С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 080
  • 797
  •   1
Отговори
# 360
  • София/Севлиево
Моят ме дразни с това,че никога не ме слуша.А пък поне в половината случаи аз съм права.А той дори да е сгрешил не си го признава.А проблема с хъркането съм го решила отдавна кардинално-спим в различни стаи и така не си пречим.Пък и без това той се буди безбожно рано-някъде към 6-6:30,а аз обичам да спя до към 8-8 и нещо...

# 361
Аз не получих букет, дори и едно честито не получих, ама нямах и очаквания, така че няма драма.
По темата - дразни ме с мързела си. И вечно недоволен, целият свят му е крив, той винаги прав.

# 362
Темата Да се оплачем от кога е станала недостатъчна, че през ден се пускат нови теми за тази работа?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1166756

Ей,нямате угодия!Като се оплаквах от мъжа в Оплачи се,ми се начука канчето,че да си направя отделна тема.Като някой направи отделна тема се появява някой,дето мрънка за какво е отделна тема,не ни ли стига общата.А спрете се на едно мнение бре.

Оплаквам се,че като си мие зъбите пуска да шурти водата на макс.И за да си налее една чаша я оставя 2 минути да се източва.Като цяло грам не пести този толкова важен ресурс.

За проблемните с хъркането-защо не си вземете тапи?Аз си реших проблема по този начин.Хем открих по трудния начин,че ушните ми канали са "нестандартни" Grinning

# 363
  • София
А какво правите с мъже, които очевидно не харесвате?

# 364
Авторке, букет ли не получи за 8ми март Simple Smile
Получих букет Grinning просто са много нещата и вместо да си ги трупам по-добре да си ги кажа, той си знае какво ме дразни Grinning

Може обаче още да не е разбрал защо ти се дразниш. Нещо, което не съм много сигурна, дали самата ти знаеш Simple Smile

# 365
А какво правите с мъже, които очевидно не харесвате?

Харесваме ги и ги обичаме,просто се дразним на някои техни навици Simple Smile

# 366
дразни ме, защото не ми обръща внимание като жена, не иска да излизаме, доволен си е у дома на дивана. Аз искам да се забавляваме и така. Скучен ми е.

# 367
Дразни ме много как диша, докато спи. Joy Спи с отворена уста и понякога го чувам чак от другата стая. Преди спяхме в различни стаи, но от известно време няма как, но пък си реших проблема, като си пускам бял шум от телефона и спя като бебе Grinning Дразни ме и че като отиде до магазина, дори и със списък пак ми звъни по сто пъти да ме пита какво и що Joy Бели кахъри..

# 368
Мислих, мислих...нищо не измислих.С нищо не ме дразни.
На тоя етап.

И една вметка:
с мрънкане и натякване мъж НЕ се "превъзпитава".Задължително е да "обуе вашите обувки".
Например:
буди ви рано с ТВ.
Решение 1:изхвърляте ТВ от спалнята.
Решение 2:будите го няколко нощи подред към 2-3 часа...оправдание-не ви се спи, гледа ви се ТВ, какво толкова, нали той го прави всеки ден почти

# 369
[video][/video] Чета и ми става много тъжно...толкова много мъже не забелязват жените си, а търсят други като че ли ще са много по-щастливи с тях.  Толкова ли е трудно да уважаваш жена си...

# 370
На тоя етап.

И една вметка:
с мрънкане и натякване мъж НЕ се "превъзпитава".Задължително е да "обуе вашите обувки".
Например:
буди ви рано с ТВ.
Решение 2:будите го няколко нощи подред към 2-3 часа...оправдание-не ви се спи, гледа ви се ТВ, какво толкова, нали той го прави всеки ден почти

Решение,ако трябва да ходя на зъболекар за вадене на зъб.
Ако го събудя в 3 посреднощ,преди да се осъзнае и да се събуди съвсем, ще ми е ударил такъв тупаник,че после ще си събирам зъбите от пода.Когато е сънен/заспал е много нервен и не осъзнава какво върши.Така че тази тактика за мен е абсурд.
Съмнявам се,че няма с какво да те дразни твоя,по-скоро ти не обръщаш внимание.Бъди по-наблюдателна Grinning

# 371
[video][/video] Чета и ми става много тъжно...толкова много мъже не забелязват жените си, а търсят други като че ли ще са много по-щастливи с тях.  Толкова ли е трудно да уважаваш жена си...

Да си дойдем на уважението. Време беше.
Като гледам  колко е трудно да приемат мъжете си с недостатъците им, не разбирам за какво уважение пишеш.

# 372
На тоя етап.

И една вметка:
Например:
буди ви рано с ТВ.

Решение,ако трябва да ходя на зъболекар за вадене на зъб.
Ако го събудя в 3 посреднощ,преди да се осъзнае и да се събуди съвсем, ще ми е ударил такъв тупаник,че после ще си събирам зъбите от пода.Когато е сънен/заспал е много нервен и не осъзнава какво върши.Така че тази тактика за мен е абсурд.
Съмнявам се,че няма с какво да те дразни твоя,по-скоро ти не обръщаш внимание.Бъди по-наблюдателна Grinning
Лично аз, няма шанс да допусна дори на километър близо до себе си, подобен тип.....Ако се случи мъж да ми избие зъбите, гаранция, че после ще ме "излежи".

Наблюдателна съм.С нищо не ме дразни.   Smiley

# 373
Интроверт голям и желязно самообладание. Може вътрешно да реве, но не си личи. Не споделя.

Рак?

# 374
Франсоаз* не е"такъв тип",просто не осъзнава какво върши като е сънен.Не ми се е случвало да ме удари до сега,но не е желателно да го будя нарочно.Иначе това ми напомни за една случка от преди години-спя си аз блаженно и сънувам , че нещо моя не е свършил и съм ядосана.И в съня си съм му намерила врата и го щипя ли щипя с всичка сила.Ама наистина това.Моя , милия , ме вижда,че сънувам явно нещо и ни да ме събуди,ама го боли.На сутринта ми разправя как съм го наредила Grinning Явно сме си лика прилика,намерили сме се хахаха

Как' Сийка
Има разлика!За мъжете като цяло много мога да говоря.Тук си казваме от битовизма вкъщи какво ни прави впечатление и дразни.И говорим за ММ,не за кой друг да е Wink

Общи условия

Активация на акаунт