Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 434
  • 704
  •   1
Отговори
# 600
Ив и аз така знам, че пречат от четенето във форума. Док каза че е виждал такива неща за 30 години, които напълно опровергават тази теза. Аз съм от град и околност с пребиваващо малцинство, малцинство  живеещо в крайна мизерия и бедност, но плодородно!!!

Ох не е за тази тема ама да ви разправям една смешка, док ми разказа как на една ромка връзват тръбите и след 2 месеца идва бременна, правят аборт, след още 2 месеца пак е бременна и той шаш и паника, отварят я да не са се развързали тръбите и не не са развързани. 😂😂😂
И вика който си го може го може. Е посмяхме се.

Такива са те,направо от въздуха хващат.При тях паразити,бактерии и мутации не играят😂

# 601
Ако някой доктор ти каже, че е връзвал ТРЪБИТЕ на някоя жена - бягай от него с 200 🧐 По-вероятно е да й е правил серклаж на шийката на матката..
Моят доктор пък ми каза, че малцинствата също имат репродуктивни проблеми, просто нямат пари за да ги решават.. Simple Smile

Хубав ден от мен,
Вики ☺

# 602
Добро утроооо чакащи и нечакащи, щракащи и не щракащи. Blush
Почвам с ромката и тръбите, че бях Astonished Astonished
По принцип са много плодовити и ги раждат за 5мин после, ама Йоанка поинтересувай се дали доктора дето й е връзвал теъбите още практикува да го избягваш надалеч Grin освен ако не е Исус и да става дума за непорочно зачатие, тогава да те пипне за късмет! Grinning

За хламидията аз знам, че ако не се лекува няколко години(грубо казано) блокира тръбите. Често е причина за стерилитет.

Аз имах съмнения за щитовидната и пуснах всички изследвания след лапарото и май не са идеални за забременяване ама първо ще пробвам няколко месеца и после ще откачам както аз си знам. Grinning щото както много философствам така преди да забременея като не стана първия месец, втория го бях пратила мъжа на спермограма. Expressionless

Ellie не е при всеки имплантационното зацапване. Индивидуално е и не е правило. Както и при 1 жена може една бременност да го има, друга да го няма Simple Smile

# 603
Може ли да ми кажете АМХ в същия ден ли излиза резултата?

Марианка, при мен в Бодимед, АМХ излезна след няколко дена. Може бе, защото кръвта се взима в Стара Загора, а се изследва в София.
Хубаво е с АМХ на 3-ти ден от цикъла да пуснеш и Инхибин-Б.
Аз за неговите резултати чаках 10 дена, защото пък се прави в Германия.
Всички изследвания ги пускам в Бодимед, но в друга клиника може да е по-различно. Simple Smile
Стискам палци за хубави резултати!

# 604
Имплантационно зацапване съм нямала с миналата Б. Не е задължително Simple Smile

# 605
Благодаря, Rocket. Аз ще го на правя в АГ Варна, тъй като там е и Д.

# 606
Между другото, ако сте се чудили какво става с моя мистериозен тест - еми излъгал е. Днес направих с втора сутрешна урина едно Престо - чисто бяло е Simple Smile Еми.. туй то.

# 607
Добро утро .
Имам въпрос на 12.05 имах положителен тест за овулация .Работихме по въпроса на 11,12,13.Ама на 14ти ден се разболях. Мислите ли че е възможно да сме хванали момента защото вчера все още имах някакви болки в яйчниците и ми стана  кофти че е възможно да сме изтървали Sad
Какво  мислите?

# 608
Между другото, ако сте се чудили какво става с моя мистериозен тест - еми излъгал е. Днес направих с втора сутрешна урина едно Престо - чисто бяло е Simple Smile Еми.. туй то.

Докато няма  М винаги има надежда. Heart
За зацапването при имплантиране - имам 3 установени бременности първата приключи в 11-12гс , другите две успешни не съм имала , в края на август предполагаема БХ имах леко кафеникаво зацапване. Всичко е много индивидуално Simple Smile

# 609
здравейте !
имам един въпрос , но не съм сигурна , че ту е правилното място(ако не е , се извинявам много ).
последната седмица не знам колко статии и коментари съм прочела тук при вас във форума (не само заради информацията , но и енергията е прекрасна , която предавате Heart ).ТА много ми се наби на очи въпросното "зацапване при имплантиране " - това при всички ли го има ?
благодаря предварително.

Здравей, аз до колкото съм запозната не при всяка жена има имплатационно зацапване. Питала съм доста приятелки при някой е имало при някой не!

# 610
Момичета, време е за предложения за заглавие на новата тема Blush дерзайте Simple Smile

# 611
Здравейте, преди членувах във форума и особена тази групичка , но сега като се опитах да вляза , виждам ,че са ми наложили незнайно забрана . Както и да е Grinning 
Много ме радва това,че не виждам познати никнеймове....
Вече имам прекрасна принцеса на 2 годиники , и причината да пиша тук е,че с тати решихме да си има сестричка. Grinning За това се нареждам тук .... спомням си с носталгия момичетата с които пишехме тук.... Вече всички имат прекрасни дечица. Успех момичета и нека да видите 2-те чертички още този месец!
ПОздрави!

# 612
Добро утро и от мен. ☕☕☕
За ново име на тема ми идва нещо като.
Да отгледаш дете е мисия. Или Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! Сутрин мисленето ми е бавно 😴😴😴

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 10:56 от Daniela20

# 613
Момичета, време е за предложения за заглавие на новата тема Blush дерзайте Simple Smile

"През пролетните месеци цветчетата цъфтят ,нека две чертички видя този път."
Или "През май месец цветчетата цъфтят ...."

# 614
1. Май месец ни донесе така мечтаното човече
2. Юнско слънце се задава и моята бебешка мечта огрява
3.Иде лято вече , ЕХА , здравей мъничко човече
4. Навън всичко тазцъфтя , а в коремчето расте моята мечта
5. Лято наближава и за спомен две чертички ни дарява

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 11:23 от Sunshine_00

Общи условия

Активация на акаунт