има забременяло момиче! Бебеправенето трябва да е удоволствие от създаването на нов живот, не стрес и вманиачаване. Нали и аз до скоро бях изперкала и сега като минах от другата страна на нещата ми е толкова приятно... Обичам си мъжа, спокойна съм с него, щракаме си се когато ни е кеф и живота е прекрасен! Отпуснете ги тези души... За себе си го направете!

# 671
И моето мнение е същото.
Всеки има право на избор и никой не е луд.
С първата си бременност се тествах 2 дни преди М и видях двете чертички. Сега просто нямах никаква надежда за месеца, беше ужасно тежък, бях изморена и отчаяна, стрес, нерви, борех се с други проблеми, нито физически, нито психически бях спокойна, а и имах абсолютно ясни симптоми, че ми ще ми дойде и не съм си помисляла дори за тест, затова се тествах на майтап на първия ден закъснение. През всички 8 месеца опити се тествах преди датата на М и като видех една чертичка си чаках спокойно М. Това ми доставяше някакво успокоение и ми спестяваше напразните надежди.
Лилаче, при теб наистина е доста раничко, не знаех, че имаш толкова време до датата на М. Аз бих изчакала още ден, два и пак бих се тествала.
Ивгг, при теб какво става?
Хубав ден и чакам хубави новини от всички тук!
Това, че няма да се тестваш предварително, не ти гарантира спокойни дни и нощи, когато си в очакване.
Аз предпочитам да направя тест 2-3 дена преди Ц и да знам как горе долу стоят нещата, отколкото в деня да се притърчам по 100 пъти до тоалетната и да дебна дошло ли е.
В крайна сметка всеки да действа както му е най-комфортно. Не виждам защо са тези укорителни коментари и размахване на пръсти. Като не харесвате ранното тестване, просто не го правете и готово. Simple Smile

# 672
Е то едно е 2-3 дни преди М, друго е седмица преди М да изгърмиш 4-5 теста вече. Правете тестове, но в рамките на разумното. Момичета пазете ги тия психики! Аз честно ви казвам, по такъв начин, под такъв стрес се съмнявам да има забременяло момиче! Бебеправенето трябва да е удоволствие от създаването на нов живот, не стрес и вманиачаване. Нали и аз до скоро бях изперкала и сега като минах от другата страна на нещата ми е толкова приятно... Обичам си мъжа, спокойна съм с него, щракаме си се когато ни е кеф и живота е прекрасен! Отпуснете ги тези души... За себе си го направете!

Абсолютно е така. Дъщеря ми стана за 5 месеца , като забременях точно тогава когато спрях да мисля за това. Успокоих се , започнах да мисля за лятните почивки и хоп + тест. Така,че докато не се разкара фикс идеята за бебе няма да стане...

# 673
Така си е Janetm, колко повече го мислиш не става.
При мен стана когато бяхме на почивка, когато най-малко го очаквах.
Намерете си някакво занимание, хоби и когато мислите, че е момента одайте се на страсти и не го мислете върнете съм към старите занимания .
Успех на всички мацки. 🍀🍀🍀😉😉😉❤️

# 674
Лилак,  Рокетче, всеки може да се тества и 2 дни след овулация, но въпросът тук е друг! Тук сме за подкрепа да, но да се изписва темата с постове за евентуални симптоми и тестове на 5ти ден от овулацията, и след това да се изсипват куп успокоителни постове в духа на "има надежда" Simple Smile и т.н. Момичета, тук сме всички с една цел и мечта, но помощ понякога означава да ти ударят спирачките малко или да ти се каже истината безпристрастно. Лилак, с най добри щувства пиша това - ние сме заедно, и аз съм на 8-9 ден след овулация, но не съм се замисляла все още да занимая темата с това. Все още е рано! Стискам ти палци да е станало този месец! Стискам палци на всички!

Общи условия

Активация на акаунт