Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 381
  • 704
  •   1
Отговори
# 675
И моето мнение е същото.
Всеки има право на избор и никой не е луд.
С първата си бременност се тествах 2 дни преди М и видях двете чертички. Сега просто нямах никаква надежда за месеца, беше ужасно тежък, бях изморена и отчаяна, стрес, нерви, борех се с други проблеми, нито физически, нито психически бях спокойна, а и имах абсолютно ясни симптоми, че ми ще ми дойде и не съм си помисляла дори за тест, затова се тествах на майтап на първия ден закъснение. През всички 8 месеца опити се тествах преди датата на М и като видех една чертичка си чаках спокойно М. Това ми доставяше някакво успокоение и ми спестяваше напразните надежди.
Лилаче, при теб наистина е доста раничко, не знаех, че имаш толкова време до датата на М. Аз бих изчакала още ден, два и пак бих се тествала.
Ивгг, при теб какво става?
Хубав ден и чакам хубави новини от всички тук!
Това, че няма да се тестваш предварително, не ти гарантира спокойни дни и нощи, когато си в очакване.
Аз предпочитам да направя тест 2-3 дена преди Ц и да знам как горе долу стоят нещата, отколкото в деня да се притърчам по 100 пъти до тоалетната и да дебна дошло ли е.
В крайна сметка всеки да действа както му е най-комфортно. Не виждам защо са тези укорителни коментари и размахване на пръсти. Като не харесвате ранното тестване, просто не го правете и готово. Simple Smile

При мен нищо ново Simple Smile Единствен вариант остава да съм имала ову на 5-ти,тогава ни беше последният опит,че ММ го няма.Предната бременност забременях така 5 дни,преди цикъл...Точен цикъл съм нямала от септември и не очаквам такъв,след аборт.Така,че и аз не знам колко ми закъснявя😐

# 676
При мен нищо ново Simple Smile Единствен вариант остава да съм имала ову на 5-ти,тогава ни беше последният опит,че ММ го няма.Предната бременност забременях така 5 дни,преди цикъл...Точен цикъл съм нямала от септември и не очаквам такъв,след аборт.Така,че и аз не знам колко ми закъснявя😐
Ха Ив много любопитно и аз предната Б забременях 5 дена преди цикъл, и с точен цикъл на 28 дни. Мислех, че съм голямо изключение. Интересно ми е кога видя + тест? Аз така и не видях. Над седмица закъснение беше все отрицателен и накрая кръвен на 10 ден потвърди. Все се чудя оттогава как все отрицателни тестове...

# 677
Ха Ив много любопитно и аз предната Б забременях 5 дена преди цикъл, и с точен цикъл на 28 дни. Мислех, че съм голямо изключение. Интересно ми е кога видя + тест? Аз така и не видях. Над седмица закъснение беше все отрицателен и накрая кръвен на 10 ден потвърди. Все се чудя оттогава как все отрицателни тестове...
Тогава чаках цикъл на 26-ти октомври,със сигурност имах ову на 20-ти октомври,понеже имах болки в яйчника.На 28-ми си направих тест и беше с бледа черта,а на 1.11 видях две ярки черти.Значи 8 дни след ову съм видяла положителен тест.Бременноста ми приключи в 8г.с за жалост.Тогава последната ми менструация беше на 25-ти семптември,цикълът ми беше 32-33 дни.
Iviedпри теб протече ли нормално бременноста?Един доктор ми развиваше теория,че когато била късна овулацията,яйцеклетката била престаряла и често се стигало до аборти...

# 678
IvGG една приятелка скоро роди, с О дни преди М и плюс тест май към 10ти ден след датата. Прекрасна и лека бременност имаше...
Може би има предвид, че ако стане по-късно оплождането(минали са повече от 12 или 24 часа от отделянето й, не помня точно колко бяха), яйцеклетката вече е негодна и ембриона по-късно също ще е некачествен и ще последва спонтанен... 🙄

# 679
Ив за щастие, да, имам момиченце на година и полвина почти.
Иначе това за престарялата яйцеклетка е по-скоро когато се хване в края на оплодителния й живот, което може да се случи и в перфектна овулация на 14ти ден от Ц. А за късната О, така близко до дата на Ц, проблемът е че няма време да се закрепи, защото хормоните от лутеалната фаза вече са се задействали и лигавицата се отделя, демек и да се е закрепило, тялото ще го изхвърли. И все пак, чела съм за случаи когато стават нещата, и при мен станаха. Сега дали е щяло по принцип по късно да ми дойде този месец, не знам, над 10г ми е бил точен на 28 ден. Божа работа си е малко като теглим чертата.
Стискам ти палци.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 15:30 от Ivied

# 680
Момичета, бях на гинеколог на 18 ден от Ц. Отидох на преглед за образуванието, за което ви споделих. Само че то сега не се вижда от предполагаема киста, която е 5 см. Обаче, доки каза, че понякога малък процент и шанс е това да е бременност. Попитах как така, отговора беше че е възможно оплождане да е настъпило. Аз не съм сигурно, но и не попитах повече. Дали някой някъде е чел нещо по въпроса? В интернет не излиза подобно нещо. Забрани ми всички видове дейности изискващи натоварвания от физически характер и ако дойде цикъла пак да отида. И да не дойда пак да отида. И сега не знам къде да ходя хахаха Grinning

# 681
Е то едно е 2-3 дни преди М, друго е седмица преди М да изгърмиш 4-5 теста вече. Правете тестове, но в рамките на разумното. Момичета пазете ги тия психики! Аз честно ви казвам, по такъв начин, под такъв стрес се съмнявам да има забременяло момиче! Бебеправенето трябва да е удоволствие от създаването на нов живот, не стрес и вманиачаване. Нали и аз до скоро бях изперкала и сега като минах от другата страна на нещата ми е толкова приятно... Обичам си мъжа, спокойна съм с него, щракаме си се когато ни е кеф и живота е прекрасен! Отпуснете ги тези души... За себе си го направете!

Подкрепям напълно мнението на Йо! Не трябва да се натоварваме излишно! Каквото има да става, ще стане! Само наполовина нещата зависят от нашите яйцеклетки, другата половинка е в ръцете на сперматозоидите..
Все пак понякога се изисква тест преди закъснението, когато ще следва терапия.
Flowers Hibiscus  стискам палци на всички и пак съветвам да не се вглъбявате, не всичко зависи от нас. Flowers Hibiscus
На нас този месец ни е стартов (с начале) и си взех кутия с тестове за овулация. Направих ги и като едно истинско овне се изнервих (за моя опит с тестовете за ову писах преди време). В крайна сметка не се съобразявах с тях, мушкахме си се през ден. Здраве да е, другото само ще дойде!
П.С. Предлагам Йо да избере име на темата и да пуска нова Flowers Hibiscus Heart

# 682
Темата е готова и чака на полусъединител вече! 😂 И аз това се чудя за заглавието... само това остана да допълня. Ако пеони не успее с анкетата, докато изпишем тази тема, ще избера някое и готово. Надявам се да няма обидени 😊

# 683
Йо , ако искаш нека не ангажираме Пеони с анкета ,защото е много ангажирана . Избери едно заглавие по твой избор .

# 684
Йо , избирай тема! Мисля, че всички ти имаме доверие, чв ще я направиш прекрасна! 😍

Аз днес бях на екскурзия ( в момента се прибирам даже 😁) във Варна. Ходих в Зоопарка и познайте какво видях - нашите щъркелчета! Поприказвахме си на бързо и ми обещаха скоро да ни навестят! ❤

# 685
Момичета, тотално съм аут покрай сватбата. Извинявам се Innocent
Смятам че Йоанка ще избере най-хубавото заглавие и ще направи прекрасна тема Heart прегръдки за всички!

# 686
Блеки,толкова накуп,на 2-3 транша ще минат през всички.Правят сметки сега на коя какво,колко.Трябва време да обработят поръчките.За близнаци доставката не се таксува.Grinning За София им е уредено спането,може на Панчарево да отдъхнат.

# 687
Темата с щъркелите ми напомни за един виц:
Иванчо към баща си:
- Тате, тате, аз как съм се появил на бял свят?
- Емиии щъркела те донесе, Иванчо.
- А съседа Гошко? И него ли щъркела?
- Да, Иванчо..
- Лелеее татееее, вие с комшията кви хубави жени имате, ми щракайте ги , бе, кво се занимавате с щъркели!!!

Та и нашата работа така 🤣🤣🤣

# 688
  • София
Здравейте момичета ✨✨

Не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Много се радвам за всички мамчета ❤

Ние с моят мъж прекъснахме бебеправенето през март месец, но през април подновихме с нови сили хах.

Имам някакво усещане (както и той) , че този път може и да се е получило. Последното ову ми беше на 02.04, отбелязахме го подобаващо както и следващите няколко дни. Трябваше да ми дойде днес, като искам да вметна че последните шест месеца МЦ ми е по-точен от швейцарски часовник. Имах стабилна почивка 2 месеца, не е има необичаен стрес и днес направо през 15 минути ходя да се проверявам дали не е дошло. Единственото което ме озадачава е, че по-принцип една седмица преди МЦ гърдите ми са страшно напрегнати едвам слагам сутиен, а тази седмица и до момента болка и напрегнатост няма ..

Хич не ми се иска да правя тест ... Но мъжът настоява да направим уикенда понеже тогава имам и рожден ден ...

Не знам какво да мисля, но ще ми е приятно да прочета какво вие мислите .
Има ли шанс ? Ако закъснее 3/4 дни достатъчно време ли ще е за тест ? И догаждало ли ви се е вечер като си легнете или в кола ?

# 689
Здравейте момичета ✨✨

Не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Много се радвам за всички мамчета ❤

Ние с моят мъж прекъснахме бебеправенето през март месец, но през април подновихме с нови сили хах.

Имам някакво усещане (както и той) , че този път може и да се е получило. Последното ову ми беше на 02.04, отбелязахме го подобаващо както и следващите няколко дни. Трябваше да ми дойде днес, като искам да вметна че последните шест месеца МЦ ми е по-точен от швейцарски часовник. Имах стабилна почивка 2 месеца, не е има необичаен стрес и днес направо през 15 минути ходя да се проверявам дали не е дошло. Единственото което ме озадачава е, че по-принцип една седмица преди МЦ гърдите ми са страшно напрегнати едвам слагам сутиен, а тази седмица и до момента болка и напрегнатост няма ..

Хич не ми се иска да правя тест ... Но мъжът настоява да направим уикенда понеже тогава имам и рожден ден ...

Не знам какво да мисля, но ще ми е приятно да прочета какво вие мислите .
Има ли шанс ? Ако закъснее 3/4 дни достатъчно време ли ще е за тест ? И догаждало ли ви се е вечер като си легнете или в кола ?

Според мен "3-4 дни" са си абсолютно достатъчни за тест. Лично аз сигурно още на първия втория щях да направя! Не му се чуди много в крайна сметка или- или.. Стискам ти палци и сърдечно ти пожелавам да видиш желания резултат! 👶🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт