С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 710
  • 797
  •   1
Отговори
# 795
Казвала съм му, но човек като няма желание ако ще и небето да падне все тая е явно. Ще поживеем пък ще видим, но не съм оптимист.

При две жени вкъщи, мисия невъзможна е. Той щом на собственото си дете не обръща внимание, силно се съмнявам да пипа нещо изобщо в домакинството.
Момченцето си живее живота, вкъщи двете жени се надпреварват коя по-добре да го обслужва, той проблеми няма. Ако и сметките ви плащат...
То на такива още пъпната връв не е прерязана, ти чакай някой ден да порасне.

# 796
Има си такива мъже, които приемат децата и  жените си за досада. Но има и отдадени бащи, които обичат да прекарват времето с децата си . Като се събрах с ММ, който ми е втори мъж, гледах как си играе с детето ми и не вярвах на очите си. Родният ѝ баща никога не се беше грижил така за нея. След цял ден на работа вместо да се пльосне на дивана почваха да си играят на криеница. Сега вече госпожицата е голяма за такива игри, но пак ще седне при нея, ще я гушне, ще пита как е минал деня ни. Междувременно имаме и бебе,  с нея се занимава активно от както се е родила. Даже в родилното остана с мен да ми помага. Сега само мрънка, че не му стига времето с децата. Никъде не ходи без нас. Евентуално, когато имам работа или не ми се излиза води децата на разходка. Това преди пандемията, сега ги води на терасата 😀
Бащата на голямото дете пък все си търсеше забавления. Дали ще излезе на пица с приятели, дали ще иде за риба.. Вярно, искаше и аз да присъствам на забавленията му, но те винаги изключваха детето.

# 797

Общи условия

Активация на акаунт