Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 429
  • 704
  •   1
Отговори
# 255
  • Dope Reach
Ами, аз бях без цикъл и овулация и чудото се случи след стимулация. Имаме тема за СПКЯ, можеш да попрочетеш какво пишем там за този проблем, има и други момичета, които споделят полезно инфо. Hug

# 256
Здравейте момичета! Добре дошли на новите. Доста са преживяли някои от вас! 🙁
Скорошно изнасяне от темата ви пожелавам! 👶🍀
Гери, дано минат леко нещата! Аз карах скоро шарка, но варицела. Мина излючително леко, дано и при тм така! 🙏 ❤
Денимира и според мен е раничко за тестче. Инъче виждам нещо там. Изтрай още мъничко и повтори. Стискам палчета да излезе хубаво наситена чертичка! 🙏😊
Блекче, дай боже още този месец да се получат нещата и скоро ни се похвалиш! Какви хубави новини само... 🤗
Аз да ъпдейтна малко инфо. Дойде ми преди 3 дни, чакам да свърши и пак при доки. Би трябвашо да е изчезнал вече този фоликул, но тези дни ходих да тропна хорца и доста ме понаболяваше там. Стискайте ми палци да го няма вече, че ми писна от него 😔
Живот и здраве мисля да се отдадем на едно хубаво и спокойно лято, а на есен да подновим опити. Имам нужда от пълно презареждане и никакво напрежение 😊
Пак ще си ви чета, ще си шаря щърка и ще стискам палчетата на всички НЕчакащи и чакащи ! 😁❤ Хубав и усмихнат уикенд! 🌞🌺🍀

# 257
Йо, аз също си имам някакви усещания и затова мислех, че още имам киста... Вчера обаче лекаря много обстойно ме опипа и гледа на видеозон и каза, че нямам нищо такова. Показах му къде го чуествам (отляво до костта) и ми каза, че е дебелото черво. 😅 Та мисълта ми е, чв може би не те е боляла кистата, която се надявам да я няма! ❤

# 258
  • София
Иве, не пропуснах да питам доктора в инфекциозна срам не срам Wink 😂😂 и каза през смях че не влияело на спермата но той е вирусолог не репрудоктивен,  незнам дали да му вярвам ???
[/quote
Спермата,както знам,се образува за по-дълъг период,така че,последната седмица ,когато човекът е болен,надали ще окаже влияние.Успех!

# 259
Благодаря,момичета! Ще изчакам датата,поне признаци за цикъл нямам,така че ще почакам! Толкова искам да видя двете черти,че изобщо не се сетих,че може да е изпарителна!

# 260
Добро утро момичета🌸Хайде много заспа тази тема,къде са ви положителните тестчета😇🤗

# 261
Еееее,  как ще е заспала... За 10тина дни си имаме 4 положителни теста!!! Даже това мисля е най динамичната от всичките ни темички 😉

# 262
Добро утро, момичета!
Днес ми е ден трети от закъснението. Нямам никакви симптоми да ми идва, ама никакви. Нито ме придърпва, нито ме наболява, нищо.Тъй като не сме бебеправили този месец няма на какво да се надявам. Но въпреки всичко и аз като Джейчето имам два контакта всичко на всичко, но за разлика от нея, много преди датата за О и много след нея. Все пак реших да направя един тест. Ами... чисто отрицателен е, даже и изпарителна няма Grinning
Така, че ще продължавам да си чакам.

# 263
Добро утро Simple Smile МЦ трябва да ми дойде на 13ти т.е се надявам да не ми дойде де. Постарахме се, когато бях в Ову. Сега ме сърбят ръцете да си взема тест, но знам, че няма смисъл. Нещо усещам как откачам лека полека Grinning успех на всички момичета

# 264
Здравейте, девойки! Отдавна не съм писала при вас - дълга и нещастна история, няма да ви разказвам. Радвам се, че няма много от девойките от преди шест месеца, когато писах за първи път! А за тези, които още са тук, минавам да ви почерпя. Simple Smile И на всички в пожелавам ей те това, което видях аз тази сутрин. За Тинти и Русинова особено много, ръся ви обилно с късметче, Тинти, чакам си кръщелника :p Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 265
  • Dope Reach
Честито, Буболеченце! Лека и до финал! Heart

# 266
Здравейте, девойки! Отдавна не съм писала при вас - дълга и нещастна история, няма да ви разказвам. Радвам се, че няма много от девойките от преди шест месеца, когато писах за първи път! А за тези, които още са тук, минавам да ви почерпя. Simple Smile И на всички в пожелавам ей те това, което видях аз тази сутрин. За Тинти и Русинова особено много, ръся ви обилно с късметче, Тинти, чакам си кръщелника :p Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нещо не те помня 🤔 Като си нов профил с две публикации как не си писала отдавна? Ако си поредния профил на лудото Теди, евала! Продължавай в същия дух! 🙄
То не беше ли зейнеп, мелек, истанбул, виктория, сега това... И от къде ги вадиш тези тестове не знам, като си имаш въображаема любов с актьор на филм? 🤔

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 11:39 от Joanaa

# 267
Виж си личните и после пак ми кажи. Simple Smile

[/url][/b]

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 12:12 от Bubulechence

# 268
Добре де... Момичето този път е истинско, не е Теди. Разбрахме се. Пак ще се извиня и тук, но с тази откачалка ми дойде до гуша... 😁
С много палци и късмет, една прекрасна и лека бременност до термин! 😊🍀👼
Ще използвам момента и да споделя една прекрасна новина. Вчера на бял свят се появи един прекрасен млад мъж, на много скъпа моя приятелка(както се базикаме, на сестрата). Цяла вечер плаках... и още съм много развълнувана! 😊😊😊
Дай боже скоро всички изживеем този велик момент! 🤱🍀❤

# 269
Йоанка, с мир и здраве! Simple Smile На малкия мъж - добре дошъл! Simple Smile

Добре де... Момичето този път е истинско, не е Теди. Разбрахме се. Пак ще се извиня и тук, но с тази откачалка ми дойде до гуша... 😁
С много палци и късмет, една прекрасна и лека бременност до термин! 😊🍀👼
Ще използвам момента и да споделя една прекрасна новина. Вчера на бял свят се появи един прекрасен млад мъж, на много скъпа моя приятелка(както се базикаме, на сестрата). Цяла вечер плаках... и още съм много развълнувана! 😊😊😊
Дай боже скоро всички изживеем този велик момент! 🤱🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт