С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 713
  • 797
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Добре бе хора ...? Вашите мъже така ли пият по почти половинка ракия или водка? Сяда си моичкия правя му салата и той започва . Пие докато не я изпие или докато не останат 2пръста ... вярно е не ме бие,но пък се дразни!!!!
Не пие баш така. Прави си сам салатата, реже си мезенца. Ляга пред тв. и бавно и кротко изпива не повече от 150 - 200 гр. концентрат. Аз през това време си гледам нещо на лаптопа. От нарязаните мезета половината са за мене, поемам ги с вино.
Не се притеснявам от битов алкохолизъм. И баща ми си пийваше по малко всяка вечер, не е нищо ново.
 И двамата не са вдигали скандали, не са били.

# 751
И aз прaвя caлaткa нa мм, не ми пречи, хaреcвa ми aз дa cъм женaтa в къщaтa

# 752
  • София
hristena98 ,
Не разбрах кога се дразни, а е важно.
Когато ти се опитваш да му правиш забележка за пиенето или  от един момент на пиенето нататък, се дразни от всичко?

# 753
С пет големи ракии всяка вечер ще си прецака черния дроб твоя човек. Един съсед така, все си намираше причини и накрая си замина на няма и 50 години от цироза.

# 754
Е то пияндетата все ще си намерят причина. Всеки си има проблеми, дай се пропием всички. Това, че не бие (все още), изобщо не го оправдава.

# 755
Заяжда се и в двата случая.  Когато му правя забележка и когато вече е пил.  Казва аз преценявам колко да пия.

# 756
  • София
Заяжда се и в двата случая.  Когато му правя забележка и когато вече е пил.  Казва аз преценявам колко да пия.

Но пък ти преценяваш колко да търпиш

# 757
Hristena, проблемът ти няма да се реши тук. Нямам желание публично да ти задавам въпроси. Потърси специалист, с когото да поговориш, то е ясно - от тук ще те ръгат да бягаш с двеста.

# 758
Точно сега съм му бясна, хич го няма!
Вчера пазарих, торта ще правя, повод имам. Запрятам се одеве и започвам блата. Не мога да си намеря какаото. Вчера не купих, защото знам че имам две кутии. Търся из всички шкафове...
Питам го, не знае нищо. А като една загубена свекърва, чинно ми подреди кухнята, така че естествено нищо да не мога да намеря! И по едно време казва, че го е изхвърлил!
Еййййй!!!!
Хич го няма!!!!

# 759
  • софия
Всички мъже ли са така незаинтересовани от децата си? Сутринта отиде за риба, прибра се на обяд да спи, после кара мотор и вечеряхме и сега иска пак да ходи навън...днес я има 20мин прекарани с детето я няма..

# 760
Не, мече. Само кретените.
А също и мъжете на жените, дето се бият на бързея да са супер майки и супер домакини. И мъжът, лишен от задължения, какво да прави, освен да си джитка като "свободен ембрион" (както се изцепи някаква кифла по телевизията). Ако се разпознаеш в по-горното описание, може и да не е късно да го вкараш в пътя. Но май в повечето случаи не се получава.

# 761
Не всички. Твоят мъж знае ли ти колко време с детето му отреждаш за норма?Посочила си дейности, които са потенциален дразнител за съпругата/партньорката, със или без деца.

# 762
  • София
А ти съобщи ли му, че утре ти ще излизаш и е негов ред да прекара време с детенце, тъкмо сигурно му е липсвало цял ден?

# 763
  • софия
По скоро не го разбирам, не съм супер майка нито домакиня, нормална жена смятам. Нямам против да се забавлява, но не е лошо да отделя време и на семейството си или поне на детето. Просто не го разбирам.

# 764
Не всички, мече. Моят мъж всяка минута, когато не е на работа, е с малкия. Връща се от работа, мие се и започват да играят. Събота и неделя сутрините са мои, пия си кафе, оправям си на спокойствие, излизам и понякога вечер, нямаме никакви проблеми в това отношение. Но вие живеете и със свекърите, и може би твоят си мисли, че ти е по-леко, а при нас от раждането още никой не е гледал малчо и за 1 ден, така че сме само двамата в боя. Ако той абдикира от тези задължения, трябва да се гръмна.

Общи условия

Активация на акаунт