С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 082
  • 797
  •   1
Отговори
# 375
Според мен, аз съм човекът с недостатъците.
Има все пак някакви дребни неща, няма как. Например мразя, ако говоря, а той си щрака на лаптопа. Като му кажа - не бил правел нищо, слушал ме бил.
Като оня виц, дето мъжът казва - Ааа, говори си, не ми пречиш. Simple Smile

# 376
  • Най-красивата страна
Хърка като мечка.
Ако готви винаги цапа печката .

# 377
Интроверт голям и желязно самообладание. Може вътрешно да реве, но не си личи. Не споделя.

Рак?
Не.

# 378
  • София
Да се оплача. Мм си взе дълъг болничен и се засели на дивана. Да - готви. Обаче всичко останало от къщната работа го върша аз. Нямам против, обаче даже не мога да почистя - да не местя, да не шумя. А мръсотията и разхвърляното се трупат! Просто полудявам!

# 379
Хъркането ме влудява. И през тапите го чувам. Друго няма.
Имам обаче позната, която се дразни от всичко в мъжа си, тип "много шумно мигаш, урод"

# 380
Да се оплача. Мм си взе дълъг болничен и се засели на дивана. Да - готви. Обаче всичко останало от къщната работа го върша аз. Нямам против, обаче даже не мога да почистя - да не местя, да не шумя. А мръсотията и разхвърляното се трупат! Просто полудявам!
Болен ли е или само се прави?

# 381
Мен също ме дразни изключително много, че когато трябва да излизаме и бързаме, точно тогава винаги му се доаква. Аз седя и чакам, той ака. Колко пъти сме закъснявали заради това.. Rage

# 382
  • София
Ами има си разни здравословни проблеми, но те не пречат да похване нещо вкъщи или да излезе да се разходи.
Ей го сега, седя, пи кафете, гледа тв, говори по телефона един час... Аз почистих другата стая, седнах да пиша нещо. Исках да почистя и хола, обаче той реши да си полегне!!

# 383
Ох, Преслава! 😂

# 384
И аз от 10 минути се кикотя на поста на Преслава, даже мислех да го изтипосам в смешките Laughing

# 385
Хахаха Преслава...и мен ще умориш, ама...има нещо такова.
Аз туко- що изчистих кухнята, минвки, печка, плотове и моят почна да готви...вече няма и помен, а още не е стигнал до печката.
При нас бих добавила и хъркане+спящо бебе, както и че е шумен като цяло.

# 386
Ох, адашке, не мога да си го представя това!  JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 387
Абе смях, смях ама докато го чакам и бързам ме избива на големи нерви Grinning

# 388
Мен също ме дразни изключително много, че когато трябва да излизаме и бързаме, точно тогава винаги му се доаква. Аз седя и чакам, той ака. Колко пъти сме закъснявали заради това.. Rage

А аз си мислех,че само моя е така.Че и влиза с телефона и седи поне 30 минути.

# 389
Да добавя още нещо, дразни ме, че разчита винаги аз да мисля за всичко и да му се обаждам да му напомням. Понякога, както днес примерно, въпреки, че му напомням пак забравя 😠

Общи условия

Активация на акаунт